Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poronienie i ciąża bez miesiączki

Polecane posty

Gość gość

To może zacznijmy od tego, że 27 stycznia dostałam dziwnych plamień (był to 6 tydzień ciąży). Dzwoniłam z tym do swojego lekarza czy powinnam jechać do szpitala, czy to coś poważnego. Powiedział, że jeśli nie ustaną do wieczora to mam jechać, ale po godzinie wszystko ucichło więc zostałam w domu. 17 lutego na kontroli u innego lekarza, bo mój miał akurat urlop, dowiedziałam się że ciąży już nie ma, a beta spadła do 0,3. Pomijając to, że byłam wściekła na tego poprzedniego lekarza, to jeszcze przez trzy tygodnie żyłam ze świadomością, że jestem w ciąży. Kontrolne miałam również zrobioną jeszcze jedna betę i wynik był 0,1 więc ciąży nie było na pewno. Teraz od jakichś 3-4 tygodni mam nudności, jestem senna i bolą mnie piersi. Zrobiłam test - dwie kreski! Szok! W środę idę do lekarza żeby się więcej dowiedzieć, ale jak myślicie możliwa jest ta ciąża? Była któraś z was w takiej sytuacji?

Gość gość
Nikt nie był w takiej sytuacji?

Gość gość
Trudno nam zdiagnozować. Zrób betę, udaj się do gin. Zycze powodzenia!

Gość gość
Rozumiem, że na forum nikt tego nie zdjagnozuje. Chciałabym tylko wiedzieć czy taka ciąża się później dobrze rozwija.

Gość gość
Miałaś zabieg? Jesli tak, to trochę niebezpieczne tam szybko. A czy sie prawidłowo rozwijają owszem! Są takie przypadki ze zaraz po poronieniu ciąża i wszystko ok. Ja tez poroniłam, miałam łyżeczkowanie dlatego ze staraniami poczekamy. Musi do wszystko tam zagoic

Gość gość
Nie miałam zabiegu, ciąża sama się wchłonęła. Miałam 22 lutego usg i po ciąży nie było już śladu.

Gość agatka1406
Mi sie wydaje ze nie jestes w ciazy bo test ciazowy jeszcze duzo czasu po poronieniu pokazuje 2 kreski...ale moze w twoim przypadku jest inaczej..trzymam kciuki daj znac po wizycie.