Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zaakceptować fakt, że dziewczyna uprawiała seks przed byciem ze mną?

Polecane posty

Gość gość

Hej! Jestem Szymon. Mam 25 lat i jak się pewnie domyślacie jestem prawiczkiem. Nie byłem również nigdy w związku. Od niedawna spotykam się z pewna dziewczyną. Ma 18 lat ale jest bardzo dojrzała jak na swój wiek. Była już w 2 związkach ale nie to mnie niepokoi. Ja będąc starszy od niej nie miałem nigdy seksu a ona miała 5 partnerów seksualnych przede mną. Ja jestem 6 w kolejce. Chciałbym by też była dziewicą ale wiem, że za wiele bym od niej wymagał. Jak zatem zaakceptować fakt, że ona młodsza jest bardziej doświadczona ode mnie?

Gość gość
Ma 18 lat i ma za sobą 5? Ja mam 28 i tylu nie miałam, chyba zacofana jestem.

Gość gość
z******te k***isko. pewnie syfa ma, jeżeli taki c*****y wpis to nie prowo

Gość gość
poproś żeby sobie błonkę przykleiła z powrotem.

Gość gość
ja bym nie chciała takiej dziewczyny na twoim miejscu. 18 lat i 5-ciu, ładnie przelatana :o

Gość gość
prosiłbym raczej o rady jak zaakceptować taki fakt a nie tylko obrażać mojej dziewczyny. Może była trochę rozwiązła ale to było wcześniej.

Gość gość
Pomyśl o tym tak ,że szukała odpowiedniego partnera i jak miała sprawdzić czy są dopasowani również fizycznie układając z nimi puzzle?..i tak poniekąd trafiła do ciebie ,ponieważ tamci nie pasowali do niej ...kobiety szybciej dojrzewają .

Gość gość
Człowieku normalnie, albo akceptujesz, albo nie. Tu nie można się zmusić do akceptacji, bo zacznie Ci przeszkadzać jej przeszłość.

Gość gość
gość dziś ja bym nie chciała takiej dziewczyny na twoim miejscu. 18 lat i 5-ciu, ładnie przelatana pechowiec.gif x Mam 25 lat i jestem prawiczkiem. Nie mogę wybrzydzać. Muszę jakoś zaakceptować to co jest. Tylko napiszcie jak to zrobić.

Gość gość
gość dziś Dziękuję za pierwszą propozycje :) Warta przemyślenia. gość dziś A jeśli wmawiałbym sobie codziennie, że mi jej przeszłość nie przeszkadza ? Może masz jakieś doświadczenia ze wiązkami i podobną sytuacją?

Gość gość
ty jakimś niedop*********m dewiantem jesteś. jak k***a mamy ci to pomóc zaakceptować? żyjemy w twojej psychice czy jaki chuj? wróć k***a do szkoły, albo wal se do końca życia, a nie śmieciu j****y z dziwką c*****e prowo odj***esz

Gość gość
d***** k***a p***a szmata zalany syf

Gość gość
gość dziś Idź bluzgać na inne forum a nie tutaj! gość dziś To, że ona ma trochę więcej doświadczenia od Ciebie nie znaczy, że możesz ją tak nazywać!

Gość gość
gość dziś Niestety Ci nie pomogę, bo jestem starsza od niej o dobre 10 lat i nie miałam tylu partnerów. Nie będę tutaj jej obrażać, ale naprawdę się zastanów, ona ma DOPIERO 18 lat, a za sobą już 5 partnerów seksualnych. Zawsze się zabezpieczała? Mam tu na myśli prezerwatywę. Badała się? Nie jest chora na żadną chorobę weneryczną? To sa naprawdę ważne kwestie, osoby, które mają iluś tam partnerów seksualnych, powinny się przebadać, bo mogą zarażać innych. Tak jak pisałam, albo akceptujesz jej przeszłość, albo nie, tego NIE DA się nauczyć.

Gość gość
ty jakimś niedop*********m dewiantem jesteś. jak k***a mamy ci to pomóc zaakceptować? żyjemy w twojej psychice czy jaki ch*j? wróć k***a do szkoły, albo wal se do końca życia, a nie śmieciu j****y z dziwką c*****e prowo odj***esz xxxxxx Ch******* j******* p******** po********* w d********* w z********* k********* p********* w d********* k*********rwa.

Gość gość
A ty jestes prawiczkiem? Zrób jej test na obecność chorob wenerycznych jesli wszystko ok nie masz czym się przejmować. To normalne że ludzie uprawiają seks. Seks jest przyjemnoscia jezeli oboje tego chca, to chemia, motyle i nad tym nie zapanujesz.

Gość gość
Twoje podejscie autorze swiadczy o niedojrzalosci i byc moze kompleksach. Ludzie uprawiaja seks, to normalne. Co tu jeat do akceptowania lub nie? Uwazasz ze seks z toba jest w jakis sposob inny od seksu z innymi partnerami? Dorosnij.

Gość gość
Seks to normalna ludzka aktywnosc. Rowniez zanim cie poznala to jadla, pila i robila kupe. Tez trudno zaakceptowac? Chyba jestes ofiara mentalnosci, ktora z du/py robi ołtarz.

Gość 5 partnerow to za duzo
w tym wieku. no i jeszcze seks bez zwiazku :O

Gość gość
No a kim ty jestes zeby oceniac czyjesz zycie seksualne? Tez jestes jak widac ofiara tej mentalnosci. Seks to seks i tyle. Waryosciowanie wynika z zakompleksienia.

Gość gość
15.34. Co to za mentalnosc, ktora ludziom pod koldre zaglada i sie ekstycuje tym co kto komu i ile wklada? Boli cie to jakos? Osobista krzywde ci wyrzadza?

Gość gość
za dużo. ja bym nie zaakceptował. 3 to absolutny max

nie możesz mieć do niej pretensji, że miała przed Tobą seksualnych partnerów. Czyli ja swojego faceta też powinnam przegnać w sto wiatrów bo miał przede mną kilka partnerek seksualnych. Jakbyśmy w takich kategoriach dobierali partnerów to wiecznie bylibyśmy sami.

Gość gość
Ja mam 28 lat i miałam w przeszłości 8 partnerów seksualnych i żeby mój mąż nie zagłębiał się w " co,jak i kiedy" powiedziałam tylko o 2 facetach bo reszta to były poprostu odskocznie

Gość Looooser
Jak była rozwiązła to i będzie. Po co Ci ona? Stać Cię na lepszą.

Gość gość
A mówiłeś jej że jesteś prawiczkiem? Może ona chce tylko zobaczyć jak to jest z prawiczkiem, a potem szukać innych i bawić się dobrze. Skoro miala w tym wieku tylu, to znaczy że związki traktuje jak zabawę i na pewno nie traktuje Cię poważnie.

Gość gość
ja mam 37 i 3 dziewczyny w lozku. teraz jestem z moja przyszla zona ktora ma 29 lat i miala 2... troche latwa ta twoja.panna

Gość gość
zaakceptuj to albo szukaj dziewczyny podobnej do siebie, chociaz watpie czy taka zechcesz, bo nie bedzie taka seksi a tylko to sie liczy dla mezczyzn.

Gość gość
gość dziś Twoje podejscie autorze swiadczy o niedojrzalosci i byc moze kompleksach. Ludzie uprawiaja seks, to normalne. Co tu jeat do akceptowania lub nie? Uwazasz ze seks z toba jest w jakis sposob inny od seksu z innymi partnerami? Dorosnij. x Dokładnie autor jest nie dojrzały jak każdy prawiczek. Dziewczyna ma 18 lat i to wiadomo, że nie będzie już dziewicą a 5 partnerów seksualnych to nie tak dużo.

Gość gość
Looooser dziś Jak była rozwiązła to i będzie. Po co Ci ona? Stać Cię na lepszą. x On jest prawiczkiem więc niech się cieszy, że chociaż rozwiązła dziewczyna daje mu szanse!