Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dagaa255

problem w związku

Polecane posty

Gość dagaa255

Witajcie. Chciałam się Was zapytać,czy też może macie taki problem w swoich związkach. Do mojego 6 letniego wkradla się straszna rutyna. Z moim partnerem codziennie się widzimy, razem mieszkamy, razem śpimy. Ale problem pojawia się w życiu erotycznym. Od ostatnich 3 miesięcy tylko 1 raz uprawialismy sex. On nawet żadnych podejść nie robi, to ja musiałam ostatnio wyjść z inicjatywą. Jest to mój pierwszy partner i nie ukrywam ze ostatnio cały czas myślę jakby to było z kimś innym.. Czy też może macie tak w swoich związkach?

Zacznij sama wychodzić z inicjatywą. Uwodź go, utrzymuj jego zainteresowanie. Nie oczekuj, że tylko on będzie inicjował.

Gość dagaa255
Staram się jak tylko mogę. Wychodzę z inicjatywą natomiast on zawsze wszystko zrobi tak ze i tak nic z tego nie wyjdzie. Potrafię go przed snem pomiziac, przytulic ale on nie odwzajemnia tego. Juz czasami jestem tym umeczona. Jeszcze czasami potrafi powiedzieć : ty się w ogóle nie starasz.. Nie wiem już co mam o tym myśleć. Dlatego nasze życie seksualne jest kompletna porażka.

Uważam, że powinnaś z nim usiąść i pogadać o jego oczekiwaniach. A zamiast miziania i przytulania polecam powiedzenie wprost, że masz ochotę na seks.