Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dalej mam nieładne wlosy mimo że o nie dbam

Polecane posty

Gość gość
ja nie moge funkcjonowac bez silikonow... od dziecka mam wlosy takie ze jeslipoumyciu zostawie je same sobie to jest siano i puch :D silikony nie są złe, ktos im zrobił zły PR i sie utarlo ze co nie naturalne to szkodzi. Se swojej strony mogę polecic olejek sesa.. pookolo mkesiacu stosowania wlosy robia sie bardziej sprezyste i wytrzymale na uszkodzenia... ale wali toto strasznie

Gość gość
strasznie ci sie splatuja... koltunia... mnie by to do szalu doprowadzalo, bo wyglada po prostu jakbys sie nie czesala od 2 dni. szczerze? na twoim miejscu zrobilabym sobie trwala ( grjbe loki, nie sprezyny) i licYlabym na to ze to zamaskjje beznadziejnosc moich wlosow, bo dbasz o nie bardzo, kupe kasy wydajesz a wygladaja tragicznie... albo idz do dobrego frhzjera i popros o porade i niech cos zrobi z tym... no az zal patrzec

Gość gość
ja stosuje ten z mocne-wlosy.pl i muszę przyznać że jestem z niego bardzo zadowolona. Polecam

Gość Emilijkaren
Może dbasz w niewłaściwy sposób. https://musecosmetics.eu/ odzywka do włosów tej firmy działa cuda. Sama mam bardzo długie włosy, które potrzebują wiele uwagii. Od kilku miesięcy używam tego produktu i jestem bardzo zadowolona.