Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 500plus

Co sądzicie o 500plus także dla bogatych?

Polecane posty

Gość gość
Nie ma się co oszukiwać PiS jest partią Komunistyczną Oprócz rozdawnictwa lewackiego socjalu wprowadzili zakaz obrotu ziemią rolną jak na typowych komunistów przystało.

Gość gość
"A teraz weźmie taki jeszcze 1500zł miesięcznie, bo ma czworo dzieci." x a teraz zakłamane oszołomy będą nam próbowały wmawiać że rodziny wielodzietne to przede wszystkim jakieś rodziny milionerów a pis "daje bogatym". nie wiem czy się mam z was śmiać czy płakać.

Gość gość
" I szlag mnie trafia jeżeli patologia ma dostać na więcej dzieci" x zawistnej suce zawsze będzie mało i zawsze będzie pluła na tych którzy "dostali a ona nie", choćby byli naprawdę biedni i potrzebujący.

Gość gość
Ja nie mam dzieci i jakim prawem przymuszają mnie do oddawania części moich pieniędzy na utrzymywanie czyichś dzieci??? Chcesz dzieci to je miej i je utrzymuj, w innym przypadku jesteś złodziejem niczym nie różniącym się od kryminalistów.

Gość gość
"Ja nie mam dzieci i jakim prawem przymuszają mnie do oddawania części moich pieniędzy na utrzymywanie czyichś dzieci???" x bo tak zdecydowali wyborcy w powszechnych, demokratycznych wyborach. jak ci się demokracja nie podoba to idź protestować z KODem.

Gość gość
zawistnej suce zawsze będzie mało i zawsze będzie pluła na tych którzy "dostali a ona nie", choćby byli naprawdę biedni i potrzebujący. x typowe tłumaczenie złodzieja okradającego innych na swoje potrzeby zarób se zamiast okradać innych, leniu śmierdzący

Gość gość
gość dziś Niekoniecznie milionerów. Ale dzisiaj wielodzietne są najczęściej albo rodziny zamożne, albo nieodpowiedzialna patologia. Tym pierwszym nie powinno się pomagać, bo kto inny potrzebuje pomocy, a tym drugim trzeba pomóc nieco mądrzej niż dając do ręki pieniądze, które na dzieci i tak nie pójdą.

Gość gość
bo tak zdecydowali wyborcy w powszechnych, demokratycznych wyborach. jak ci się demokracja nie podoba to idź protestować z KODem. x i czym różni się tłum złodziei od jednego złodzieja? demokracja - 51% decyduje żeby okraść 49%

Gość gość
"Ale dzisiaj wielodzietne są najczęściej albo rodziny zamożne, albo nieodpowiedzialna patologia." x poproszę od źródło tych danych. żartowałem. oczywiście wiem że te "dane" istnieją tylko w twoim załganym łbie na potrzeby załganej propagandy antypisowskiej.

Gość gość
"i czym różni się tłum złodziei od jednego złodzieja? demokracja - 51% decyduje żeby okraść 49% " x jak się demokracja nie podoba to są jeszcze na świecie kraje które tego "nieszczęścia" nie zaznały. zawsze się tam możesz przeprowadzić. kim dzong um chętnie wykorzysta cię jako przykład osoby która nie mogąc znieść "niegodziwości demokracji" uciekła do północno-koreańskiego raju.

Gość O Masz
To jeszcze nic, Mam koleżankę która jest z muzlumaninem który przebywa tu nielegalnie, właśnie zrobił jej 2 dziecko. Myślę że na tym się nie skończy ale zrobił to z premedytacją a ta dalej z nim. On daje jej i dziecku 400 zł miesięcznie a ona Zap.... Mimo to. Teraz przez te ustawy dostanie po 500 na 2 dzieci plus 1000 zł przez rok za urodzenie. I gdzie tu sprawiedliwość

Gość gość
poproszę od źródło tych danych. żartowałem. oczywiście wiem że te "dane" istnieją tylko w twoim załganym łbie na potrzeby załganej propagandy antypisowskiej. x pogódź się z tym że PiS jest partią Komunistyczną nie mającą nic wspólnego z prawicą która brzydzi się okradaniem podatników i rozdawnictwem czyichś pieniędzy. Socjal jest eksperymentem lewicowym który przyniósł więcej szkód niż pożytku na świecie.

Gość gość
jak się demokracja nie podoba to są jeszcze na świecie kraje które tego "nieszczęścia" nie zaznały. zawsze się tam możesz przeprowadzić. kim dzong um chętnie wykorzysta cię jako przykład osoby która nie mogąc znieść "niegodziwości demokracji" uciekła do północno-koreańskiego raju. x o tak, PiSowcy idealnie spełnili by się w Korei Północnej, tam państwo decyduje o każdym aspekcie życia człowieka do czego akurat dążą pisiory.

Gość gość
ja się nie tylko godzę ale jako wyborca pisu jestem wręcz twórcą obecnych zmian w otaczającej nas rzeczywistości. to takie jak wy pomioty po stalinie nie mogą pogodzić się z suwerenną decyzja narodu i chcieliby rzeby o losach polski nie decydowali jego przedstawiciele tylko jacyś "naddemokraci" w postaci czy to "komisarzy unijnych" czy "trybunału konstytucyjnego" czy wreszcie "komisji weneckiej". ale mam taką szczerą nadzieję że prędzej świnie będą latać niż pis się przed nimi ugnie więc pogódźcie się komunistyczne kanalie z tym ze przegraliście wybory i przez najbliższe co najmniej 4 lata krajem będą rządzili ci, których do tej pory gnoiliście i będą realizowali to co obiecali polakom w kampanii wyborczej a nie to czego chce angela merkel i inni "eurokraci".

Gość gość
PiS to zwykła Komuna bez żadnej wizji państwa, są kolejnymi kontynuatorami polityki POprzedników zaciskających pętlę na szyjach ciężko pracujących podatników.

Gość gość
za powtarzanie takich bzdur każdy z tych ciężko pracujących polaków którego los stał się dzięki programowi 500+ znacząco lepszy powinien ci napluć w ten twój głupi pysk.

My PSN ID is: kajmrakaskoja Help hilfe aiuto hjelp pomocy ratunku! Żebram i proszę o kasę! Zbieram na leczenie raka i białaczki! Przelej mi choćby i nawet te 5 zł na to konto bankowe: IBAN PL 68 1020 5558 0000 8102 3140 1361 (PKO INTELIGO) Doładuj mi numer telefonu pre-paid w Orange 797802798 Dziękuję za pomoc! Pozdrawiam! Thank You! Danke! Merci! Dziękuję!

Gość gość
za powtarzanie takich bzdur każdy z tych ciężko pracujących polaków którego los stał się dzięki programowi 500+ znacząco lepszy powinien ci napluć w ten twój głupi pysk. x niebawem ciężko pracujący podatnicy naplują w ryj komunistycznym pisiorom za coraz wyższe koszty życia w polandzie przez właśnie takie lewackie pomysły jak socjal 500+

Gość gość
"niebawem ciężko pracujący podatnicy naplują w ryj komunistycznym pisiorom za coraz wyższe koszty życia w polandzie przez właśnie takie lewackie pomysły jak socjal 500+ " x tobie plują w twój krzywy ryj od 20 lat i twoja żałosna kanapowa partyjka osiągnęła po raz kolejny "zawrotny wynik" ok 3% poparcia który po raz kolejny nie pozwolił wam się dostać do sejmu i swoich oderwanych od rzeczywistości idiotyzmów wcielać w życie. dziwne że nie zniechęca to takich miernot jak ty i że nie widzisz jaki jesteś żałosny.

Gość gość
PiSowska lewacka komuna w niczym nie przypomina prawicy.

Gość gość
PO z PiS wzajemnie się uzupełniają w okradaniu Polaków z kapitału żeby trwać przy korycie, żreć i srać pieniędzmi okradanych podatników.

Gość gość
s********j miernoto na kanapę na której mieścicie się razem z waszym ubóstwianym prezesem. może jak uruchomicie swoje szare komórki to uda się wam wreszcie wymyślić dlaczego mimo sprzyjającej koniunktury nie jesteście w stanie osiągnąć znaczącego wyniku w wyborach. ale nie sądzę bo poza manią wielkości na jaką cierpi wasz prezesik rozumu za wiele nie macie.

Gość gość
s********j miernoto na kanapę na której mieścicie się razem z waszym ubóstwianym prezesem. może jak uruchomicie swoje szare komórki to uda się wam wreszcie wymyślić dlaczego mimo sprzyjającej koniunktury nie jesteście w stanie osiągnąć znaczącego wyniku w wyborach. ale nie sądzę bo poza manią wielkości na jaką cierpi wasz prezesik rozumu za wiele nie macie. x acha, czyli komuniści z PiS doszli do wniosku że trzeba obiecywać ludziom bzdury, wprowadzać komunistyczne rozdawnictwo i kontrolować każdy aspekt ludzkiego życia jak w Korei Północnej po ty tylko żeby dostać się do koryta i maksymalnie okradać ciężko pracujących podatników jak na lewaków przystało. I to ma być twoja wymarzona partia na którą ochoczo głosujesz? Przecież to są złodzieje w garniakach udających że coś pożytecznego robią dla ludzi, a jak wiadomo ekonomii nie oszukają i prędzej czy później podatnicy zaczną dociekać z jakiej to przyczyny podatki rosną a życie jest coraz droższe. Komuna z PiSu sama szykuje na siebie bat. Żenada.

Gość gość
W naszej klatce jedno z mieszkań wynajmuje rodzina polsko arabska. Ona nie pracuje, jest od rodzenia dzieci. On różnie w zasadzie siedzą na zasiłkach z mpos-u. Mają 8-ro dzieci, 9 w drodze. I myślicie, że te dzieci pójdą do pracy?

Gość gość
co do ekonomii to pozwolisz że bardziej uwierzę panu morawieckiemu niż jakiemuś kmiotowi z partii chamstwa i żenady który udaje że się na niej zna a cała jego "wiedza" bierze się z tego co mu powiedział "boski k***in" czyli "podatki to zuooooo". te tematy są trochę zbyt skomplikowane żeby rozmawiać o nich z takim matołem jak ty.

Gość gość
dziś hehehe... socjalista Morawiecki nowy guru komunistycznej pisiorni która myśli że pieniądze rosną na drzewach :) Kolejna żenada. Widać jak na dłoni że nie czytasz żadnych książek ekonomicznych. Jakie to typowe dla PiSiorów, na niczym się nie znać i wyrażać opinie na tematy w których mają blade pojęcie. :)

Gość gość
"prędzej czy później podatnicy zaczną dociekać z jakiej to przyczyny podatki rosną a życie jest coraz droższe." x czy ty widzisz jaki jesteś śmieszny ze swoimi "pobożnymi życzeniami" jakiegoś dziwnego "oświecenia" ludzki którzy najwyraźniej "nie wiedzą co dla nich dobre" gdy głosują w wyborach ale już w codziennym życiu to zgodnie z twoją doktryną są w stanie stanąć do "równorzędnej gry rynkowej" ze specjalistami od manipulacji opłacanymi przez wielki kapitał. x naprawdę trzeba trochę rozumu mieć żeby się wypowiadać na tematy społeczno-ekonomiczne i trochę wiedzy też by nie zaszkodziło. a najważniejsze to trochę szacunku do ludzi z którymi się rozmawia a nie obrzucanie ich mały gnoju inwektywami.

Gość gość
"Kolejna żenada." x jedną wielką żenadą to jest ta twoja żałosna partyjka z prezesikiem który pod coraz to kolejnymi szyldami skrzykuje grupki sfrustrowanych oszołomów skaczących wokół niego jak wielbiciele jakiegoś afrykańskiego bożka. i którzy dzięki temu że wyznaja kult owego bożka czują się lepsi od innych a ich jedynym "argumentem" w jakiejkolwiek rozmowie jest nazywanie każdego z rozmówców "komunistą" lub "lewakiem" bo do niczego innego intelektualnie zdolni nie jesteście. dlatego zresztą opuściłem tę bandę oszołomów bo mimo najszczerszych chęci porozumieć tam się nie szło z nikim żeby osiagnąć cokolwiek poza "poczuciem wyższości" a już na pewno jakiegokolwiek sukcesu wyborczego.

Gość gość
I gdzie jest podwyższenie kwoty wolnej od podatku???? Jeśli chodzi o obniżanie podatków władza państwowa znajduje tysiące argumentów za ich nieobniżaniem jednak gdy chodzi ich podwyższanie lub wprowadzanie następnych są gotowi je wprowadzić w trybie natychmiastowym. Wydatki budżetu z deficytem za PO były na bardzo wysokim poziomie, PiS dodał kolejny wydatek powiększając deficyt i tym samym zadłużając przyszłe pokolenia. Jedna wielka banda szubrawców których nie interesuje los przyszłych pokoleń, byle trwać przy korycie i doić podatników.

Gość gośćNnnnnn
mam 38 lat, mam dzieci, bo mnie na nie stac nie bylo.....I teraz sie zastanawiam, jak splodzic od razy drugie, bo na pierwsze nikt nic nie da. Macie jakis pomysl?