Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet mówi, że woli Scarlett Johansson ode mnie

Polecane posty

Gość gość
Ale o co robisz teraz afere? bo nie rozumem. Gdybys mu sie wcale nie podobala nie bylby z Toba. Moze jestes mniej ladna, ale masz fajny charakter. Po za tym Johanson na pewno nawet by na niego nie spojrzala wiec w czym problem...

Gość gość
gosc z wczoraj 22.38 a to prawda jego tylko kreci i tylko w tym filmie ufff :classic_cool:

Gość realia
to co on woli nie jest w faceta zasięgu

Gość gość
Nie się z nią umówi na randkę. Jaki problem ?

Gość gość
Kurde ja również nie rozumiem tego fenomenu Scarlett.. Pamietam jak kiedys kumpel ja wychwalal, no mi sie ona wcale nie podobala. Mojemu tez sie zbytnio nie podoba. Srednia. Moj facet z kolei na poczatku (bardziej dla zabawy) wspominal czesto o Angelinie :D Tu szybciej powiedziałabym że kobieta jest pociagająca :D Z czasów Tomb Raider miala fajna figure wiec sie z nim w zupelnosci zgadzam. Kiedys zrobilam mu caly ranking aktorek ile ktorej daje na 10 pkt. Chciałam sprawdzić jego gust. Kilka osob ocenilismy podobnie a kilka diametralnie roznie. Kiedys gderał mi że ja jestem 11/10 ale wiadomo ze zartowal :P Gdy go ostatnio prosilam (po 10 latach zwiazku) o szczera odpowiedz to powiedział ze jestem w przedziale 8.0-9.5/10. Mam wiec swiadomość ze sa kobiety ktore ocenia z wygladu wyzej ode mnie (kilku aktorkom dal 9.5 :D) ale nigdy nie powiedzial ze woli je ode mnie.. Wiec to jest rzeczywiscie przykre w Twoim przypadku. Tak nie mowi zakochana osoba tylko osoba ktore chce komus dowalic. Ja uwielbiałam młodego Clinta Eastwooda i moj o tym wie ze z wygladu no nie ma co się z nim porównywać ;) Ale nie wole Clinta bardziej od swego chłopa. Ciekawi mnie czy Twoj chcial Cie ponizyc czy niefortunnie dobral słowa a mial tylko na mysli ze Scarlett jest wg niego po prostu atrakcyjna.. Facet ma prawo miec swoj gust. Twoja reakcja troche sugeruje ze masz powody myslec ze jednak było to intencjonalne i chamskie zagranie.

Gość gość
" przerost tresci nad forma wczoraj mnie nie, ale doceń szczerość faceta że ci kitów nie wciska że jesteś najpiekniejsza na świecie" X Racja. To jak lasce z płaską klatą wciskać, że ma piękny biust, albo takiej z płaską dupą, że ma seksowny tyłek :P Czy pryszczatej, że ma śliczną cerę. Każda wie jak wygląda, po co cisnąć kity? Potem będzie miała pretensje, że została oszukana, jak to baby.

Gość gość
"to co on woli nie jest w faceta zasięgu " Nie chcę być z facetem, który jest ze mną tylko dlatego, że nie może z kimś innym, nawet jeśli tym kimś innym jest Scarlett Johansson sprzed dziesięciu lat... "Moze jestes mniej ladna, ale masz fajny charakter." Problem polega na tym, że ja naprawdę jestem atrakcyjna i brana na ulicy za modelkę, i ta moja "brzydszość" nie jest czymś oczywistym i niepodważalnym. Z pewnością są faceci, którzy myślą odwrotnie, więc nie czuję się komfortowo z tym, że mój do nich nie należy. Myślę, że gdybym była po prostu przeciętna, to by to było łatwe do zaakceptowania. Ja nie sądzę, że on chciał mi tym samym dowalić. On generalnie nie lubi dowalać, ale jako szczere wyznanie boli właśnie bardziej...

Gość gość
krypto pedofil. ona przeciez wyglądala wtedy jak mała dziewczynka - przasnie dosc - blond, duze usta i jasna cera, przecietnie nawet i dość pucułowato

Gość gość
No on mi ją pokazywał. To nie był taki do końca pierwszy film, jak wpisali w google pierwszy film Scarlett, to właśnie była za młoda i mówili, że nie.

Gość gość
a ty dalej sie na tym zastanawiasz :D babie to jednak trzeba znajdować zajęcia jak pranie czy sprzątanie albo gotowanie bo jak ma za dużo czasu to się pierdołami zamartwia :D

Gość gość
W przerwach od nauki i spacerów się tym zamartwiam. Pranie i sprzątanie to może dobre zajęcie, ale raczej dla Ciebie.