Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kilka pytań dotyczących powieszenia

Polecane posty

Gość gość

Jak zerwe kreg szyjny złamie kark ? I umrę trzeba taboretu ?

Gość gość
ŻEGNAJ

Gość gość
trzeba koniecznie wczesniej poczytaj jak odebranie sobie życia wpływa na rodzinę, przyjaciół, znajomych.... jak latami nie moga sobie z tym poradzić, jak się obwiniają. To nie samobójstwo a zabójstwo najbliższych.

Gość gość
Znajomi .. pomocni rodzice będą musieli z tym żyć nie umieją mi pomóc nikt mnie nie rozumie i nie zna ja pamiętam wszystko chociaż urazy niby nie mam po prostu chciałbym z tad odejść na razie się wytrzymuje wybralem sobie taką śmierć w piekle.. boje się szczurów

Gość gość
mój kumpel powiesił się na przewodzie zasilającym od komputera, tak jak mu doradziłem. Dodam, że powiesił się skutecznie a nie jak niektórzy nieudacznicy. Nie ukrywam, że byłem z siebie zadowolony jak widziałem karetkę pod klatką i jak go wynosili przykrytego białą płachtą:)

Gość gość
Karku nie złamiesz. Zapadnie ci się krtań przez co doświadczysz uduszenia. Po czym rozluźnią się wszystkie mięśnie, czyli zsikasz i obesrasz się, do tego twoja pała będzie stała, oczy wyjdą z orbit, język wyjdzie na zewnątrz na całą swoją długość. To nie żarty. Wisielce wyglądają bardzo brzydko. Nie tak jak pokazują na filmach.

Gość gość
Ja myślałem tez o pasku o drzewie mam ich gdzieś nie lubię ich po prostu sobie pójdę z tad kiedyś

Gość arnikaa2221
mój chłopak zatruł się jedząc moją kupę i po 4 dniach zmarł w szpitalu. Powiedzieli, że to sepsa dokładnie wstrząs septyczny. Dziwnie się z tym czułam przez długi czas.

Gość gość
Chu Wam w d**e jak i wszystkim

trzeba koniecznie wczesniej poczytaj jak odebranie sobie życia wpływa na rodzinę, przyjaciół, znajomych.... jak latami nie moga sobie z tym poradzić, jak się obwiniają. To nie samobójstwo a zabójstwo najbliższych. x nie mogę takich debilnych tekstów. tak, to na pewno to co osoba z depresją i u progu śmierci pragnie usłyszeć i ją to obchodzi. :O bardzo często to te najbliższe osoby są powodem samobójstwa, więc niech sobie z tym radzą. może słusznie się obwiniają. nie zesraj się. ktoś chce sobie odebrać życie, a Ty piszesz, że ZDROWE osoby to zaboli. normalna Ty jesteś????? osobie bez nóg napiszesz: nie narzekaj, bo mi się robi przykro, bo mam kontuzję po bieganiu?

do tego twoja pała będzie stała, x dość.... niekonwencjonalny sposób na uzyskanie seksualnej satysfakcji, ale działa:O

Gość gość
Juz wiem tracę przytomność o umieram spoko śmierć

Gość gość
brokeninside87 dziś do tego twoja pała będzie stała, x dość.... niekonwencjonalny sposób na uzyskanie seksualnej satysfakcji, ale działapechowiec.gif X No niestety, to fakt. Może zamiast "pała" powinnam napisać że penis będzie twardy? W stanie..."gotowym" (tylko do czego?), "stał"?, nie mogę tego ująć w bardziej profesjonalny sposób jak "erekcja" bo podejrzewam że ów człeczyna nie wiedziałaby co to znaczy ;-)