Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytający abc

Studentka i wykladowca

Polecane posty

Gość Pytający abc

Czy to ma sens? Ja 41 lat,ona 24 (obecnie na 3 roku). W końcu czuje,że to jest to.Jst taka inna od kobiet w moim wieku.Radosna, otwarta,nie zrazona do życia i mężczyzn.Na dodatek bez porównania ciało 20paro latki z ciałem mojej rówieśnikami (jakkolwiek płytko to brzmi). Czy niemal 17 lat różnicy to rzeczywiście aż tak dużo?

Gość gość
nieee:D poużywaj sobie

Gość gość
napisz to jeszcze raz, tak by można było zrozumieć.

Gość gość
sorry, nigdy nie uwierzę, ze facet po 40 i niby na poziomie i z jakimś rozumem wie , ze istnieje takie forum i na nim pyta, czy opłaca mu się wyr...małolatę

Gość gość
Prowokacja

Gość maczu piczu
To nie on pisze tylko jego zona bo sie boi, ze ja zostawi :D

Gość gość
ssuka to pisze? że niby znalazł se darmowy ponton :D

Gość gość
Stracic "mojej" dla malolaty co jeszcze niejednego bedzie miala... Wedlug mnie nie ma sensu, ale jak kto woli tylko trzeba miec odwage zeby sie do tego przyznac przed "moja"

Gość gość
Serio -- jestes pracownikiem naukowym i nie jestes w stanie skonstruowac spójnej wypowiedzi o dlugosci jednego akapitu??? Smiem wątpic. Ja bym na pewno na Ciebie nie poleciala -- nieznajomosc zasad interpunkcji to antyafrodyzjak.

Gość gość
wyszło szydlo z wora. nie dosc, ze nie umie poprawnie skonstruowac wypowiedzi "mojej" ble ble. idz do swojej, chyba ze to "twoja" pisze w nerwach. zycie jest nieprzewidywalne. byly juz takie story nie raz. studentki, studentki bla bla bla, a jak przychodzilo co do czego to "swoja" zostawial, ale dla zupelnie kogo innego :D pozdrawiam ASeyfried <3 masz racje, "twoja" jest przyzwyczajona do tego co mozesz zaoferowac, a takiej studentce moze to juz byc za malo :D wiadomo o co chodzi. ciekawe czy to nie jest post tej co to sie zastanawia nad zmiana nazwiska- ile czlonów lepiej miec na swych wypocinach naukowych :)

Gość gość
prowokacja :) chyba, że jakaś podrzędna, prywatna uczelnia - to może jeszcze ujdzie :P dużo tego teraz

Gość gość
beznadziejnie nieskladny wpia osoby z koziej wolki w temacie: zachowanie jest nieetyczne ze wzgledu na relacje zawodowe mogalby byc twoja corka!!! musisz byc bardzo niedojrzaly albo co gorsza glupi

Gość gość
Stary ! Atakuj ! Nie pytaj tu tylko działaj ! Bo się rozmyśli i resztę czasu spędzisz na marzeniu: jak by to było gdybym nie pisał na kafe tylko moczył w niej... Poważnie !