Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nagie fotki lub w bieliźnie w zamian za prace to karalne?

Polecane posty

Gość gość

Zablokowali mój wątek. Jestem załamana i zrozpaczona, bo ktos tu napisał,zę on moglby pokazywac te fotki komus, albo żebym tu wiecej nie pracowała. Jak mogłabym sie bronić gdyby on pierwszy chciał mi zaszkodzić? Bylam nim zafascynowana,ale bez przesady.

Gość gość
Tzn bylo to w formie flirtu, ale wg was jak napisał mi to w mailu to tez powinien sie bać ,że ja komus powiem ?To jest karalne?

Gość gość
To że wysłałaś fotki karalne nie jest, bo nie zmusił cię do tego, a nawet gdyby ci coś w zamian zaoferował, to ty nie musiałaś ich wysyłać. Natomiast karalne jest rozpowszechnianie tych zdjęć bez twojej zgody, no i ewentualny szantaż... czyli że je pokaże komuś jeśli czegoś w zamian nie zrobisz.

Gość gość
Dziekuje za odpowiedź. On dba o opinie, jest lubiany, spokojny, głeboko religijny mowi o sobie "do tanca i różańca" Jak to konczył to mowił,ze chciał pikantnych fotek ale to był "impuls" a dopiero poźniej zrozumial,że źle postąpił i nie powinien ich nigdy odemnie prosić. Może jest 1;1 tzn uważam,że boi sie tego,ze mam to czarno na białym.

Gość gość
A czego miałby się bać? To że zaproponował abyś wysłała mu nagie zdjęcia nie podlega pod żaden paragraf, no chyba że jesteś nieletnia? A jeśli jesteś dorosła to sama masz swój rozum i wiesz co wypada robić, a czego nie i za czyjąś głupotę nie można ukarać drugiej strony. Następnym razem nie wysyłaj takich zdjęć komuś z kim nie jesteś i masz jakieś obawy co do jego intencji, tego typu zdjęcia jeśli już to wysyła się osobie bardzo bliskiej, czyli chłopakowi co do którego masz 100% pewności że nie użyje ich przeciwko tobie.

Gość gość4imp
Nagie fotki to zawsze jest ryzyko. Dlatego nie wysylajcie nikomu nagich zdjec. 😴 Szczegolnie gleboko religijnym zboczencom.

Gość gość
Tak. On jest taki religijny i nie kryje sie z tym, ale czasami jak dopadły go zboczone mysli, zarty, pikantny flirt. Prędziej spodziewalabym sie diabła niz jego fantazji o moim tyłku. A przecież nagie koboety ma na zawołanie w necie....

Gość gość
Również tego nie poleca i nie polecam też trzymać takich zdjęć na dyskach, laptopach, pendrivach, itd... bo zdjęcia z nośników pamięci dość łatwo odzyskać, jeśli trzymasz te fotki na dysku w laptopie, to przy ewentualnej sprzedaży laptopa radzę dysk wyzerować, aby nie dało się nic odzyskać. Ja niedawno kupiłem lapka od kobiety, testowałem program do odzyskiwania danych i udało mi się odzyskać kilkadziesiąt jej nagich zdjęć, więc gdybym był świnią mógłbym je wrzucić w sieć, ale że nie robię takich rzeczy, to tylko je sobie obejrzałem i usunąłem :) a swoją drogą ładnie miała ciałko, choć swoje lata już miała :)

Gość gość
Zdjęcia lasek po photoshopie to nie to samo, tak samo jak zdjęcia nieznajomych, zdjęcia kobiet które się zna zawsze są najlepsze, bo wyobraźnia lepiej działa :) Nie zdziwiło cię że ktoś bardzo religijny prosi o takie fotki? Masz teraz nauczkę aby nie wysyłać zdjęć obcym facetom, bo on jest obcy pomimo tego że go znasz, nic poza kumplowaniem się chyba was nie łączy.

Gość gość4imp
Gleboko religijni ludzie mnie odrzucaja. Dlaczego? Odpowiedz u autorki. :D Faceci nie zasluguja na nagie zdjecia. Koniec. Kropka. 😴

Gość gość
To sie nie powtorzy. Tak, facet byl bardzo religijny. Jak mial 18,20 lat miał nawet za ksiedza isc. Tzn uważasz,ze religijnosć to kicha, lipa?

Gość gość
Religijność i wiara nie jest niczym złym, póki nie staje się fanatyzmem, bo tacy ludzie są już gotowi zabijać w imię Boga i wymierzać własną sprawiedliwość.

Gość gość
A te zdjęcia to były zdjecia poszczególnych części ciała, czy takie całościowe razem z twarzą?

Gość gość
on ma profil na fb gdzie lajkuje Papieża...tego zmarłego, żeby go szanowac, profil ma taki spokojny A tu taka prosba i ogólnie styl luzacki ma.

Gość gość4imp
Lajki dla papieza i prosba o gola du=pe. :D Ogolnie latwiej wyslac komus zdjecie samej ci=pki niz calosc z twarza. Wiadomo. ;)

Gość gość
Twarz byla zakryta połowa włsów, przyciemnione..niektore bez twarzy. On zaznaczył,ze jak w bikini to ma byc z twarza, bo inaczej nie bedzie wiedział,ze to ja i że mi nie wierzy. Bardzo ale to bardzo bylam nim zauroczona, bardzo bardzo chciałam mu sie podobac.

Gość gość
Uwazam,ze dobrze gra przykladnego katolika, ale nie uwazam go za zlego człowieka.Pomagal mi wiele razy. Watek chyba zamkniety. On z tymi fotkami nic nie zrobi bo az taki odwazny to nie jest, a mnie wstyd,ze tak dala m sie zmanipulowac

Gość gość
Nigdy nie wysyłaj nagich zdjęć z twarzą, nawet swojemu przyszłemu chłopakowi, ani mężowi, bo to może cię kiedyś zgubić. Ludzie czasem w złości robią głupie rzeczy, a raz zamieszczone zdjęcie w sieci pozostaje tu już na zawsze. I unikaj ludzi z podwójną osobowością, bo taki niby religijny, ale potrzepać sobie do zdjęcia koleżanki to można :P Tacy są najgorsi bo nigdy nie wiadomo do czego będą zdolni.

Gość gość4imp
Na pocieszenie- mam nadzieje, ze dobrze wygladalas jesli maja wyplynac. ;)

Gość gość
Pochwal się nam jednym z tych zdjęć, to zobaczymy czy masz się czego wstydzić czy nie :P

Gość gość
Watpie,ze je komus pokazał taki religijny to dba o opinie