Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ironiczna Priv Kukawska

Jeszcze rok temu było spokojnie. Zaczynam się bać.

Polecane posty

Uchodźcy, wszędzie ich pełno. Same nerwy. Jeszcze to ISIS. Ja się zaczynam bać, jeżeli dojdzie do wojny, ataku jądrowego, to ja uciekam do Chin . Może tam jest komuna, ale chyba jedno z najspokojniejszych miejsc. Jest się przynajmniej gdzie ukryć.

Gość gość
ukryjesz się w warach rafalali

polakow jak niemcy atakowali, to nie mogli uciekac, wy uciekniecie i wasze dzieci beda mialy tylko rodzicow polakow, ale juz na polskiej ziemi sie nie urodza, bo zostanie przejeta przez brazowych

Gość gość
na pewno będzie wojna, wszędzie się naparzają więc tym razem UE nie będzie wyjątkiem

Gość gośćdoautoratopiku
Nie nazywaj ich tak! Jak możesz?! -Jesteś po ich stronie czy co? -Chcesz dodawać im otuchy? -Masakra weź się zastanów po czyjej jesteś stronie zdrajco !

Gość gość
Most w Kamieniu jest już w użytku - więc logiczne że musi być wojna.

Gość gość
Sam sobie zaparz melisy! Nie mów na ,,Daesz" isi/s mendo islamska! Bo przyjadę i ci wpakuję kulkę między oczy schańbię twój honor!

Po pierwsze jestem kobietą, a po drugie wypierniczaj. To jest mój temat, a Ty jesteś tu tylko zwykłym, żałosnym anonimowym zerem, który myśli, że mu wszystko wolno. WY/PIE/R/D/A/LAJ!!!!!

Bo przyjadę i ci wpakuję kulkę między oczy schańbię twój honor! x Ty juz zrobiles to ze swoim honorem, bo pisze sie hanba a nie chanba kretynie

Gość gość
Dagmar ale transseksow nie przyjmuja w chinach.Mozesz miec problem :)

Gość gość
Kiedy pokazesz penisa ?

Gość gość
Wojny dawno nie było więc czas na powtórkę.

Gość gość
nie bój się myszko, ochronię Cię :)

Gość gość
Ogólnie tak,będzie wojna cywilna w Europie zachodniej ,to pewne. Dzisiaj były walki uliczne i strajki w Belgii.Policja wyjechała z sikawkami. I w całej Europie tak jest,codziennie ośrodki dla uchodźców idą z dymem,bo ludzie mają dosyć.I zaczynają zdawać sobie sprawę,że jak nic nie zrobią to za kilkadziesiąt lat oni nas zastąpią. Szykuje się po prostu wojna,europejczycy kontra muzumłanie i ich ślepi pomocnicy czyli lewacy. Mam nadzieję,że do polski to nie dojdzie,bo my jeszcze nie jesteśmy naładowani ciapatymi.

Gość gość
Mówiąc isis całujecie każdego islamistę po kolei w dupę liżąc rowa nie zapomnijcie przełknąć kasztana! ŻEGNAM FRAJERZY!

w anglii u mnie w srodkowej czesci jakos jest spokojnie, bardziej sie balem wychodzic na ulice w polsce niz w uk, bo sie obawialem tepych dresow, co mnie poklepia, bo mam firmowy dres i sluchawki za ktore zaplacilem 1000zl

Gość gość
Cynik ty mieszkasz w wiosce to czego masz sie bac.Pomieszkalbys w duzym miescie to bys zobaczyl

bylem i w birmingham i coventry i londynie, i nic mi sie nigdy nie stalo, nigdy sie obawialem ze mi sie cokolwiek stanie, bo tutaj w anglii miec dobry ciuch np dres hugo bossa to rzecz normalna, a w polsce juz niestety doprowadza to tepych ludzi, co haruja za marne grosze do agresji, i niestety nie mozna sie czuc normalnie w tym kraju pelnym dziwnych ludzi, olalem polske. Wole tam nie wracac ani nie przyjezdzac, bo jeszcze tam zostane. Jestem polakiem, nie wstydze sie swojej narodowosci, ale wstydze sie tej polski, ktora ludzie doprowadzili do ruiny i dzisiaj jest tam po prostu smiesznie i nedznie.

Gość gość
Wy jesteście tacy miastowi jak ja brzydka i otyła. Myślicie tylko o tym żeby swoimi bazgrołami zaistnieć w oczach garstki ludzi i sprawić by ze zdumienia waszą głupotą jeszcze tutaj kiedyś zajrzeli.

A poza tym moje miasto to nie wioska, ty idioto, miasto gdzie urodzil sie Aleister Crowley to miasto wybrane, miasto krolewskie, wiec zastanow sie zanim zaczniesz wysmiewac jakies miasto, nie majac o nim zielonego pojecia bucu zajepany

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gośćdaria z Wawy
podajcie powody czemu uchodzcy chcieli by do Polski przyjezdzac? Bo ja takowych nie znam, Polska to biedny i zacofany kraj, stąd raczej sie ucieka

Gość gość
Cynik ty p**do wolowa ty masz tyle pojecia o zyciu co krowa na polu. Mieszkasz w jakiejs dziurze pod coventry.Byles 1 dzien w londynie ..hooja wiesz . hehe dobre sobie

Gość gość
Jakbys w Londku poszedl na Tower of Hamlets to bys sie zesral w gacie. Takie pierodlenie to wcisjak noobom co byli na pracy wakacyjnej.

gość dziś Cynik ty p**do wolowa ty masz tyle pojecia o zyciu co krowa na polu. Mieszkasz w jakiejs dziurze pod coventry.Byles 1 dzien w londynie ..hooja wiesz . hehe dobre sobie x nie, to ty jestes spasionym cwokiem, ktory postradal wszystkie umysly kretynie. Niewazne czy paki czy czarny czy bialy dres w jukej, kazdy mnie traktuje pokojowo, a w polsce mieszkaja tepe balwany takie jak ty, ktore nawet na widok kogos, kto chodzi w dresie najka ma problem, jestes idiota utop sie w rzece.