Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kocisław

UK to jeden wielki slums

Polecane posty

Gość gość
Polacy zarabiają zbyt dużo i ponieważ w PL jest bardzo tanio to przewraca im się w głowie z tego dobrobytu. Ale my pracodawcy pracujemy nad tym żeby to zmienic. 7 zł/godz i ani grosza więcej. A paszporty należy odebrać i będzie porządek.

Gość gość
Tak świnio, to są jedne z możliwości. Gruzini, Ukraińcy, Białorusini, Serbowie itp marzą o takich możliwościach. Swinio, Polska była w komunizmie. Jak masz w ogole czelnosc swinio porownywac ja z krajami Europy Zachodniej. Ty przebrzydla świnio lizaca jaja.

Gość gość
Poza tym świnio młodzi Brytyjczycy także chętnie by wyemigrowali, ponieważ nie maja zbyt dużo perspektyw w UK. Niestety nie mają gdzie. Ty śmierdząca świnio.

Gość gość
No niestety tak jest. Dlatego mnie już dawno w PL nie ma. Bye bye!

Gość gość
gość dziś Poza tym świnio młodzi Brytyjczycy także chętnie by wyemigrowali, ponieważ nie maja zbyt dużo perspektyw w UK. Niestety nie mają gdzie. Ty śmierdząca świnio. xxx a kto tych młodych Brytyjczyków trzyma i nie pozwala im wyjechać, co? UK im paszportów nie dało tak jak tobie Polska? Brytyjczycy mają zakaz wyjazdu i marzą o paszportach wg ciebie? ty r/u/c/h/a/n/y w tyłek przez konkubentów mamusi głupi gnoju

Gość gość
:D

Gość gość
O czym ty emigracyjny smieciu piszesz? Widać juz opary z ukowskich gowien, które tak namiętnie szorujesz dawno przeżarły twój mózg. Co za kurfa nieudolny przygłup.

Gość gość
Ten ma chyba gdzies te teksty zapisane i tylko losowo je wkleja nic nie czytajac BUEHEHE a moze to jakis bot bo szczerze takiego debila to nigdy nie spotkalem, nawet jak ktos pisze ze mieszka we Francji to ten idiota i tak pisze o UK :D

Gość gość
zazdrosny buraku, tobie by wytraczylo miec moje mieszkania i bys wypisywal jaki to bogaty jesstes, Tak , wyobraz sobie ze nie pochodze z biednej rodziny i jest cos takiego tez jak dziedziczenie, to znajdz sobie definicje poglowku . W d***e mam twoje gadanie, nie musialam mie nawet paszportu by wyjechac za granice , po co ty tumanie za paszport placiles? Wystraczy dowod.To jest dobre, dzieki polsce wyjechales? Dzieki polsce jestees nikim i musiales wyjechac by uciulac na byle jakie zycie w Polsce!: Uswiadom to sobie! Ja ie siedze za granica bo musze, tylko dlatego ze chce?

Gość gość
Swinio, a jakie ty masz życie w jukeju? Swinio przecież żyjesz tam jak Cygan na wynajmowanym. Yebac cie swinio lizaca jaja.

Gość gość
BUAHAHAHAHAH skad sie biora takie przyglupy :o

Gość gość
Ta dziewczyna idioto napisała że nie mieszka w Jukeju i ma swoje mieszkanie . czytaj kretynue . albo lepiej zapisz się do psychiatry , to może zdąży cię przyhac przed wakacjami .

Gość gość
Wiesz co to świnio w ogóle jukej. Ty przebrzydly przyglupie.

Gość gość
Przeciez on zarabia na podbijaniu topikow niezaleznie od tresci... Narazie dajecie mu duzo zarobic, a on rozwala ten dział...

Gość gość
Proszę. Kolejna inteligentna hipoteza na mój temat. Co za kurfa emigracyjne przyglupy buehahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahaha

Gość gość
Jukej to twoj wymysl przyglupie tak samo jak to ze Anglia to nie kraj tylko region. :D i co tepaku, ty smiesz kogos nazywac przyglupem? BUEHEHEHHAAAAAHAHAHAHA

Gość gość
Anglia jest regionem UK składającym się z 9 hrabstw. Ty przebrzydla świnio, naucz się najpierw co znaczy słowo kraj.

Gość gość
Oczywiście 39 hrabstw i 9 regionów.

Gość gość
A tak poza tym, lizesz jaja świnio?

Gość gość
9 hrabstw buehrhehe :D przyglup mysli ze jest madrzejszy od wszystkich :D masakra :o

Gość gość
39 szmato, uciekła mi 3 :)

Gość gość
Czym sie martwicie, juz za niedlugo uk wyjdzie z ue i wszyscy dla ktorych uk jest slumsem wroca do uk i nigdy juz nie wroca. Rynek pracy i płacy odzyje, bo skonczy sie raj dla z********aczy-narzekaczy, ktorym ojczyzna poskąpia mozliwosci zdobycia własnego dachu nad głowa, albo zrobienia slubu na 200 osob. Bedziecie musieli sobie radzic bez slamsu zwanego uk, wrocicie tam skad przyjechaliscie, wreszcie szczesliwi mic lezec pod ojczystym gołym niebem zajadając ojczysta trawe i mirabelki :P

Gość gość
gość dziś 39 szmato, uciekła mi 3 xxx od ciebie to juz wszystko ucieka

Gość gość
Na szczęście ja wykorzystałem szanse zwana emigracja. Czekam tylko, aż wszyscy nieudacznicy zostaną wyuebani z Uka i wrócą do Polski z torba ładowarek po zużytych telefonach i sterta zdjeć z tanich wycieczek do Egiptu.

Gość gość
A pl niedlugo bedzie drugim talibanem... Kazfy bedzie mogl zg****ic ci zone, siostre i bedzie musiala to dziecko urodzic...

Gość gość
Mąż ma cie prawo zerżnąć kiedy chcę. A jka sie boisz ciazy to bierz tabletki.

Gość gość
Jak sie ciesze ze juz nie mieszkam w pl... Wspolczuje wszystkim Polkom, ktire musialy zostac w tym talibanie...

Gość gość
W UK wieksze skurfienie polaczków niz w PL taka prawda :D gnijcie w UK we własnym jadzie smiecie :D

Gość gość
ość 2016.03.31 Czym sie martwicie, juz za niedlugo uk wyjdzie z ue i wszyscy dla ktorych uk jest slumsem wroca do uk i nigdy juz nie wroca. Rynek pracy i płacy odzyje, bo skonczy sie raj dla z********aczy-narzekaczy, ktorym ojczyzna poskąpia mozliwosci zdobycia własnego dachu nad głowa, albo zrobienia slubu na 200 osob. Bedziecie musieli sobie radzic bez slamsu zwanego uk, wrocicie tam skad przyjechaliscie, wreszcie szczesliwi mic lezec pod ojczystym gołym niebem zajadając ojczysta trawe i mirabelki jezyk.gif x x no i git

Gość kinia717
dla każdego kto pracował w UK i ma problemy z odzyskaniem odszkodowania polecam http://ekoclaim.co.uk/ firmę która specjalizuje sie w odzyskiwaniu odszkodowań