Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

z jakiej paczki szkoła dziś tez ma wolne? przegięcie

Polecane posty

Gość gość
Skoro nie chcesz uczyc, to czego szczekasz, autorko? Idz do szkoly, bedziesz miala i ciagle wolne i kokosy. Kto by nie chcial takiej pracy?

Gość gość
13:06 sama szczekasz suko. nie mów że szczekam bo psem nie jestem, ty za to chyba tak, bo tak sie zachowujesz. nigdy w zyciu nie poszlabym uczyc. ale krew mnie zalewa jak mi przy swiatecznym stole nauczycielka jęczy że ma ciężko a potem znowu ma wolne.

Gość gość co daje w kosc
gość dziś dzieci chyba muszą kiedyś odpocząć od nauki, ty bierzesz urlop kiedy chcesz a dziecko niestety nie może, a jak nie masz co z nim zrobić to powinna działać świetlica BUAJAHAHAHAH OD nauki musza odpoczac?? 2 mce wakacji, kazde swieta, rekolecje, dlugie weekendy, ferie maja wolne i jeszcze musza odpoczywac??? odpoczywac to one musza ale od komputerow i tabletów i smartfonow!!!!!!!bo do nauki to dopiero musza sie zabrac!!!

Gość gość
A dlaczego to nigdy w zyciu nie poszlabys uczyc, skoro w ym sie ksztalcilas? Wyjasnij autorko. Poza tym, skoro tak, to zamknij jadaczke i zajmij sie swoja ciezka i absorbujaca, jak widac, praca.

Gość gość
13:12 ŚWIĘTA PRAWDA!

Gość gość
13:12 POPIERAM. po czym oni mają odpoczywać? przecież oni więcej się lenią niż uczą. A nauczyciele też wielce umęczeni, wielkie herosy z gębą pełną frazesów i starym kajecikiem z którego codziennie odklepują swoją panszczyzne. Nic od siebie, taka jest wiekszosc.

Gość gość
U mnie wolne w szkole jest juz od 17 marca , a konczy sie 4 kwietnia :P I nikogo nie obchodzi co zrobisz wtedy z dzieckiem.. Wszystkie szkoly maja wolne, podstawowki, srednie i wyzsze.. Trzeba sobie radzic, marudzenie nic nie da.

Gość gość
A dlaczego to nigdy w zyciu nie poszlabys uczyc, skoro w ym sie ksztalcilas? Wyjasnij autorko. xxxxxxxx Bo pewnie nie dostała się na żadne studia, które faktycznie dałyby jej fajną pracę. Poszła na nauczyciela, bo tylko tam były jeszcze wolne miejsca, ale tej pracy nie lubi, więc się wyżywa z frustracji na forum, bo przecież w twarz tego żadnemu nauczycielowi nie powie. Typowa kafeteryjna szczekaczka.

Gość gość
Świetlica powinna działać i u mojego syna działa. Tylko dzieciaków jest mało. Ja akurat swojego dałam do teściowej, ale koleżanka z pracy zawoziła swoją córkę i mówiła, że było ok. 20 dzieci....

Gość gość
Autorko, jak zdecydowałaś się na dziecko, to się nim zajmij, a nie chciałabyś podrzucać obcym ludziom, najlepiej 7 dni w tyg... Tyle dni wolnego było odkąd pamiętam, jak już ja chodziłam do szkoły, a było to 20 lat temu, także nie bulwersuj się.