Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to odmowa seksu? mój mąż ma pretensji

Polecane posty

Gość gość
A mezowie tez lubią jak im sie cos w d**e wsadza? Jak nie to niech spuerdalaja...

Gość gość
Mój niestety nie tylko lubi jak mu się coś wkłada w tylek. Domaga się lizania itd. Dla mnie to obrzydliwe. Powiedział mi kiedyś jak był po alkoholu, że jego byłe dziewczyny ( miał 3 ) bez problemu się w to bawiły. Więcej same go do tego prowokowały. Dosłownie tak ujął. Wątpię, żeby to zmyślił. Na trzeźwo nie chce o tym gadać. Z tego wynika, że jest mnóstwo kobiet, które to robią i same to inicjują.

Gość gość
Autorko za duzo mu pozwalasz. Pomysł co bedzie jak kiedys bedziesz chora? On jest nauczony ze dosaje to co chce. Nie dasz ty to pojdzie do innej. Jak przyjdzie co do czego to jeszcze obwini ciebie bo "ty mu nie dalas. " Nie masz na cos ochoty to mowisz NIE!!! niech idzie sobie sam zwalic jak mu zle. Lubie seks ale wszytko ma swoje granice. Dla swojego dobra ty musisz je wyznaczyć.

Gość gość
Jak mozna szanowac faceta, ktory lubi jak mu sie cos wkłada w d**e albo jak sie go lize po d***e... Masakra... U mnie juz po takiej propozycji w zyciu do mojej sypialni nie wszedł... Przeciez to kryptogej... Dla mnie to nie facet...

Gość gość
Anal jest naprawdę przyjemny, a połykać lubię :)

Gość facet z klasą i nie tylko
widze ze nie znacie prawdy a ona jest taka 1.kobieta która jest pracowita w zyciu jest tez pracowita w łóżku tylko lesery , marudy , nieroby w zyciu są takimi samymi nierobami w łóżku w seksie współczuje mężom którzy mają takie żony w łóżku 2. nie chodzi mi tu o anal i oral do końca 3. patrz pkt 1 więc wy jesteście próżniakami , nierobami , egoistkami, samolubami które mają gdzieś czy dobrze było waszemu facetowi moja żona zawsze się pyta czy było mi dobrze a wy ? macie to w duu....

Gość facet z klasą i nie tylko
aha jeszcze dodam ze później się dziwicie ze facet was zdradza i zostawia

Gość gość
Ja się zastanawiam jak wygląda ten seks u autorki, oni siadają i ustalają co będą robić? Bo u nas to wychodzi raczej spontanicznie

Gość gość
Jak czytam to mi rece opadaja , tyle pocieszenIa ze sa kobiety ktore robia to co chca nie to co Pan I wladca im karze . Dziewczyny jak mozna lizac d**e faceta ?TRAGEDIA

Gość gość
Jakbym miala miec takiego meza to spieprzalabym daaaaaaaaaleko

Gość gość
Jak k***y tylko darmowe I tyle w tym temacie . Maz zamawia lizanie d**y?spoko wypnij sie hehe

Gość gość
Wole byc nierobem niz miec d**e rozwaloną... Jak o***t sie zniszczy, to wtedy tylko stomie, czyli worek do zbierania gowuen bedziesz nosic... Zaden mąz ci nie zwroci zdrowia ani zycia, ktore masz tylko jedno... Zrozumiesz to autorko jak te zdrowie stracisz...

Gość gość
Autorko a jak masz okres to mąż też na tobie wymusza seks?

Gość gość
Buhaha, dziewczyny naprawdę tym Waszym mężom palma odbiła. Jak możecie dawać się tak poniżać? Przecież, jeśli nie macie na coś ochoty to nie powinniście się zmuszać. Nikt by mnie nie namówił do lizania o***tu facetowi. Nie mam problemu z tym, żeby zrobić loda z polykiem. Seksu analnego próbowaliśmy, ale wolimy zwykły. Z tym że, jak coś mnie zabolało podczas tegoż seksu to facet przestał, przytulił, a na koniec sam mnie zaspokoił ustami, niczego nie wymuszał. Jak mówię, że nie mam teraz ochoty robić loda to tego nie robię i nikt się nie obraża. Nie mam ochoty na seks? Mówię to. I mój facet nigdy nie poprosił by mnie o wylizanie sobie o***tu, bo jego też to obrzydza.

Gość gość
"więc wy jesteście próżniakami , nierobami , egoistkami, samolubami które mają gdzieś czy dobrze było waszemu facetowi moja żona zawsze się pyta czy było mi dobrze" Haha, faktycznie, świetna żona bo pyta. x To siedź sobie z kobietą, która zmusza się do wszystkiego byle Tobie było dobrze. Mój facet ma widac więcej klasy od Ciebie (może chciałeś mieć nicka "facet z kasą"? to by sporo tłumaczyło) bo chciał dojrzałą i myśląca kobietę, a nie dziecko, które można namówić do wszystkiego bo tak łaknie aprobaty. x I Wy (polscy faceci) macie czelność śmiac się z Arabów? Że oni to tacy brutalni? Że nie mają szacunku do kobiet? :D Bo po tym temacie widać, że Polacy to z Arabami jedną kozę mogliby ****ać.

Gość gość
A mi akurat mój kiedyś tyłek lizał, anala nigdy nie chciał, ale lizania miał ochotę spróbować :P Dla mnie to po prostu kolejne delikatne miejsce. Ale to była MOJA ZGODA a nie jakieś zmuszanie, szantaże czy wyzwiska od nierobów :O Wiele rzeczy można robić, ale to ma być przyjemnością dla oby stron a nie jakieś kontakty "ja Ci to, Ty mi tamto"