Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najnowsze info: Koke pisze teraz jako Żmij84.

Polecane posty

Gość gość
Grzeczniej trochę młokosie, bo jak się wpierdolę w twoją dyskusję wrócisz niepyszny hejtować niepełnosprawną Noxelkę. :D

Gość CzwarteImperium
Bardziej niebieski odcień klasyki. ;) Czyli bujdy, bo Koke miał wodospad Niagara na "klapie". 😴

czym dluzej tutaj siedza tym bardziej glupieja:P trolle oczy< wiscie

Żmij84 przykro mi kochaniutki .ale nie podpisze sie pod twoimi wypocinami! jestes za glupiutki i za prosciutki , jak hebelek zeby wiedziec kim jestem!!! za plytki i za malutki jestes zeby mi podskoczyc:D

Gość zakochana w Zmiju
Zmiju, uwielbiam Twoje teksty, zakochałam się :-P

Żmij84 :))) kochaniutki nie pij wiecej wodki:)))czynisz z siebie wiekszego glupca anizeli jestes! :(((((-dobranoc skarbie P.S nie bede znizac sie do twojego poziomu - moje kochanie PA i milego dnia

Gość Le Troll
janusze widzę że stoczyłeś dramatyczną walkę z interpunkcją :D zła wiadomośc jest taka że poległeś, dobra że to tylko kropla w morzu twojej kompromitacji :D 🖐️ buda

Gość gość
Więcej bluzgania młokosie w internetach to robi wrażenie :D

Gość
Żmij84 dziś heheheh czyli jednak miałam racje pisząc ze to jakiś stary pedryl. :D:P A "Mmarta" sie jeszcze burzył/a...:D

Gość
najlepsze jest to ze nawet nie do końca wiem kto to Koke. :D Cały czas widzę o nim jakieś tematy, ale chyba nawet nigdy z nim nie pisałam.:P Za późno zaczęłam wchodzić na ero. :D

Gość gość
jyjjj

Gość gość
Up up

Gość gość
bbb

Gość gość
Jaka jest twoja ulubiona pozycja GG?:)

Gość gość
good girl gone bad96 dziś najlepsze jest to ze nawet nie do końca wiem kto to Koke. smiech.gif Cały czas widzę o nim jakieś tematy, ale chyba nawet nigdy z nim nie pisałam.jezyk.gif Chyba za późno zaczęłam wchodzić na ero. smiech.gif X < chyba > to dobre słowo:D Pisał z każdym świeżym mięsem . Jesteś z tego co wiem śniada, gdybyś tu była a jego czasów zarzuciłby sieci bo uwielbia śniade i brunetki:D

Gość gość
Skąd przekonanie, że Marta to on?

Gość
gość dziś hahahahahahahah musze pokazać zbereznikowi z kim pisał w jednym z tematów...:D:P gość dziś słyszałam to już od dawna-pare w miarę wiarygodnych użytkowników tez pisało ze to stary facet :D

Gość gość
Niemożliwe, dziadek nie wygląda na takiego co by potrafił tak dobrze odnależć się w internetach. Duch to projekt kogoś młodszego i to znacznie a zdjęcie to jakiś fejk.

Gość gość
96? mam nadzieję że to nie jest twój rocznik? trochę przeraża że osoba w tak młodym wieku pałęta się po eroforume, wsród starych onanistów i temu podobnych

Gość gość
Wy k***y

Gość gość
"potwierdzame" o ja prdl co za slang :D

Gość
gość dziś podobno dalej tu jest wiec moze jednak pisałam. :D gość dziś Ci "onaniści" potem piszą ze jestem bardziej zboczona od nich wiec sie tak nie obawiaj. :D:D

Gość gość
gość dziś ------chyba jakiś świeżak jesteś :O tu od zawsze był taki slang: mamełłe, tatełłe, potwierdzame, forume, effe, kafełłe itp. Żmij widać stara szkoła :P

Gość gość
A ja mam wyj****e na grupkę starych pedziów w liczbie 10, którzy sobie kiedyś wymyślili dodawanie e na końcu wyrazu. No k***a slangersi jak ta lala, czasy się zmieniają.

Gość gość
Żmij, czy forma "ów kafeteria" jest poprawna znawco?

Gość gość
to spiertalaj Petrov i się przestań mądrzyć,a pedalem jestes sam samozwańczy detektywie 🖐️

Gość le troll
ten niegroźnie wygladający dziadek to własnie ducheł - jedna z najbarizej s******lonych psychicznie osób w historii tego forum :O a obok stoii wielokrotnie zmarła i zmartywchwastała małżonka (w jego opowiesciach) :classic_cool: