Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najnowsze info: Koke pisze teraz jako Żmij84.

Polecane posty

Gość gość
gość dziś widzialas na focie? i jak wygląda?

Gość gość
Wygląda inaczej. Nie zmienia to faktu że Żmij i reszta wymienionych nicków (oprócz Widma Kreski i Wolfa) to jego robota.

Gość gość
nie zasługujesz aby sie logować Smof dziś zresztą tu nieistotne jest CO PISZEMY ale KTO PISZE. :)

Gość gość
Taknajlepszy na zgagę co, kto, kiedy i z kim jest salceson ze Smofa z keczupem ze słoika.

Gość gość
chodziło mi o to jak wygląda Koke/Żmij a nie jak wygląda jego lazienka, chyba mozesz opisać? :-)

Gość gość
Co ci to da jeśli Żmij to prodżekt posługujący sie cudzą fotą. Żmij to wysoki szatyn, nawet powiedziałabym brunet. Szczupły. Koke blondyn, krótko obcięty. Sportowa sylwetka.Lubi okulary. Tylko że pierwsze zdjęcie nie należy do człowieka tworzącego prodżekt.

Gość gość
to w końcu żmij i koke to dwie inne osoby czy w końcu jedna?bo już się pogubiłam :-(

Gość gość
smofie nie zwieszaj nosa, podrzucamy do góry kluczyki od auta, keczupiki chuuiki puszyściaki i jedziemy, a słabości ukrywamy jak zbrodnie. Poczuciem humoru z niemieckiej kloaki zjednujemy sobie gawiedź. Kto nie ruucha ten przegrał i pamietaj aby nie zachorować w tym świecie jaki sobie wybrałeś stary. Łezka kręci sie w oku ale nie wolno tego pokazać bo jesteś twardziel. Wymieniłeś olej na jaki w tym swoim suwie ? Czy debil ci wymienił? :)

Gość gość
Jedna osoba tworząca m.inn. te dwa prodżekty Dla uwiarygodnienia na każdy prodżekt inne zdjęcie. Całkiem możliwe że najbardziej zaufani (wtajemniczeni )posiadają prawdziwą fotę

Gość gośćMMartha
gość dziś podobaja mi sie wszystkie:D:D

moim skoromnym zdaniem :)Zmij tej osobie najlepiej pasuje :D:D:D:D:D

to Forum ma cos specyficznego :))) usmialam sie do "bolu":)zeberek

Gość Le troll
Dusza zj****y debilu won.

Gość gość
Smofik wymiękł jak bańka po oleju. :o

Gość gość
przeciez to dwie inne osoby i każdy ze starej brygady, co pamięta dawne tematy śmialo to potwierdzi. kto wogole wpadl na tak glupi pomysl?

Gość gość
Koke to Adam , Żmij to Kubuś dwie różne osobistości :-)

Gość gość
Aha, smofie zachowaj szczególną ostrożność podczas tego jak z zapałem czytasz topik debila. To w trosce o to abyś nie zaraził sie debilizmem. Rozumisz chyba. Powiedz im tu zebranym, jakich porad udzieliłbyś (jako człowiek słusznego wieku) komus u dorobku. Czego ludzie mogą sie dowiedzieć od ciebie hmm? Co, otworzysz nam tutaj kloake niemiecką ? Tylko zaznacz kiedy sie śmiać, albo co pić żeby zajarzyć twoje wysublimowane jakieś niemieckie gesty. Dla mnie to ty możesz nawet prostytuować sie i nic ci nie powiem złego dopóki nie zaczepisz mnie bo ty chcesz poklask otoczenia. Twoje kompleksy twój problem, ale jak je leczysz kosztem kogoś to chyba zdajesz sobie sprawe z konsekwencji. Nie męczy cie to ciągłe udawanie błazna i gdzie jesteś sobą ? -w czterech ścianach jak jesteś sam. :)

Gość gość
Smof podpadł Widmo, pewnie skończy jak Matu

Gość gość
Widmo na temacie? Uuu, same tuzy widze, jest Smof, Juken, Duch jako MMarta, brakuje tylko tyłowych bohaterów :-P

Gość CzwarteImperium
A ja mam pytanie z innej paki. Dlaczego nigdy nie byłam oskarżona o bycie Koke? Dyskryminacja skoro wszyscy już nim byli. :O

Gość gość
stul dziub szamberium

Gość gość
Możnaby sparafrazować od słynnego topa Lubicie Żmija czyli Koke???:classic_cool:

Gość CzwarteImperium
Koke i Żmij się różnią. 😴 Jeden ma pieprzyk na lewym jądrze, a drugi na prawym pośladku. ;) Noo- i kafle w łazience. Jeden ma różowe, bo z mamą wybierał. :(

Gość gość
Zmij skoro tu piszą, że masz to MASZ !!!! Pryszcze na du/palu :p

Gość CzwarteImperium
Daj szansę pożyć plotkom. Wymyśliłam sobie kafelki w stylu późne ro-ko-ko(e), a Ty wyskakujesz z Art Deco na niebiesko. :( Patrz no, a ja myślałam, że wszyscy maja pieprzyki w tych miejsca, bo ja mam i tu i tu. Oczywiste "bez jaj"- nie kłamię. ;)

Gość gość
Jeszcze napisz jakiego koloru masz deske w kiblu :D

Gość gość
co ty masz naj\eb\ane we łbie że musisz wstawić trzy emotki? :D :D :D

Gość CzwarteImperium
gość dziś Jeszcze napisz jakiego koloru masz deske w kiblu 4444 Koniecznie, bo mam ochotę zrobić Ci podeszffa. Notuję. ;) 😴