Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najnowsze info: Koke pisze teraz jako Żmij84.

Polecane posty

Gość gość
duch bałwanie! nie tylko żmij widzi że mmarta to twój projekt. piszą o tym ludzie i stąd i z ogólnego. nawet good girl gone bad pisała że wyczuwa że mmarta to projekt starego pedryla, tak więc skończ juz mącić.

najwazniejsze ze mnie to stanowisko trolli bawi ..nie smuci:):) na odchylenia jest lekarz -specjalista ..ja niestety w rozdwojeniu jazni im nie pomoge:D:D:D

Gość gość4imp
Spoko koko goscie. Duch to legenda. Kazdy o nim slyszal, nawet taki leszcz jak ja. Choc nigdy go nie widzialam. :( ;) Mmartha trzymaj sie dzielnie. Wlasciwie jaki sens mialoby dla tego Ducha byc Mmartha? :O Czytalam, ze robil zenskie nicki zeby wyznawac sobie milosc. A tak... hmm... ;)

Gość gość
janusz idź się kurfa lecz :-O

Gość gość
Głupie te goście :-D:-D:-D:-D:-D

Gość gość
gość4imp dziś jaki sens? pogadaj z "chłopakami",znaczy się z jukenem lub żmijem,może powiedzą ci dlaczego ten zyeeeb ubrał damska kiecke i lata jako mmarta.ja już nie mam siły się produkować.

Gość niejeden wielbiciel
Niewiele na kafeteri jest takich szlachetnych i w stu procentach pozytywnych postaci jak marta poświęcająca swój czas dla ludzi którymi nikt się nie interesuje niestety jest w tej walce osamotniona bardzo rozważna, która zanim zacznie działać analizuje wszystkie za i przeciw potrafi być szczera i bezpośrednia w wyrażaniu uczuć, jest zmysłowa, bezpruderyjna i ma w sobie jakąś nutkę tajemnicy która fascynuje mężczyzn .

Gość gość
niejeden wielbiciel dziś debil :O

Gość gość
To nie debil tylko męska wersja MMarthusi :)

Skryta miłość Janka - Grzeslaw też lubił popierdalac w damskich ciuszkach, widocznie homo dziadowi tak to zaimponowalo ze postanowił spróbować szczęścia jako kobieta :D

Gość Rescator       555
Wybieliłem sobie anusa

Gość
MMartha dziś dobrze wiesz kim jestem Januszu. :D:P Pare dni temu "kłóciliśmy" sie na głównej w temacie Smakosza.:D I śmiałam sie kiedy pisałeś jako kobieta pare tyg temu ze zbereznikiem o motocyklach, a on myślał pewnie ze jesteś kobietą.:D Pisałam już na 4 str tego tematu-nawet na głównej bardziej ogarnięte osoby wiedza żeś facet . ;)🖐️

Gość BDSMona
Cześć Girl;)

Gość gość
GGGB siema szmato na dwa Bolce :classic_cool: jeden bolec średni drugi wielki

Gość gość
gość wczoraj K-ce spieprzaj z tego tematu, w ogole spieprzaj z ero