princessjasmine 0 Napisano Marzec 29, 2016 i jak, poszaleliście z jedzeniem po świętach? macie "poświąteczne" postanowienia? siłownia, fitness, bieganie? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gochgoch Napisano Marzec 29, 2016 ja ciągle na diecie, jak zawsze ale tym razem nie zaszalałam :D nawet majonez poszedł w odstawkę!! :D dumna z siebie jestem!! biorę na odchudzanie tabletki iqgreen i chyba to że wydałam na nie kase też mnie zmotywowało do nie objadania sie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 29, 2016 biegam od dawna, ale po świętach trzeba było zwiększyć dystanse ;) A teraz 3 maja Bieg konstytucji w Warszawie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 29, 2016 a jak juz siłownia to w czym na silownie..... może coś takiego... http://www.sklep-biustonosze.pl/odziez-Fitness,c,342 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 29, 2016 Ja to chodzę na siłownię już od dłuższego czasu i zdrowo się odżywiam żeby być w dobrej formie. W domu też staram się ćwiczyć, lubię czytać np. porady fitness na stronie www.gmrank.pl, zawsze znajdę tam dużo cennych informacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach