Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jacy mężczyźni podobają się rybkom?

Polecane posty

Gość gość

Silni charakterem czy raczej ulegli i spokojni

Gość gość
ulegli prostolinijni naiwni bo same jestesmy sprytnei obrotne za dwoje

Gość gość
rybkom nie podobają się żadni mężczyźni

Gość gość
To zależy do czego ma być ten mężczyzna i zależy na jakim etapie życia.Kiedyś wolałam silnych charakterem a teraz wolę uległych i spokojnych:)

Gość rybka7777777
Ja jestem rybką i powiem za siebie. Lubię silnych charakterem, zdecydowanych i pewnych siebie mężczyzn, bo sama jestem zdecydowana i konkretna. Przy takim mężczyźnie czuję się bezpiecznie i dobrze. Dobrze też, gdy do tego potrafi być czuły. Nie chciałabym uległej ciapy, bo mężczyzna ma być mężczyzną i nie może być tak, że ja decyduję jeszcze za niego.

Gość gość
Silni charakterem ale nie agresywni, tacy co potrafią je sprowadzić na ziemię bo one sobie jednak słabo radzą w dzisiejszych czasach. Korposzczur nie jest raczej dla niej odpowiednim partnerem bo ryby to takie bardziej artystyczne dusze, ale również dyskotekowy bawidamek nie ma szans u nich. To musi być ktoś kto jest w stanie im zapewnić przyszłość, przy okazji nie zatracając własnego ja, ktoś kto ma pasję ale traktuje ją na równi z kobietą 'rybą'.

Zależy jakim... Węgorze raczej preferują "zupę z trupa", rekiny, piranie pewnie preferują bardziej witalny towar...

Gość gość
Nie bierz się za kobietę spod znaku ryb , zazwyczaj mają nie równo pod kopułą i nierealne wymagania podczas gdy same nic nie wkładają w związek .

Gość gość
Potwierdzam. Laski ryby sa zdrowo porabane. Ciagle bujaja w obłokach i nie wiedza czego chcą. Ciagle zmieniają zdanie, nie nadążysz za taka, a gdybys miał jakies pretensje to ona i tak zrobi z Ciebie wariata i doda, ze czegos tam akurat Ci nie obiecywała. To takie dość eteryczne kobiety, czesto z chorobami psychicznymi, depresjami, psychozami itd. Z daleka!

Gość gość
:D Z daleka! I precz z łapami!

Gość gość
a temat jest dla was zrozumiały? ryby są fajne a lubią inteligentnych facetów

Gość gość
Potwierdzam depresje i ciągłe zmiany nastrojów mogą zrobić wariata i z ciebie bo nigdy nie wiesz czego możesz się spodziewać. Pięć minut śmiechu, 2 rozpaczy i tak na zmianę. W dodatku kobiety ryby żyją chwilą, nie mają planów na przyszłość i mężczyźni raczej też na długo nie zagrzewają miejsca u ich boku bo ta ci powie że nie chce być uwiązana. Broń boże jeśli jesteś zaborczym facetem, który zawsze chce być w pobliżu wtedy masz zerowe szanse!

Gość gość rybka
och przytulam, widać skrzywdziła rybka

Gość gość szarik
za 200 robi czary Mary!i w skarpetce ma czipa na koszyk do lidla...bez kitu ...to nawet nie k***y som...

Gość gość
masz matę hari :D

Gość gość
Napalony na rybę i nie wie jak się do niej zabrać.

Gość gość szarik
nie jo mom karimate...twardo i bezpiecznie...hehe

Gość rybka7777777
Kurcze, fajne te wasze osądy... 23:01 Byłam z zaborczym Skorpionem i... uwielbiałam go! Nie udało się, bo odwalił brzydki numer, do którego sam się zresztą przyznał... A jego zaborczość nie przeszkadzała mi wcale, nawet mi się to podobało. A i plany na przyszłość też z nim miałam... A najbardziej podoba mi się przekonanie, z jakim tak pogardliwie wypowiadacie się o tym znaku..

Gość gość
widać, że lubisz odleżyny

Gość gość
Bo ryby to szmaty i k***iska, dają każdemu i wszędzie, jeśli gdzieś jest kobieta ryba to wiesz że mężczyźni w tej okolicy będą zaspokojeni bo takie to nie mają żadnych zahamowań. One wręcz uwielbiają gdy się je dominuje i rżnie jak szmaty więc nie wiem czemu się czepiasz ludzi którzy nimi gardzą.

Gość gość
ło matko jedyna:D:D:D włąćz sobie coś wyciszającego

Gość gość
Jedynymi zaletami kobiety ryby są jej szpary.

Gość gość szarik
numer to zawsze odwala ryba!o numer za duzy!!! nie p*****l juz kocobolow... niech kazdy zna swoje miejsce w szeregu...

Gość gość
rybacy, - im najczęściej dają się złowić

Gość gość
To prawda kobiety ryby to niezłe suczki. Niby takie romantyczne i nieśmiałe a naprawdę to całe życie ujeżdżałyby k****a. Udają święte a za uszami mają więcej niż d***** z burdelu.

Gość gość
gość dziś Napalony na rybę i nie wie jak się do niej zabrać. Ludzie kulturalni wiedzą i jedzą dwoma widelcami 💤

Gość gość
od kogo ty kultury oczekujesz, tu żrą łapami

Gość gość
gość wczoraj byłem w związku z rybą i potwierdzam. właśnie takie są. niby romantyczne a lubią być ostro i dobrze wypertolone i to na każdy sposób. moja tylko polykac nie chciala, a tak to doslownie wszystko z nią robilem łącznie z regularnym waleniem w kakao. a najlepsze jest to ze zanim bylismy ze soba to juz sie dymalismy, a ona miala wtedy jeszcze chlopaka. a jak juz sie rozstalismy to jak opadly emocje po rozstaniu, to spotkalismy sie na kawe, po wszystkim wpertolila sie mi na chate i wrecz skamlala abym ja wybzykal, a wtedy juz miala nowego faceta. mnie pewnie tez w balona robila.

Gość gość
Znam dwie kobiety ryby i obydwie są takie nic tylko sex je interesuje.

Gość gość
i zeby nie bylo ze tylko mi sie trafil taki felerny model, bo znam jeszcze m.in. dwa: krecilem z taka dziewczyną i jej brat mial rybe, raz widzialem jak na przystanku lizala i macala sie z innym, potem pytam tej kolezanki, czy brat sie rozstal ze swoja a ta ze nie, wiec mowie co widzialem, ona że nie pierwszy raz to slyszy i brat chyba sie domysla, ale ja bardzo kocha wiec udaje ze nie widzi. i inny, kumpel odwiedzal taka rybe, ona miala faceta, znalem ta pare, zawsze wszedzie lazili razem niby zakochani, kupe love zdjęć jaszcze wtedy na nk. i co mi kumpel opowiadal, ze rypal ją regularnie i nawet sama anal mu zaproponowala. a jak zapytal czemu zdradza swojego to odpowiedziala że lubi urozmaicenia. i jeszcze jeden, ale do niczego nie doszlo, pracowalem kiedys z rybą, siedziala biurko obok mnie, ubierala sie niby skromnie, stroj biurowy, ale tak sie giela, tak prężyła, ze a to jej koronke od ponczoszki bylo widac, a to dosc dobrze rowek miedzy cyckami. caly czas mnie o jakąs pomoc prosila, do tego przygryzala seksownie wargi i sie kosmykiem wlosów bawila. do niczego nie doszlo, bo dosc szybko przeniosla sie do innej firmy. panna oczywiscie mężatka.