Gość gość Napisano Marzec 29, 2016 Nie wiem czy to właściwe miesjce ale muszę sie doradzić:( Chyba się zakochałem w pewnej dziewczynie jednak ona jest z kimś juz chyba od roku... Więc kilka lat temu poznałem pewną dziewczyne jednak nie polubiliśmy się i teraz po kilku latach spotkaliśmy sie w jednej szkole... Na początku roku we wrześniu no była chamska, wszscy wiedzieli ze sie nie lubimy i takie głupie dogadywanie, ona tez sobie jaja robila i bylo ogolnie niemiło.. lecz ja zacząłem zwracac na nią uwage teoretycznie w tym sammym tygodniu co zaczelismy rozmawiac na łączonym wf z jej klasą, dziwnie czasem było bo prosiła czasem o takie głupoty mając przyjaciółke obok siebie szła do mnie zebym przytrzymał jej jakieś rzeczy... i takie rozne sytuacje... podpisała mi sie w zeszycie jako że to niby jej.... Bardzo się czesto ze mną droczy ale jużz nie w chamski sposób taki ze razem sie śmiejemy, jest miła(wiem ze to nic takiego ale zawsze mowi czesc-jeszcze miesiac temu nawet no nic...) co myslec o tym? Wiem ze głupie ale meczy mnie to... jak to odczytywac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach