Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tabletki anty a tycie

Polecane posty

Gość gość

gość dziś [11:54] Hej. Biorę od 3 miesięcy tabelki anty midiana, mimo że uważam na to co jem przytyłam 8 kg, powiedzcie proszę czy zmiena tabletek na inne pozwoliła Wam wrócić do poprzedniej wagi? Miała z Was któraś tak? Proszę o odp

Gość gość
To zależy od tabletek, jedna moja koleżanka tyła, a druga, dosyć szczupła, która chciała przytyć, nie tyła na tabsach.

Moim zdaniem za nim zaczniesz brać tabletki, lekarz powinien zrobić badania krwi, to na tej podstawie przypisuje odpowiednie tabletki, po których nie masz żadnych skutków ubocznych

Ja tam uważam, że jak tabletki są dobrze dobrane - tzn lekarz zlecił przed przepisaniem badania hormonalne, to nic takiego jak tycie czy złe samopoczucie nie powinno się dziać. Odpowiedz sobie na pytanie czy Twój bilans energetyczny jest ok - w sensie czy spalasz tyle samo, albo więcej niż zjadasz. Jeśli tak, to idź do lekarza. Jeśli nie, to masz odpowiedź. Ja biorę Vibin już od długiego czasu i nie przytyłam ani grama. To nie muszą być tabletki. Także najpierw sprawdź swój dzienny bilans energetyczny, a potem ewentualnie udaj się do lekarza.

Gość Ausssie
To prawda - tabletki nie powodują tycia, choć niektóre organizmy mogą reagować na hormony wzmożeniem apetytu, ale to kwestia opanowania się, a nie wina pigułki. ;) Może nie jest dobrze dobrana... Ja na przykład na vixpo nie utyłam ani grama.