Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety nie mają w sobie patriotyzmu, ich kraj jest tam, gdzie im dobrze i wygod

Polecane posty

Gość gość

nie, gdzie ich egoistyczne doopy nie są narażone na dyskomfort. Nasi przodkowie ginęli za ten kraj, a żadna z moich znajomych nie chce iść ze mną na "Smoleńsk", czyli film o zamachu na prezydenta Kaczyńskiego, które to morderstwo było bezczelnym policzkiem wymierzonym w nasz naród. Ja zamierzam na tym filmie siedzieć w pierwszym rzędzie, trząść się ze wzruszenia i ocierać pot z czoła husteczką. Wy k*rwy tylko o wygodach myślicie.

Gość gość
Nie chcą z Tobą iść, bo jesteś walnięty... a zamach to teoria równie walniętych pisowców. Jak jesteś taki patriota, to weź szabelkę w dłoń i ruszaj do Putina i jemu powiedz te słowa.

Gość fijrigjrg
Wypraszam sobie. Jestem patriotką pochodzącą ze szlacheckiej rodziny z tradycjami. Swego czasu nawet byłam żołnierzem.

Gość gość
Moja ojczyzna to moja rodzina, mój dom, lasy, góry, morze. I w obronie tego mogę walczyć. Ale na pewno nie będę ginąć za polityków, którzy doprowadziliby do wojny. W razie ataku, oni pierwsi wsadzą du/py w samoloty i uciekną a zwykli ludzie mają ginąć za ich błędne decyzje? Albo za wymyślone teorie spiskowe? Nigdy.

Chyba dlatego w Piśmie Św, przynależność do narodu przechodzi tylko i wyłącznie w linii męskiej...

Gość gość
mylicie teorie z hipotezą. teoria jest potwierdzona faktami i badaniami. hipoteza to stwierdzenie nie potwierdzone faktami i badaniami.

Gość gość
17:01 Proszę bardzo, jestem gotów w dowolnej chwili walczyć z Rosjanami za ten zamach i ginąć.

Gość gość
Wystarczającym dowodem jest to, że Krzysztof Zalewski, który badał tę katastrofę został ni z tego ni z owego zadźgany przez nożownika, który wtargnął do instytutu. Od kiedy to, jeśli nie ma nic do ukrycia wynajmuje się zabójców, nożowników na człowieka?

Gość gość
To nie jest wystarczający dowód, mógł się komuś narazić swoim wrednym charakterem

Gość gość
To żadna nowość, że kobiety myślą wyłącznie o sobie i o własnym potomstwie. Facet jest tylko dodatkiem do ich życia i musi być im przydatny finansowo. Jak nie przynosi kasy do domu, to "wylatuje" z hukiem, a jego miejsce szybko zajmuje inny.

Przeca badania nad pękającymi parówkami potwierdziły, że to był zamach...

Gość gość
17:25, charakter miał od dawna, zginął niedługo po tym, jak zaczął się wypowiadać o katastrofie smoleńskiej, krytykując raporty MAK i komisji Millera. Za sam charakter i to, że kogoś się wkurza raczej nie morduje się nożem, a gdyby tak było to facet zamordowałby go już dawno.