Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do tych, którzy pracują dla Niemców. Choj wam w doqę!

Polecane posty

Gość gość

"Ojcze, czy czujesz na sobie stygnące ramiona Twego dziecka, widzisz ostatni blask jego oczu? Matko, słyszysz ostatnie słowo, ostatni jęk Twojej pociechy, Twojej nadziei, Twego ciała, Twojej jedynej myśli i troski. Twego snu o nieśmiertelności, Twojej jedynej, prawdziwej, szczerej miłości - widzisz, gdy ono smutne, z dala od Twej piersi, wije się w drgawkach śmierci potwornej, a wraz z ostatnim tchnieniem życia ulatuje ze zdyszanych piersi ostatnie słowo Twego dziecięcia, ostatnie słowo, którym żegna ten koszmarny świat, a zarazem pierwsze, które go witało: Mamo! Sieroto, gdy ocalisz się przypadkiem, chytrością, wydrzesz się ze szponów kata, rozsadź swe piersi, wydrzyj swe serce, zamocz je we krwi swych rodziców. Naucz się nienawidzić. Bo nienawidzić świat, który przyniósł upodlenie, zhańbił człowieka, zbrukał świętość, zarzynał i ćwiartował kobiety i dzieci, kazał matce i ojcu przyglądać się kaźni swych dzieci, a przy dzieciach zabijał ojców i matki, taki świat nienawidzić - POWINNO BYĆ TWOJĄ RELIGIĄ, TWOJĄ PRAWDĄ, TOBĄ!" Ryszard Czarkowski Nie mam zamiaru nawoływać do szczególnej nienawiści wobec Niemców, ale do trzymania dystansu. Zbrodnie jakie dokonali ich dziadkowie nie mieszczą się w głowie, przy fragmencie podanym wyżej poryczałam się. Czytając regularnie książki o tematyce obozowej, wojennej wciąż mam wrażenie, że czytam fantastykę. Kobietom wyrywali z rąk płaczące niemowlęta, łapiąc za nóżki rozrywali w pół bądź rozwalali główkę o ścianę. Wy skur,wiałe części pseudopolaków, liżecie im dupy za parę euro, jesteście dla nich tanią siłą roboczą! A dlaczego ? Bo to oni wzbogacili się na rabowaniu Twych dziadków! Gdyby tak ich rozliczyć, co do każdego złotego zęba, do każdego płaszcza zrobionego z włosów więźniów Polskich i żydowskich. To Niemiec przyjeżdżał by do Ciebie, do pracy. Te pokolenie nie jest winne, nie miało wpływu, ale sam ten zasrany język, ten naród, ta sama krew! Bo na wakacje nie masz! Bo na konkretną imprezę co weekend nie masz! Bo na buty firmowe nie masz! I kurtkę, i samochód i kuźwa muszlę klozetową! Liżesz dupę za parę euro wnukowi tego który Ci wymordował pół rodziny!

Takie prawo natury - większa ryba zjada mniejszą... Szkoda, że wszystkich cyganów nie wytępili...

Gość gość
Jaka natura? Co Ty p********z?

W Piśmie Świętym jest napisane, jak Jahwe kazał Izraelitom wytępić Kananejczyków. Dlatego uważam, że to naturalne, że silniejsze narody tępią słabsze...

Gość gość
Ja mam swojego Boga, nie wyznaję żadnej religii. Jestem wierząca, ale niepraktykująca. Natura jest wtedy kiedy lew zjada zebrę, a nie wtedy kiedy 10 esesmanów zabija 10.000 istnień ludzkich. Zresztą co ja będę dyskutować z idiotą, który ma na profilowym swastykę.

Gość gość
To nie jest swastyka tylko afrykański symbol szczęścia. Adi ją tylko zapożyczył i lekko zmodyfikował :-)

19:37 - Aryjski (indoeuropejski), nie afrykański. Słowo swastyka, pochodzi od aryjskiego (sanskryckiego) "su-asti", to oznacza "jest dobrze"...

Gość gość
i cisza.

Gość gość
A Ty czujesz niemoc,no bo będąc jednym spośród wielu, Jesteś równy zeru, żyjesz tu bez celu, Jak p********y robak, szkoda, wielka szkoda, Zus, nfz, fiskus, służba zdrowia Robią co chcą, ja patrze i płaczę, Nad światem, nad krzyżem, W który już nie wierze raczej, Bo jak mam wierzyć, skoro nawet pismo święte, Stworzone jest przez ludzką rękę, To niepojęte jest

Gość gość
Niemcy nas kupili i tutaj wykupują wszystko.. dajemy się robic jak przed wojna i w czasie wojny, ludzie zapomnieli, a co starsi przezyli to przezyli.. nas by nie było gdyby nie oni. ale mamy to w d***e prawda i polak gorszy?

Gość gość
No właśnie oni kupują, ale żeby kupić potrzebne są pieniądze. A skąd one się wzięły ? To pieprzony Hitler obrabował wszystkich co do włoska i z tego Niemcy żyją. Na poziomie, a Polak biedniejszy i zapierdziela u wnuka tego co mu rodzinę okradł, zakatował, utopił, zagazował czy powiesił lub spalił żywcem. Musimy o tym pamiętać, bo "Kiedy ludzie zapomną, głazy wołać będą". Cytat z pomnika postawionego ku czci pomordowanych w obozie koncentracyjnym Kl. Stutthof, znajdujący się w miejscowości Sztutowo, nad morzem, koło Stegny. Tam zginęła moja prababcia. Autorka.