Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Straciłam dziewictwo z mężem w noc poślubną ile z was może się tym szczycić

Polecane posty

Gość gość
Ja nic nikomu nie 'daje' jak już to biorę :P

Gość gość
Bo jesteś gruba locha z końskim ryjem i zadeb cię nie chciał. Twój mąż też pewnie paszczur.

Gość gość
gość dziś Czyli się puszczasz, facetom się nie daje, już w żłobku o tym uczą :D

Gość gość
My z nieboszczykiem mężem też się nie gziliśmy ze sobą przed ślubem. Całe 3 lata byliśmy parą i nic nie wskórał, dopiero jak się ze mną ożenił. Stara już jestem i uwielbiam radio Maryja,a ostatnio poznałam ciekawego dziadka na cmentarzu. Razem odmawiamy różaniec, ale jakby tak mu przyszło co brzydkiego do głowy to bym nie dała. Chłop to świnia w każdym wieku , jak zechce się ze mną ożenić dostanie co się chłopu należy, ale po ślubie. Ja tam porządna kobieta jestem, chociaż już nie młoda. Trzeba się szanować w każdym wieku, nie tak jak ci z Warsaw Shore. Ja tam nie znalazłam dupska na śmietniku,a nieboszczyk mąż swoich klamorów to się szanowaliśmy

Gość gość
Tak, śpiewały o tym kiedyś Bratanki z Halinką ;-)"Siebie dam po ślubie":-D

Gość gość
Autorko, ja jestem z moim mężem już kilka lat, ale na początku mu powiedziałam, że ja się szanuję i nie zobaczy mojej piczy na oczy, z resztą zakleiłam ją taśmą, by ten zboczeniec nie próbował mnie przypadkiem rozdziewiczyć, nawet przed nekrofilem będę się bronić po śmierci, bo się szanuję i nie jestem prostytutką.

Gość gość
'szczycić' śmiechłę.

Gość gość
A ja straciłam dziewictwo z narzeczonym (co wskazywałoby na to, że skoro się oświadczył gotów był na dorosłe życie, miał być moim mężem), który to narzeczony zostawił nas kiedy okazało się, że dziecko ma chore serduszko :o I zrobiłby to samo niezależnie od tego czy bylibyśmy małżeństwem, czy czekalibyśmy z seksem do ślubu. Przynajmniej dowiedziałam się jakim jest człowiekiem, że dopóki jest sielanka to ok, ale jak tylko problemy jakieś się pojawiły zwiał bo był tchórzem i cieszę się i dumna jestem z tego, że nie wzięłam z nim ślubu ! A, że mam (ola boga ! ) nieślubne dziecko ? G****o mnie obchodzi co kto o tym myśli :) mam faceta, żyjemy razem, nie mamy ślubu, kocha mnie i moje dziecko, i roooochamy się codziennie :P planujemy wspólne dziecko jak mój syn pójdzie do szkoły, teraz inwestujemy w mieszkanie, które dostałam z miasta, nie potrzebny nam żaden ślub do szczęścia ! I nic Tobie śmieszna autorko do tego kto z kim i kiedy się ****** To, że kobieta nie idzie do ślubu jako dziewica nie znaczy, że to puszczalska d***** Ty tępy zryty berecie, miłość prowadzi do seksu, przecież to tworzy silną więź babo ! widocznie Ty nigdy nie doświadczyłaś miłości inaczej zdarłabyś z gościa ubranie sama ! No, ale jak ktoś ma mózg zlasowany przed ojca Rydzyka, radio Maryja i TV Trwam to potem bzyka się tylko w celu rozpłodu i po bożemu, pod kołderką :o i oczywiście nie czerpie z tego przyjemności bo to grzech :o

Gość gość
Mamy ci przyklasnac? Pogratulowac? Naprawde uwazasz ze kogos obchodzi zycie seksualne obcej osoby? Zdumiewajaca mentalnosc.

Gość gość
seks to najgorsze co może być zniszczył mi życie