Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Straciłam dziewictwo z mężem w noc poślubną ile z was może się tym szczycić

Polecane posty

Gość
No, jesli kobiete traktowac jak dziure, to moze masz racje. Choc prawde mowiac nie rozumiem, dlaczego mialo by to obnizac jej wartosc. Myslisz, ze moze sie wymydlic? To w takim razie po slubie tez sie wymydli po jakims czasie i trzeba ja wymienic na nowa :-).

Gość gość
haha a poza tym za krotka i waska szyjka to ja nie wiedzialam ze facet penetruje kobieca szyjke macicy :D dziecko co ty wiesz o seksie

Gość gość
Z jednym facetem miłość jest czysta, nieskalana, to najwyższy dar. A z wieloma to patologia najgorszej kategorii.

Gość gość
Tak z jednym jedynym w ktorym sie zakochalam i ktory na mnie czekal troche zanim do czegokolwiek doszlo dzisiaj mamy dwoje dzieci przeszlismy w zyciu sztormy i kryzysy i nadal walczymy o siebie milosc trzeba pielegnowac jak drogocenna roslinke cale zycie ... ale powiem jedno-brakuje mi slubu mimo wszystko, jestem tradycjonalistka :)

Gość gość
ideały ideałami ale trudno czekać na seks kilka lat mając prawie 30 lat i nie mając możliwości wcześnie wziąć ślubu m.in z powodu braku mieszkania. Czekanie z sexem do slubu jest dobre dla 20 latków, którzy jeszcze mają swoje mieszkanie, więc nie muszą się martwić gdzie po ślubie zamieszkają, mają dobre prace; a jak ktoś nie ma tego to najpierw musi znaleźć prace, mieszkanie, dopiero potem ślub a to zajmuje kilka lat czasem, a przecież nie będzie się facetowi kazało czekać z sexem kilka lat, facetowi co ma dobrze po 20tce

Gość gość
jesteś żałosna, że chwalisz się takimi sprawami. Kogo obchodzi za przeproszeniem c****o jakiejś babiny?Jak ci nie wstyd w ogóle roztrząsać takie tematy. Daj ogłoszenie ze zdjęciem jeszcze, zero kultury normalnie pisać takie brednie:-(

Gość gość
Do autora odpowiem ci na pytanie tematu - nikt albo prawie nikt nie zachowuje i nie, chce zachować dziwictwo do ślubu gdyż większość ludzi jest normalnych. Dla nikogo normalnego nie liczy się czy ktoś jest dziewicą czy prawikiem (dodam że prawik to wszystkim kojarzy się z nieudacznikiem)a liczą się zupełnie inne rzeczy o ktorych ty autor nie masz zielonego pojecia

Gość gość
...i wogole nie rozumiem dlaczego niektorzy szukaja perfekcji, bo taka nie istnieje, takich mezczyzn ani kobiet nie ma ani takich zwiazkow milosc wiaze sie z cierpieniem i nic tego nie zmieni, ze czasem nas uwiera, cos przeszkadza-tak juz jest

Gość gość
gość dziś Powiem to mojej mamie, która przed 30 została wdową :) Twoim zdaniem miała do końca życia być sama?

Gość gość
no ale powiedzcie mi, jest sobie para, chlopak, dziewczyna oboje po np. 25 lat, nie mają mieszkania, nie maja dobrej pracy, dopiero sie muszą wszystkiego dorabiać, zbierać kasę a to zajmuje wiele lat i co mają czekać 5 lat z sexem do slubu? czekanie do slubu bylo dobre 100 lat temu gdy ludzie mieli mieszkania, zawsze bylo gdzie zamieszkac, szybko się żenili bo nie bylo takich problemow jak teraz, mieszkania nie byly takie kosmicznie drogie, to sobie mogli te 5 miesięcy do slubu czekac, ale teraz?

Gość gość
ja mowie o tym, ze widocznie pochwe ta dziewczyna miala krotka, ale nie szyjke bo to nie jest miejsce ktore czlonek penetruje, a ty piszesz o swojej mamie ktora wdowa zostala :O swoja droga wspolczucia

Gość gość
A twój mąż też czekał?

Gość gość
g.1059 jesli sie kochaja to slub i niech sie wprowadza do niej albo do niego co sie z reszta dzisiaj bardzo czesto dzieje a potem wspolnymi silami sie dorabiaja poza tym lepiej tak niz mieszkac osobno bez perspektyw na cokolwiek, szybciej sie dorobia jak zamieszkaja razem poza tym jak rodzice zobacza ze mlodzi biora slub i mysla powaznie o zyciu to tez inaczej traktuja partnera/partnerke a i to bardzo pomaga. Dopoki slubu nie ma rodzina nigdy nie jest pewna czy mlodzi traktuja siebie powaznie czy tylko jak przelotny romans, wiec jesli dwoje sie kocha lepiej wziasc slub wczesniej bo szybciej sie wszystkiego dorobia moj wujek tak zrobil i mial w sumie racje poniekad

Gość gość
A jeżeli Twój obecny mąż nagle zakocha się w innej i zostawi Ciebie dla niej, to zamierzasz do końca życia być sama? Nie jesteś już czysta, czy zasługujesz na szczęście z innym?

Gość gość
Brednie koniotrzepa.

Gość gość
gość dziś To nie było do Ciebie, są 2 odpowiedzi z tej samej godziny :)

Gość gość
a nie przyszlo ci do glowy panno wszystkowiedząca, że nie każdy ma warunki w mieszkaniu, zeby partner sie wprowadzil? jeden maly pokoik, rodzice w drugim pokoju obok; albo pokoj dzielony z siostrą/bratem, mysl troche czlowieku i nie pieprz bzdur ! i nie chodzi o koszty slubu bo mozna wziac sam cywilny bez wesela, ale jak nie ma mieszkania to jaki sens brac slub? najpierw trzeba kupic mieszkanie albo chociaz uzbierac kase na wynajem a to zajmuje z kilka lat i co facet ma czekac 3 lata na seks?

Gość gość
gość dziś Wypraszam sobie, czemu uwzględniasz w czekaniu tylko faceta? Kobiety nie mają potrzeb? ;p

Gość Studzia
Żadnego ślubu przed seksem. To moje motto

Gość gość
Brzydkie i spasione torby oraz dewotki szczycą się cnotliwością do ślubu , bo wcześniej nikt nie chce brzydactw i dziwadeł. Jak znajdą frajera , to potem się puszą i obrażają inne dziewczyny. A potem facet nie może z nimi wytrzymać przez głupi charakter lub brzydzi się ich postępującej brzydoty i idzie na dziffki lub je rzuca. Wtedy one, samotne matki , jadą jadem i żółcią pi wszystkich wokół , którym ułożyło się życie. Facec***amiętajcie: - brzydkie i zakompleksione kobiety , to brzydkie wasze dzieci - ładne , swobodne i cieszące się życiem kobiety , to ładne , zdrowe i wesołe dzieciaki.

Gość gość
gość dziś Brzydkie i spasione torby oraz dewotki szczycą się cnotliwością do ślubu , bo wcześniej nikt nie chce brzydactw i dziwadeł. Jak znajdą frajera , to potem się puszą i obrażają inne dziewczyny. A potem facet nie może z nimi wytrzymać przez głupi charakter lub brzydzi się ich postępującej brzydoty i idzie na dziffki lub je rzuca. Wtedy one, samotne matki , jadą jadem i żółcią pi wszystkich wokół , którym ułożyło się życie. Facec***amiętajcie: - brzydkie i zakompleksione kobiety , to brzydkie wasze dzieci - ładne , swobodne i cieszące się życiem kobiety , to ładne , zdrowe i wesołe dzieciaki. x Bingo ! Jestem Twoją fanką haha :D

Gość gość
ja jestem od ciebie lepsza autorko, nawet po ślubie nie daję męzowi.

Gość gość
gość dziś Mam tak samo, wygrałyśmy :D

Autorko wszystko ładnie, piękne ale po co o tym piszesz? To Twoja sprawa ale dla większości (w tym dla mnie to głupota). Dla mnie seks jest ważny i nie umiałabym żyć w strachu, że wyjdę za mężczyznę z którym pójdziej będzie drętwo w łóżku albo bedziemy nie dopasowani. Czekać 5-10 lat na rozczarowanie? To nie dla mnie :).

Gość gość
Ja czekałam 18 lat a ty 5 lat nie możesz? Patologia

Gość gość
Moja przyjaciółka mogła się 'poszczycić' czymś takim (chociaż tego nie robiła bo to madra kobieta). W ubiegłym roku jej maż odszedł (porzucajac własne dziecko) do dzieciatej baby z kiepska reputacja. I tyle to wszystko mniej więcej znaczy.

Gość gość
100 lat temu wszyscy mieli mieszkania :D O nie moge, zaraz yebne o podloge :O

Patologia bo cieszyłam się seksem? :D Szanowanie sie nie tylko polega na trzymaniu Bóg wie ile cnoty, poza tym ja nikomu w majty nie zaglądam i tez sobie tego nie życzę. Znam mnóstwo par, które poszły do łóżka dopiero po ślubie a po kilku miesiącach rozwód bo seks był beznadziejny i albo zdrada albo zwyczajnie kopniak w tyłek.

Gość gość
gość dziś A mój dalej czeka i się nie doczeka, frajer jeden, tępe zwierzę! Facetom się nie daje ani przed, ani po ślubie, nie wiesz tego?