Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Leki na trądzik

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam 16 lat i mam duzy problem z cerą. Byłam ostatnio u dermatologa, ktory przepisal mi na noc maść Differin, na dzień Normaclin i na dodatek dwa razy tabletki Tetralysal przez dwa tygodnie i jedną przez kolejne dwa. Zalecił mi także codzienne stosowanie Cetaphil MD i Cetaphil Emulsja. Czy ktoś stosowal te leki, jakie są wasze odczucia?

Gość gość
Trądzik, to bardzo ciezki temat. Leki, które bierzesz jednym pomogą, innym nie. Mi tetrarysal pomógł za pierwszym razem, za drugim już nie. Miałaś robione jakieś badania? Od jak dawna masz trądzik? Gdzie dokładnie występuje? JAka to postać trądziku?

Gość gość
Mam go od 3 lat i teraz stał się dla mnie strasznie uciążliwy. Nie miałam badań, a leków jeszcze nie mialam okazji kupić. Mam bardzo podrazniona cerę całą w pryszczach najczęściej czerwonych rzadko z ropą. Moja cera jest także bardzo sucha(przez jakiś czas stosowalam żel do mycia twarzy i skinoren) przez co wygląda jeszcze gorzej

Gość gość
oprócz leków ważne też jest, jakie kosmetyki używasz, moim zdaniem najlepsze są dermokosmetyki, ja je kupuję w http://aptekipodlasie.pl/ są bardzo dobre dla skóry

Gość gość
Musisz zmienić dietę-drastycznie ograniczyć cukier i żywność przetworzoną. Nie wolno Ci jeść chipsów, pikantnych rzeczy etc. Zacznij łykać omega i jeść dużo warzyw, szybko zobaczysz poprawę.

Gość gośćAdelajda
Brałam tabletki IQFACE i śmiało mogę je polecić wszystkim osoba niezależnie od wieku które borykają się z problemem cery trądzikowej.Systematyczne branie tych tabletek jak również zmiana diety i na efekty nie trzeba długo czekać.Cała kuracja powinna trwać trzy miesiące.To i tak nie jest długo grunt że te tabletki działają.

Gość Mevian
Niektórzy źle patrzą na problem, przecież same kremy nie wystarczą. Ważne jest żeby dbac o czystośc i odpowiednie nawilżenie skóry, ale warto też kupic odpowiednie suplementy. Ja dostałam cynk od znajomej o tabletkach iqface i aż sama jestem zdziwiona ich działaniem. Nie dośc, że pryszcze znikają, to jeszcze nie zostają po nich plamy.

Gość gość
Dzisiaj wzięłam pierwszą tabletkę Tetralysal tak więc zobaczymy czy będą efekty. Stosuję też maść nawilzajaca i dobry środek do mycia. Unikam też słodyczy i fast-food

Gość gość
W zasadzie jedyne co pomaga to iqface, ale stosowany systematycznie przez kilka tygodni. To w zasadzie w taki sposób udało mi się przywrócić normalność cerze, a było już na prawdę źle. Nie ma co ukrywać, że miałam chwile zwątpienia, wstyd mi było się pokazać na ulicy - w tym momencie wszystko wygląda bez porównania lepiej!

Gość gośćPako
Jak dla mnie iqface jest obecnie najskuteczniejszym środkiem opartym na naturalnych składnikach jaki istniej i jest dostępny w Polsce

gość 2016.03.30 Bardzo dużo leków. :) Zacznijmy od początku – trądzik powstaje w wyniku nadmiernej pracy gruczołów łojowych. Aby pozbyć się zmian na skórze trzeba uregulować ich pracę. Do tego polecam krem Beta-Skin Acne Care Cream, który dzięki unikalnemu połączeniu srebra koloidalnego, cynku oraz krzemu świetnie wpływa na kondycję skóry. Polecam przeczytać opinie na jego temat: https://sklep.betaskin.pl/Beta-Skin-Acne-Care-Cream-75-ml/110

Gość gość
W moim przypadku rewelacyjnie spisały się tabletki IQFACE.Jedyne z wielu tabletek które spełniają swoje zadania czyli skutecznie walczą z trądzikiem.

Gość gośćDomenia
Też stosowałam iqface i uważam, ze teraz nie ma lepszego środka wspomagającego walkę z trądzikiem niż właśnie te tabletki

Gość gość
Również jestem zadowolona z efektów działnia iqface, brałam środek ponad pół roku temu i dwie sprawy, trądzik ustąpił i do dzisiaj nie ma po nim sladu

Gość gośćLarisa
JA też uważam, że iqface to jeden z najlepszych środków,które są obecne na rynku - tych skutecznych oczywiście

Ja miałam do mycia twarzy żel iwostin i widać było poprawę i maść cynkową oraz sebum z dermeny, po lekach bolał mnie żołądek

Gość gośćSzafir
Albo pogodzisz się z trądzikiem i nic nie będziesz robic albo będziesz z nim walczyć wszystkim dostępnymi środkami.Ja na sobie przetestowałam wiele rzeczy z różnymi skutkami ale zawsze problem pryszczy wracał.Teraz od trzech miesięcy stosuję tabletki IQFACE i nie moge uwierzyć w to co widze w lustrze.Poprawa jest zdecydowana zero nowych syfków.Tabletki działają i oby juz tak zostało.

Gość gość
Jedyne naprawdę działające tabletki które skutecznie poradzą sobie z trądzikiem to iq face więc ja ze swojej strony jak najbardziej polecam.

Gość gość
Z mojej strony polecam tabletki IQFACE wszystkim z problemem trądzikowym, mi pomógł uporać się z trądzikiem i to dość szybko a mam duże doświadczenie w walce z pryszczami. polecam.

Gość gość
Też jestem bardzo zadowolona z efeków jakie przyniosło zastosowanie iqface, w końcu zaczynam wyglądac normalnie

Gość gość
Ja żałuję że tak późno się zdecydowałam się na IQFACE ale fakt po półtora miesiąca efekty są zaskakujące.Jakby jeszcze zniknęły przebarwienia to w ogóle było by super

Gość gość
Dla mnie też iqface był ostatnią deską ratunku, nie mniej obecnie po 4 miesiącach brania środka, mogę z cała stanowczością stwierdzić, ze tym razem walke wygrałam