Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego młode matki są takie zaniedbane,puste,roszczeniowe

Polecane posty

Gość gość

Nie generalizuję,ale sporo takich,które obserwuje,po ślubie,po jakiś śmiesznych "studiach" w stylu licencjatu-kosmetologia,itp.,grube,roztytłane,narzekające,obwiniające rodziców,plujące na teściów i współmałżonka,kiedy oczywiście nie może tego słyszeć i o tym wiedzieć,narzekające, że jednak dziecko to był błąd,mąż to był błąd,oczekujące że wszyscy na zawołanie będą pomagać,ładować kasy,ile wlezie,bo kredyt,bo małe dziecko,bo jest laska zmęczona...nie wiem-gdyby musiały zmierzyć się z naprawdę trudnymi życiowymi sytuacjami,co wtedy? Kogo by winiły,oskarżały,opluwały?Piszę o tym,bo jestem po prostu zniesmaczona zachowaniem- szczególnie jednej mojej znajomej-bogaty tatuś spłaca kredyt,wyposażył mieszkanie,zapłacił za ślub/wesele,kupił całą wyprawkę dla pierwszego wnuka,jej maż wziął tacierzyński żeby dzieciakiem się zajmować,a ona wiecznie narzeka,wciąż coś jest nie tak,wciąż jej mało pomocy i teraz absurdalnie obwinia wszystkich o to, że-o, paradoksie-wyręczają ją w znacznym stopniu przy dziecku i strasznie przez to przytyła:-(Zaskakuje mnie jej niedojrzałość,taka postawa biorcy i wiecznie stękającej kwoki,której nie chce się tyłka ruszyć, żeby zadbać o siebie,o dziecko,o męża

Gość gość
bo to ci rodzice sa winni-rozpuscili ksiezniczke i wyrosła ksiezniczka mnie rodzice normalnie wychowali

Gość gość
Ale księżniczka ta twoja znajoma a ty pewnie masz dom bez kredytu ,sama wychowujesz dziecko , w domu sama sprzątasz i gotujesz i pewnie mąż z chęcią ci we wszystkim pomaga i tak sobie sami ze wszystkim radzicie i nigdy nie narzekasz nigdy nie jesteś zmęczona

Gość gość
Zgadzam sie. Jakbym o sobie czytala ;D

Gość gość
A ja nie znam nikogo takiego 🖐️

Gość gość
Ja pierniczę. To jednak trzeba mieć lekkie życie, żeby największą bolączką zawsze była znajoma, bratowa, sąsiadka itd.

Gość gość
Bo dziecko kosztuje w huj pieniedzy, a one idiotki wychodza albo robia sobie dziecko z gołodupcami, a potem nawet na opiekunke nie maja zeby ja na 2 godziny dziennie odciazyła bo o tatusiach zajmujacych sie swoimi dziecmi to słyszały tylko w bajkach... Kapujesz smierdzielu, a teraz s********j i nie popełnij ich błedow...

Gość gość
a co ci autorko to tak przeszkadza? ciesz się, bo przy tych "zapuszczonych i bustych" laskach nawet ty - przeciętna pod każdym względem możesz się poczuć piękna i inteligentna ;)

Gość gość
chciała zasranego brajanka to ma i niech rozklapucha nie narzeka

Gość gość
dziecko skarb hahahah w tych czasach to do utylizacji z małym sk***esynem, wrzod na d***e hahahaha cud ku/rwa. ty p******a madko polko

Gość gość
rany,kto tu się wypowiada-poziom nawet nie gimbazy ale dwulatka z porażeniem mózgowym,bełkot i dno:-(

Gość gość
księżniczka i tyle w temacie:-(

Gość gość
Ooo, tak krótko się plułyście? :P

Gość gość
kobiety sa rozne, takie zycie.

Gość gość
gość 2016.03.31 rany, kto tu się wypowiada- poziom nawet nie gimbazy ale dwulatka z porażeniem mózgowym,bełkot i dno x gimbaza i dwulatki z porażeniem mózgowym :P

Gość gość
Na tym forum 99,9% piszących mamusiek to właśnie takie pustaki bez ambicji,bez wykształcenia,na garnuszku rodziców albo na utrzymaniu męża,albo żyjące z opieki razem z konkubentem,tępe picze rzygające jadem