Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy w wieku 51 lat mam szansę urodzić dziecko gdy jestem dziewicą

Polecane posty

Gość gość

Więc poznałam tego jedynego, to długo bardzo trwało ale jestesmy razem. Wzieliśmy ślub i chcemy założyć rodzinę. Czy mam szansę na zdrowe dziecko?

Gość gość
Bardzo małe, lepiej adoptuj. Fakt, że jesteś dziewicą nie ma znaczenia. Wraz z wiekiem zwiększa się szansa, że urodzisz dziecko z różnymi wadami. Ignorując to, jesteś samolubna i, szczerze, dobro dziecka wcale Cię nie interesuje. "Nie ma wątpliwości, że po ukończeniu 30-35 roku życia stopniowo wzrasta ryzyko wad genetycznych u dziecka, a także powikłań ciąży. Dotyczy to szczególnie kobiet, które na pierwsze dziecko decydują się po 35 roku życia. Starsze kobiety znacznie częściej rodzą dzieci z zespołem Downa i zespołem Edwardsa oraz innymi aberracjami chromosomalnymi." https://parenting.pl/portal/najlepszy-wiek-na-ciaze#kiedy-najlepiej-starac-sie-o-dziecko

Gość gość
Moja ciotka urodziła 4 dzieci ostatnie właśnie w twoim wieku i powiem szczerze że wszystkie wyszły na ludzi poza ostatnią córką, która jest rozpieszczona i nie szanuje schorowanej matki. Piła, ćpała, imprezowała.. Zaszła w ciąże urodziła dwoje dzieci które notowrycznie podrzuca babci bez słowa wyjaśnienia i sama baluje po kilka miesięcy. Rodzina normalna, żyją skromnie a ostatnie dziecko ciągnie w patologię.. Nie polecam tak duzej róznicy wieku pomiedzy rodzicem a dzieckiem. Adoptuj kota lub psa przynajmniej się odwdzięczy za opiekę.. Taka prawda =/