Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile będzie kosztował wyjazd?

Polecane posty

Gość gość

Witam, chciałabym się dowiedzieć ile Waszym zdaniem będzie kosztował wyjazd nad Morze- Władysławowo na 7 dni. Dwie osoby dorosłe i jeden nastolatek. Chodzi mi o wyżywienie i atrakcje. Noclegi i paliwo mam już obliczone.

Gość gość
MOIM zdaniem trzeba przeznaczyć 100 zł dziennie na osobę, więc: 3 (osoby) * 100 zł (stawka) * 7 (dni) = 2 100 zł. Zastrzegam, że to moim zdaniem. Można oczywiście jeść na obiad kanapki z pasztetem, a jako atrakcję wliczyć zjedzenie waty cukrowej, to wtedy wyjdzie około 400 zł za cały pobyt. Można też codziennie na śniadania jeść owoce morza i korzystać w wszystkich dostępnych atrakcji (od tatuaży po wejście na każdą z możliwych karuzel w lunaparku) i wydać ok 4000 zł.

Gość gość
Jesli obiad w knajpach a sniadania w pokoju to ja mysle ze na jedzenie i atrakcje jakies 150zl dziennie. W restauracji obiad to 20zl za osobe najmarniej(zestaw z ryba 35zl potrafi kosztowac a pizza na 3 osoby 40zl) zalezy co kto lubi. Gofry to koszt 10-12 taki z dodatkami. Lody troszke taniej ale podobnie. Atrakcje- nie wiem xo masz na mysli ale gra w automatach to kilka zl za runde. Zrobic tatuaz z henny-50 zl. Wejscie do museum czy gdzieś 10-20zl/osoba. Moze chcecie wypożyczyć skuter wodny? Albo nastolatek chce na takim bananie poplywac? Zalezy co kto lubi. I zostaje jedzenie kolacji. Ale ja po późnym obiedzie i dobiciu sie gofrem nie miałam ochoty na kolacje zwykle. 150-200 na dzien to będzie ok.

Gość gość
Tak właśnie sobie myślałam, ze 100 dziennie na osobę będzie ok. Wiadomo, ze trzeba liczyć coś awaryjnie w razie czego.

Gość gość
My zazwyczaj robimy tak, że śniadania jemy w pokoju, obiad na mieście (za osobę około 40 zł) i na atrakcje przeznaczamy około 50 zł dziennie (gofry, lody, piwo, wejścia, bilety itd), więc ok 100 - 120 zł dziennie będzie ok.

Gość gość
to my ekstra tanio wychodzimy :D Obiady to na ogół wedzona ciepła ryba i surowki- ok. 60zl na 2 dorosłych i 5 łatka. Śniadania w pokoju bo jadamy "na mleku" ;) Kolacji nie jemy ewentualnie jakies owoce. Lody to 6 zl za szt na osobe. Wejścia do muzeum czy na wystawę jakieś 200zl na pobyt. Wypożyczenie rowerów, czterokolowcow ok 60zl za dobę, na ogół 3 dni spędzamy w ruchu. Zazwyczaj wydajemy max 1500 zl na 6 dni na naszą 3.

Gość gość
kochana na grouponie masz takie oferty-ja własnie wczoraj zaklepałam sprawdz-to sie bardziej opłaca

Gość Tamarazina
Zależy gdzie zarezerwujesz nocleg. Jeśli np. na bookapart.com to będziesz mogła zaoszczędzić trochę pieniędzy.

Wiele zależy od tego gdzie będziesz nocowac i co będzie wliczone w ten nocleg. Często zdarza się że rodziny wieloosobowe dostają duże zniżki, więc warto się o to zapytać.

Gość gość
To zależy oczywiście w jakim standardzie go planujecie. :) My z mężem chcieliśmy w najlepszym, przy zachowaniu niewielkich kosztów i wynajęliśmy apartament w http://www.victus-sopot.pl/ . Było naprawdę magicznie.

Gość gość
Jak ktoś jest fanem rekreacji wodnej niech wejdzie na tą stronę www.koza.info.pl. Można spać się właścicielem kajaku lub rowerka wodnego. Coś fantastycznego.