Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

baranek99

Prezent na roczek

Polecane posty

Cześć. W tym tygodniu wybieram się na pierwsze urodziny chrześniaka, a głowie niestety nie pęka w szwach od pomysłów. Jakie prezent na roczek się teraz kupuje? Co możecie mi doradzić stąd https://www.murrano.pl/ ? Nie chcę wychodzić na ignoranta, po prostu nigdy nie uczestniczyłem w takiej uroczystości. Z góry dzięki za pomoc :)

Gość gość
skoczki, pchacze, chodziki? :) byłam ostatnio na dwóch roczkach i właśnie dziecko dostało tzw pchacze :) Zabawki edukacyjne, huśtawka, trampolina

Gość gość
Zalezy na co cie stac. Mozesz kupic jakies ubranka, przybory potrzebne przy dzieciach lub jakies zabawki. Nie musza byc wcale drogie, dziecko i tak cen nie zna.

Gość gaajowy
od kupowania ubrań to są rodzice. Bo to dlatego że kupisz ubranka to ani dziecko się nieucieszy ani rodzice. Wręcz mogą sobie pomyśleć że w twoich oczach niesą natyle zasobni że trzeba im pomagać w kupowaniu ubranek. Rocznemu dziecku to kup jakieś cymbałki i już będzie się cieszyć

Gość gość
Zapałki, nóż sprężynowy, gumowe dildo, guma do żucia, pół litra, otwieracz do konserw.

Gość gość
kup jakąś fajną zabawkę:) niech się dziecko cieszy! ja ostatnio kupuję zabawki na arena.pl, mają duży wybór i dobre ceny.