Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mój facet jest za bardzo związany ze swoja mama?

Polecane posty

Gość gość

Ma już 36 lat i mieszka nadal z mamą choć zarabia na tyle dobrze żeby się wyprowadzić, ale ona mu wszystko upierze i uprasuje... Teraz ona przeszła na emeryture i juz calkiem nie jest dobrze bo np chce wyjeżdzać z nim na wyjazdy slużbowe zeby sobie pozwiedzać, wakacje chce spedzać z nim w domkach letniskowych :OPrzesadzam, ze mi to przeszkadza?

Gość gość
up

Gość gość
nie przesadzasz... nie chcialabym takiego maminsynka

Gość gość
Przynajmniej jak nie była na emeryturze to z nim nie wyjeżdzała, a teraz juz drugi raz jedzie bo ona chce sobie pozwiedzac :O A ja z nim jeszcze nie mieszkam bo studiuje w innym miescie... To jego mama, a zachowuje sie jakby była jego żoną :O

Gość gość
Szczera rozmowa a jak nie podziala to uciekaj

Gość gość
A i jeszcze nie wspomniałam, ze jego mama potrafi byc zlosliwa do mnie :O Pewnie mnie nie lubi bo sie z nim spotykam...Zaczyna mnie to powoli irytowac, on jest zaradny, poradzilby sobie bez niej, ale jemu jest tak wygodnie bo ona pierze, prasuje, gotuje, a on przynosi pieniądze i taki sobie uklad zrobili ... Ja nie wiem czy on po slubie nadal chce z nia mieszkac... Mowi, ze nie, ale ciezko bedzie to uciac

Gość gość
Nie przejmuj sie. Moj facet to 33 letni wloch a jego matka mieszka 2 pietra wyzej. To dopiero bedzie dramat. Starsza pani chciałaby mnie poznac niedługo

Gość gość
18:53- ale przynajmniej mieszka 2 pietra wyzej, a on mieszka z mama w jedyn mieszkaniu :O Spotykamy sie glownie u mnie bo wiadomo, ze u niego jest zero swobody ...