Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość wstrzasniety

ma wejsc w zycie CALKOWITY ZAKAZ ABORCJI

Polecane posty

Gość gość
10.37 Zgadzam się całkowicie. Kościół w Polsce ma władzę jak nigdzie indziej. Wszystkich to wnerwia, ale ślub biegusiem do kościółka w białej sukni i dziecko ochrzcić, bo "wypada" i "co ludzie powiedzą". Sami jesteście sobie winni, bo się na to godzicie.

Gość gość
10.44 Przy sparaliżowanym Trybunale przejdzie każde pisowskie goowno ustawowe.

Gość gość
a ja i wielu ludzi szanuje każde życie ! mówi wam to coś?

Gość gość
Takie które nie ma połowy mózgu, narządy na wierzchu i nie ma szans na przeżycie poza organizmem matki? Lub gdy płód zagraża życiu matki bo akurat razem z testem ciążowym dostała pozytywny wynik nowotworu z przerzutami? Jesteś nienormalna.

Gość gość
qrwa to juz nawet w iranie mozna przerwac ciaze pod pewnymi warunkami,a my sie cofamy do epoki kamienia lupanego.CHORE.

Gość gośćhaajsja
Ciekawe czy gdyby jakaś kobieta ze świata rządu bądź telewizji została zgwałcona ... Czy z usmiechem na twarzy wychowalaby to dziecko. Nie daj Bóg jeszcze w dodatku chore. Moze wtedy by nie była za całkowitym zakazem aborcji.. Co Ci ludzie mają w głowach !!!

Gość gość
nie ma co dyskutować, nikt i tak żadnej kobiety do urodzenia nie zmusi...nie ma takiej siły, ani takiego prawa...nie w tym zacofanym kraju, to za granica znajda pomoc. Ja pracuję w przychodni, chetnie zawsze pomogę...jak i dziesiątki moich koleżanek :D

Gość gość
„JA czy TY?” Telefon Zaufania (58) 6 915 915 i Netporadnia www.netporadnia.pl dla osób, które rozważają aborcję oraz tych, które już jej dokonały. Godziny kontaktu: od 16.00 do 6.00 Oferujemy bezpieczną przestrzeń rozmowy dla osób, które myślą o aborcji. Jesteśmy po to by towarzyszyć i wspierać w poszukiwaniu rozwiązań. Osoby, które się z nami skontaktują, uzyskają wiedzę z zakresu: medycyny, farmakologii, procedur wsparcia instytucjonalnego, psychologii prawa, A także wsparcie emocjonalne. Wyznajemy zasadę, że „droga do mądrej decyzji prowadzi przez wiele pytań”. Swoje działania kierujemy do kobiet, mężczyzn, personelu medycznego oraz wszystkich osób, które doświadczają skutków aborcji. Porady w Netporadni są bezpłatne. Koszt rozmowy w Telefonie Zaufania w zależności od operatora, wg stawek na telefon stacjonarny. Gwarantujemy pełną dyskrecję.

Gość lilka991
Ja uważam, ze masz rację. Ciąża będąca wynikiem gwałtu, zagrażająca życiu matki lub gdy płód posiada wiele wad genetycznych powinna być usuwana. Kazda kobieta ma prawo do decydowania o sobie. Niestety ostatnio w Polsce te prawa są łamane. Ja dzisiaj byłam na manifestacji, podpisałam też deklarację na http://koalicjamamprawo.pl/ i mam nadzieję, ze w końcu prawa kobiet będą respektowane.

Gość gość
zamknijcie wszystkie mordy 500 zł dostaniecie powinniscie sie cieszyc

Gość gość
a ja nie wierze w to co teraz czytam !!!!!

Gość gość
jak mozna deklatowc sie jako katolik a popieeac takie chore pojekty ??? piszecie o ciszy kazirodczej czy z g****u... zamist zabijac nalezy zabrac sie za oprawcow I im zaostrzyc kary.... ciaze z chorymi nieplosprawnymi dziecmi nie powinny tez byc przerywane.... !!!! zycie to zycie - najwiekszy dar jaki zostal nam dany przez Boga ttzeba nam go bronic a nie sie go pozbywac !!!! zycie daje Bog I tylko on moze nam je zabrac!!!! reszta przypadku to grzechy smiertelne !!!!

Gość gość
Ty 19.07 ile dzieci niepelnosprawnych juz urodzilas i wychowalas, ze sie wypowiadasz?

Gość gość
A Ty z 19.20 masz prawo namawiać innych do mordowania dzieci? Kto dał ci takie prawo??

Gość gość
Ci którzy to popierają powinni odbyć przymusowo rok wolontariatu w hospicjum gdzie umierają dzieci- rośliny, albo jako opiekunowie dorosłych silnych i mocno pobudzonych seksualnie mężczyzn z zespołem downa. I po tym roku powinni być ponownie zapytani o zdanie.