Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Macie już plany na majówkę

Polecane posty

Gość gość
U mnie niektórzy znajomi już planują majówkę najczęściej gdzie by tu polecieć a mnie nie stać ;-)

Gość gość
Nie wiem czemu u niektórych taki nacisk aby tylko wyjechać z Polski. Może chcą się pochwalić znajomym albo co. Mnie też nie stać na jakieś zagraniczne wycieczki ale nawet gdyby to i tak sto razy bardziej wolę polskie góry. Ty razem ze znajomymi jedziemy do Białki Tatrzańskiej i zapowiada się super wjazd. Będziemy spać w Hotelu Górskim który jest blisko basenów geotermalnych i kompleksu Kotelnica także idealnie. Nic dziwnego że teraz coraz więcej ludzi wybiera Białkę zamiast Zakopanego które jest totalnie oblężone.

Gość saramakar
ja w tym roku mam zamiar odwiedzić Wrocław, nigdy tam nie byłam ;) mam już nawet zarezerwowany apartament na bookaparcie i w sumie nie mogę doczekać

Gość gość
Niby jeszcze sporo czasu zostało, ale już w ubiegłym tygodniu zarezerwowaliśmy z mężem miejsce w http://www.azzun.pl/. Mam nadzieję na pełen relaks i odprężenie. O niczym tak bardzo nie marze, jak o własnie takim odpoczynku, masażach, kapielach...

Gość Wejherowooo
Razem z mężem na majówkę wybieramy się do Wejherowa. To będzie nasz kolejny wyjazd do Wejherowa, zakochaliśmy się w nim w od pierwszego wejrzenia :) Miasto niezwykle urokliwe, ludzie są bardzo mili, mnóstwo miejsc do zwiedzania i może także pysznie zjeść. Bardzo polecam :) www.wejherowo.pl

Gość gość
Ja już od dawna mam zarezerwowany nocleg w http://www.zajazdnakepie.pl/ w Ustroniu. Góry to jedyne miejsce w którym tak naprawdę odpoczywam.

Gość Alle20
Tak, jadę w góry. Nie mogę się już doczekać