Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy serio ona musiała mi zrobić, aż taką awanturę ?

Polecane posty

Gość gość
Gry sa prymitywne , wk*****ajace

Gość gość
Tak, bo jak facet zagra w coś sobie to od razu źle, ale jak kobieta, to wszystko w porząku

Gość gość
Tak to jest jak dzieci robia dzieci. Gdzie miedzy Wami komunikacja? Bo ja jej nie widze :/ Co znaczy, ze ona zostawila Ci dziecko wiedzac, ze jestes umowiony? Gdzie byla tutaj twoja reakcja? Skoro sie nie odezwales i przyjales opcje, ze zostajesz i opiekujesz sie dzieckiem, to nie zachowuje sie jak dzieciak, zmieniaja sobie opcje i podrzucajac dzieciaka do rodziny, bez wiedzy matki. Tu nie tkwi problem w tym, ze dziecko mialo zla opieke, bo nie miali, ale chodzi o zasady i komunikcjae i logistyke w zwiazku, a takze przede wszystkim o odpowiedzialne podejscie. Dziecko POWINNO byc dla Ciebie najwazniejsze i w takiej sytuacji powinienes byl odwolac spotkanie z kumplem. Tyle. Jesli nadal nie rozumiesz swego bledu, to tylko potwierdzisz swoja niedojrzalosc do ojcostwa.

Gość gość
Dziecko jest dla mnie najważniejsze, ale życie nie opiera się tylko na obowiązkach, też trzzeba z niego krozystać

Gość gość
no i wlasnie w tym problem-moj maz zajmowal sie dzieckiem z przyjemnoscia,to nie byl obowiazek.dlatego wlasnie tak to rozjuszylo twoja zone.