Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ogladalam wiadomosci o programie 500plus i zauwazylam

Polecane posty

Gość gość

ze większość czekających w kolejce i wypowiadających się tam kobiet przedstawiają niestety typowy obraz mopsiary - sztucznie namalowane brwi, okropne zeby, tluste wlosy z odrostami ;/ to chyba nie jest przypadek tym bardziej że oglądałam trzy różne programy informacyjne na różnych kanałach i tak mi się to w oczy rzuciło ;/ Strach pomyśleć co zrobią z kasą jak dostaną wyrównanie...

Gość gość
kupia szampon wybiela zęby pojda na silownie:) same plusy

Gość gość
znaczy ty jestes patologia ale ekskluzywna. Skoro tak się wypowiadasz o drugim.

Gość gość
Bo tak już jest w tym kraju że do wszystkiego się doczępią. Pokazali by kobiety w stylowych fryzurach z makijażem i dobrze ubrane to by było gadanie że takie strojnisie że na fryzjera mają a na dzieci nie mają. Brak mi słów na to wszystko powiem szczerze. I to że patologia i patologia , ludzie zobaczcie więcej niż czubek własnego nosa.

Gość gość
autorko i tobie podobne ale wy sie podniecacie tymi pincet złoty. Na co one wydadzą i na co one wydadzą. Za pewne wydadzą na kilka szmat bo na tyle starcza te pincet złoty. Śmiejecie sie z tych mopsiar, analizujecie ich wygląd, a same podniecacie sie tą akcją tych pincet złociszy tak że aż kisiel w majtach. To chyba jednak musi być zazdrość. Zazdrość o kase na waciki. Bo gdyby było inaczej to by dla was temat nie był wart świeczki

Gość gość
No ale to prawda co autorka zauważyła. W kolejkach stały mopsiary, które nie potrafią ogarnąć złożenia wniosku online i muszą iść z papierem w zębach do pani urzędniczki. Normalni ludzie złożyli wnioski przez Internet i nie ciągnęli że sobą dzieciaków w wózkach na zimno i deszcz :O

Gość gość
Dlatego ja nie oglądam dezinformacji. Media "polskie" jak zwykle robią wszystko żeby Janusze i Mariole uwierzyły, że PiS i wszytko co ta partia teraz robi jest z założenia ZŁE i niezwykle szkodliwe dla Polski i Polaków, dlatego rządy musi natychmiast przejąć PO, ewentualnie jakiś neo-odszczep lewicowy, by rodaków od nich uwolnić a.k.a. powrócić do sukcesywnego wyprzedawania wszystkiego jak leci, z "inwentarzem ludzkim" włącznie. Niestety Janusze i Mariole są niezwykle podatne na wszelkie tego typu manipulacje manipulacje, czego dowodem są tego typu rozkminki na pomyjowych forach.

Gość gość
Ja to samo w Panoramie dzisiaj zauważyłam. Szare mopsiary, przetłuszczone kłaki, odrosty, paskudne zębiska i te smutne cielęce oczy żebrzące o pieniądze.

Gość gość
Gdzie można złożyć online ten wniosek? Dajcie link albo cokolwiek

Gość gość
A ja się pytam dlaczego ci ludzie w środku dnia nie są w pracy? Janusze i Mariole to jest właśnie elektorat PiS. Roszczeniowcy, których państwo musi całe życie prowadzić za rączkę, bo sami niczego w życiu nie osiągnęli. Oni nie rozumieją, że rozdawnictwo jest złe na dłuższą metę. Państwo da pięć stów, ale odbierze sobie więcej w podatkach. Tego już nie ogarniają, bo trzeba myśleć, a to boli. Sklepy monopolowe zapewne zanotują wzrost sprzedaży. Ewentualnie Mariola kupi sobie nowy dres i nadprogramową paczkę fajek.

Gość gość
,,Mariola kupi sobie nowy dres" - no padłam ze śmiechu :D ale co racja to racja...a poza tym ktoś dobrze zauważył że większość tych ludzi powinna być w pracy a dzisiaj to pewnie same bezrobotne i mopsiary ruszyły jak tylko drzwi od urzędów się otworzyły

Gość gość
najgorzej że łapy po 500+ wyciągają ci co mają duzo kasy, pierwsi stają w kolejce, ci co nie mają to najczęściej niedostają. Chora polityka chorego rządu

Gość gość
Ja sie zglosilam o 500 zl. Dlaczego? Bo panstwo nas na kazdym kroku okrada! dlaczego od nich nie mam choc raz dostac?? a wniosek zlozylam przez neta. i mam spokoj..

Gość gość
Kurcze, aż obejrzałam filmiki ze stacji informacyjnych w necie. Kobiety w kolejce wyglądały moim zdaniem normalnie, jak 90 % kobiet mijanych codziennie. Najbardziej "mopsowo " wyglądały chyba co poniektóre panie minister i dziennikarki z mikrofonami.

Gość gość
gość dziś Dlatego ja nie oglądam dezinformacji. Media "polskie" jak zwykle robią wszystko żeby Janusze i Mariole uwierzyły, że PiS i wszytko co ta partia teraz robi jest z założenia ZŁE i ... xxxxx Chyba Ci się coś pokręciło, bo media przynajmniej publiczne sa w rękach Pisu, nie widzisz wazeliny wylewającej sie z ekranu, poprzyjmowali miernych ale wiernych i chrzanią co im kazą, dziennikarze albo ztv trwam albo republika. Tendencyjność , brak obiektywizmu i lizusostwo. Cóż wymagac skoro prezesem jest klamca,hipokryta i zwykły cham.

Gość gość
Mariola z Januszem to jest właśnie klasyczny elektorat tego co promują mainstreamowe niemieckie media, czyli PO, ewentualnie innych bajeranckich cudów, bo przecież nie mierzą głębiej, ani nie szukają prawdy. Łykają to co mają serwowane na talerzu. PiS wygrał wyłącznie dzięki tym, którzy myślą samodzielnie i rozróżniają rozdawnictwo od zabezpieczonych środków budżetowych, które wreszcie są odpowiednio relokowane i reinwestowane zamiast trafiać do prywatnych trzos uprzywilejowanych wybrańców, oraz tym którzy potrafią reagować na wyniszczanie gospodarki narodowej, wyprzedaż ziemi, destabilizację w edukacji, lansowanie resortowców i wyrazić sprzeciw w obliczu zmuszania ludzi do masowej głodowej emigracji. Ale komu ja to w ogóle piszę... - Marioli przecież.

Gość gość
Dzisiaj wyjątkowo widziałam fakty. To samo pomyślałam widząc te kobiety:)))

Gość gość
A ja nie kumam jak to w końcu jest. To ile dostanie kobieta wychowujaca 4 dzieci? Ja myślałam, ze 1500 zl a babka wypowiadająca się w tv mowila, ze dostanie 2000 zl?

Gość gość
ta mariole i janusze a wy za kogo się niby macie? uważacie się za lepsze od tych ludzi? i co z tego, że poszly osobiscie;o wyslalas przez neta i jestes lepsza?:o chcialabym zobaczyc wasze zębiska i włosy miotły zawistne

Gość gość
Media zawsze pokazują to co mają odgórnie przykazane pokazywać. Sama byłam świadkiem powstawania takiego materiału. Było to podczas kanonizacji JPII w Rzymie. Po uroczystości, kiedy wszyscy się rozchodzili mijałam reporterów jednej z najpopularniejszych i najbardziej rozpoznawalnych stacji telewizyjnych w Polsce (umyślnie pominę tu jej nazwę), która naprawdę miała co kamerować, bo w okół się naprawdę dużo działo, a filmowała śmieci pozostawione przez pielgrzymów na bruku...... (jakby to było takie kluczowe dla całego wydarzenia... przecież to normalne, że jeśli ludzie idą i stoją w tłumie jak szproty w puszce to nie da się uniknąć wypadania różnych śmieci, kartek informacyjnych, butelek po rozdawanej wodzie). Takie mamy media. :o Szkoda nawet komentować. Jakoś inne obce media miały lepsze i ciekawsze kadry do uwiecznienia, niż nasze "polskie" (cudzysłów zamierzony).

Gość gość
Bo może dostanie też na 1 dziecko. Zapoznaj się za progami dochodowymi dotyczącymi tej ustawy to zrozumiesz.

Gość gość
To samo pokazują na manifach organizowanych przeciw rządom lewackim. Celowo kamerują tylko seniorów albo dziwne osoby, a młodych normalnych dobrze wyglądających ludzi pomijają albo wycinają z materiału, który idzie potem w serwisach informacyjnych i zestawiają dla kontrastu z porządnie wyglądającymi młodymi pro-lewakami, żeby przekłamać faktyczny obraz całego zdarzenia. Tak i tutaj, jeśli mieli wybór, to wycięli lub pominęli dobrze wyglądające osoby, a celowo upatrzyli kontrowersyjne, żeby pojątrzyć widzów.

Gość gość
dziewczyny ale tak jest dzisiaj wszedzie propaganda i propaganda dlatego ja ogladam w tv tylko m jak milosc bo przynajmniej z gory wiem ze wszystko co widze w tym serialu to bajka i fantastyka;)

Gość gość
A nie szkoda ci życia na takie debilne seriale?

Gość gość
no cos ty , nagrywam i ogladam jak mam nadwyzke czasu

Gość gość
autorko zazdroscisz? moze nie masz dzieci albo masz jedno i ci się nie nalezy widocznie masz tyle dochodu lacznie z mezem ze ustawodawcy zdecydowali ze się tobie nie nalezy,mi za to tak i to tysiac na 2 dzieci. jestem samotną matką,pracuję ale mam niskie dochody i załapię się na 2 dzieci,czyli tysiac. I bardzo się z tego ciesze. Juz bylam w mopsie i złozylam wiosek, zresztą sami do mnie napisali wezwanie. nawet się zdzwiiłam ze to im tak zalezy zeby dawac kase no ale nie wnikam. A w kolejce byli normalni ludzie,kobiety i mezczyzni,jeden tata był z wozkowym dzieckiem. Ja rowniez nie mam tipsów ani odrostów,nie pochodze z patologii,tak wiec nie uogólniaj a twoje marne żale swiadczą tylko o tym ze zazdroscisz osobom ktorym się to 500 nalezy. Ale uwierz dostaną ci ktorzy naprawde potrzebują,ja tam się ciesze i jak dla mnie dziekuje temu rządowi bo bardzo mi się przyda, wkoncu moja rodzina odżyje. Dla mnie to strzał w 10:)

Gość gość
no właśnie nasze przyszłe emerytury idą dzisiaj na dzieci. te dzieci jak dorosną, będą zapier.alać na nasze emerytury. a kto będzi e zapier.alał na ich dzieci? jedno jest pewne, wszyscy będą zapier.alać owoce tej pracy pójdą na rząd i ich kumpli a dla nas jak zwykle ochłapy.

Gość gość
gów.iany rząd, nie daje sprawiedliwie wszystkim, jak obiecywali, tylko niektórym kłamcy, komuniści i złodzieje :(

Gość gość
pis obsadza koryto swoimi, a swoje obietnice pokrywa pieniędzmi z naszych kieszeni. złodzieje !!

Gość gość
Tak drogi Januszu tudzież Mariolo - obsadza swoimi, bo jest mądrzejszy o doświadczenia z nie tak dalekiej przeszłości, gdzie PO pozostawione na stołkach blokowało wszelkie ich ruchy, a potem media głównego ścieku podsumowywały ich kadencję jako: "niczego nie zrobili". :D Jesteś za głupi/-a i zbyt ślepy/-a, żeby dywagować o polityce, która cię najwyraźniej przerasta.