Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę czyli WYBORY WYBORY...archiwum9

Polecane posty

Gość gość
racja, ineligentne kobiety wiedzą jak nie zachodzić w ciąże ,a te krzykaczki robią kobietom tylko wstyd swoją głupotą

Gość gość
pomysły dziadkowi urbanowi sie skończyły, ogolnie żenujący staruszek

- W parlamencie został uruchomiony proces. Oczywiście jego początkiem musi być opublikowanie wyroku Trybunału Konstytucyjnego z 9 marca. Komisja Wenecka stwierdziła, że trzech sędziów wybranych do Trybunału zostało wybranych w sposób prawomocny. To jest również nasza opinia, ponieważ KW jest bardzo uznanym i powszechnie szanownym gremium, jeżeli chodzi o prawa konstytucyjne - mówił dziś na konferencji prasowej Sekretarz generalny Rady Europy Thorbjoern JaglandxxI nawet gdyby Jarosław K. tupał całą noc ze złości to tych oczywistych faktów nic nie zmieni.

ABORCJA ZAKAZANA BEZ WYJĄTKÓWxProjekt inicjatywy "Stop aborcji" uchyla dotychczasowe przewidziane w prawie możliwości przerywania ciąży. Zdaniem autorów, np. przepis dopuszczający aborcję w przypadku upośledzenia płodu czyni "zgodnym z prawem zabicie dziecka poczętego w sytuacji, kiedy badania prenatalne lub inne przesłanki medyczne wskazują na duże prawdopodobieństwa ciężkiego i nieodwracalnego upośledzenia płodu albo nieuleczalnej choroby zagrażającej jego życiu". xCałość: http://tnij.org/tfqg8abxxTo tam dla kogos wczesniej który uważa, że jest inaczej.

Wśród programów informacyjnych największą popularnością w marcu cieszył się "Teleexpress" TVP1. Program oglądało średnio 3,47 mln osób - informują WirtualneMedia.pl.xLiderem wieczornego pasma informacyjnego były natomiast "Fakty" TVN, które w otwartym kanale oglądało w marcu średnio 3,31 mln wizów, a w TVN24 Biznes i Świat 156,5 tys. osób.xGłówne wydanie "Wiadomości", emitowane w TVP1, miało w zeszłym miesiącu średnio 3,2 mln widzów, czyli o 644,3 tys. mniej niż rok wcześniej i o około 250 tys. mniej niż w ubiegłym miesiącu.

Dziś, podczas wizyty w Szczecinie, dziennikarka spytała premier, czy jest za tym, by polskie nastolatki rodziły dzieci. - Jestem zdziwiona takim natężeniem tego tematu. Ponieważ w tej chwili polski rząd nie pracuje absolutnie nad żadnymi zmianami, jeżeli chodzi o tę ustawę. Nie ma tej ustawy. Jest inicjatywa obywatelska, o której się mówi - stwierdziła.x- Jeżeli pani mnie pyta o moje prywatne zdanie, to nie ma ono w tej chwili żadnego znaczenia. Wypowiadałam się do tej pory tylko prywatnie i podkreślałam to, że to moje prywatne opinie. Nigdzie nie znajdzie pani mojej wypowiedzi oficjalnej, jako premiera. Nie ma w tej chwili w Polsce takiego tematu - powiedziała Beata Szydło.xxSzydło zaczyna kombinować...:DJakie wypowiedzi prywatne? Odpowiadała na pytania jako premier i członek pisu.A teraz po prostu kłamie.

Twitter...xMonika Olejnik4 godziny temuBeata Szydło o obywatelskim projekcie ustawy zaostrzającej prawo antyaborcyjne:W czwartek: Jeżeli chodzi o moje zdanie, zdanie Beaty Szydło: tak, ja popieram tę inicjatywę.W poniedziałek: Ja wypowiadałam się do tej pory prywatnie. (...) Nigdzie nie znajdzie pani mojej wypowiedzi oficjalnie, jako premiera rządu.Czy w czwartek Beata Szydło miała wolne i nie była panią premier?xx:D:D

gośćK1 dziś A zastanawialiście się dlaczego akurat teraz wyskoczyła ta dyskusja anty-aborcyjna ? To klasyczny zabieg żeby przykryć smród związany z TK i deptania konstytucji. I kościół doskonale w tym pomaga. Ale to nie przejdzie, są jeszcze mądrzy Polacy i na to nie pozwolą. Ta sprawa będzie się ciągnęła aż głupota się podda.xxDokładnie...

gośćK1 dziś Kościół nie powinien zajmować się polityką. Powinien uczyć moralności a nie jej nakazywać. ...xxAno powinien. Ale widzi, że dysponując takimi autorytetami jak np JPII nie ma szans na to, żeby ludzie wierzyli w jego nauki.O reszcie autorytetów made in kk, nie wspomnę...:O

Gość gość
Ktoś zrobił wklejke artykułu w odpowiedzi na głupoty o aborcji którymi straszy lewactwo tvn ,gw i inne gó....a a shatyn w odpowiedzi dalej swoje ,zadyme robią ci co nie mają nic do zaproponowania na tematy społeczne i gospodarcze aby dowalić pisowi trybunał przycichł to robią teraz siwy dym z aborcją

Gość gość
dokładnie kto chce to przeczyta i zrozumie o co biega a TVN jak zwykle kłamie

Gość gość
ja tvn nie ogladam w tvp info po zmianach są ładniejsze prezenterki :D:D:D

trybunał przycichł to robią teraz siwy dym z aborcjąxxPrzycichł? A pytanie Obamy do Dudy? A wizyta Jaglanda? A wizyta senatorów USA?A następne wizyty jutro i pojutrze w sprawie TK?Ty się nawet w tak podstawowych sprawach nie orientujesz?

Gość gość
a teraz znikam na jakis czas jak to mowi komuszy gospodarz topika o nazwie bredze i bredze na taczkach i bredze:D:D:D

Gość gość
komuszek znowu wyskoczył z zakrzaka i nawklejał bzdetów z komuszego GWna? siedzi na taczce stary POstkomuszek, tak sobie siedzi i do siebie bredzi :)

Gość gość
Www.youtube.com/watch?v=L_i36KeNQkM

Ojciec Rydzyk powiedział: „Nasz wierny rycerz boga przegrał! Czy to możliwe? To nie mógł być przypadek“. Niestety wiele wskazuje na to, że to kolejna ofiara spisku, że od dawna idzie jakaś akcja, jakaś zmowa, żeby naszych bić, poniżać i ośmieszać, a nawet eliminować.xJako obywatel niezmiennie i szczerze zatroskany losem moje umiłowanej ojczyzny, pozwolę sobie zauważyć, że coś w tym jest.xBo za dużo prześladuje nas tych nieszczęśliwych wypadków. Pęknięta guma prezydenta Dudy (nie ma c***a, to musiał być zamach), mordowane z zimną krwią konie w Janowie (co prawda arabskie, ale nie mające nic wspólnego z „tym“ Arabskim) i teraz jeszcze ten wygrywający cały czas Adamek, dumnie kroczący do zwycięstwa w imię Maryi, aż do tej dziwnej ostatniej sekundy dziesiątej rundy, kiedy ewidentnie coś zadziałało. Jakiś środek, trucizna, narkotyk…xCałość:https://tabloidonline.wordpress.com/2016/04/04/bog-tez-jest-w-zalobie/

Temat dnia "Gazety Wyborczej": Paweł Kacprzak: "Jeżeli państwo w bandycki sposób łamie prawo, to należy wypowiedzieć mu posłuszeństwo"x- Poprzez nasze obywatelskie nieposłuszeństwo chcemy uderzyć we władzę. Tworzymy dla nich sytuację, z której nie mają dobrego wyjścia. Jeżeli nas skażą, co oczywiście powinni zrobić, bo naruszamy prawo, to koszt polityczny będzie ogromny, bo osunęło by nas to w standardy białoruskie. Z drugiej strony, jeśli odstąpią od ścigania tego, co my robimy, to ja w następnym kroku wydrukuję koszulki z podobizną Dudy i napisem 'łgarz i krzywoprzysięzca', z informacją, że są one wydaje na podstawie decyzji prokuratury. Zamierzamy eskalować ten protest do skutku - mówi Paweł Kacprzak, były działacz opozycji PRL-owskiej, gość Wojciecha Maziarskiego w Temacie dnia 'Gazety Wyborczej'.xPaweł Kacprzak jest jednym z inicjatorów akcji nieposłuszeństwa obywatelskiego. Wraz z innymi sygnatariuszami deklaracji, sprzeciwia się łamaniu konstytucji przez głowę państwa. Podczas protestów pod Pałacem Prezydenckim otwarcie określają prezydenta Andrzeja Dudę mianem 'łgarza' i 'krzywoprzysięzcy'. xCały tekst: http://tnij.org/e5i8zp0

Amerykańska Centralna Agencja Wywiadowcza, czyli CIA, ocenia jako wysokie prawdopodobieństwo zamachów terrorystycznych w Warszawie. Takie informacje miała przekazać dwa tygodnie temu naszej Agencji Bezpieczeństwa Wewnętrznego. Według nieoficjalnych informacji, CIA sugeruje też wdrożenie nadzwyczajnych środków ostrożności i oferuje pomoc amerykańskich oficerów. – Ściśle współpracujemy ze służbami partnerskimi – zapewnia ABW.xCIA wskazało, że do zamachów bombowych mogłoby dojść w czasie Światowych Dni Młodzieży w dniach 27–31 lipca. Spotkanie z papieżem Franciszkiem zaplanowane jest co prawda w Krakowie, ale część imprez związanych z ŚDM ma się odbyć również w Warszawie. CIA zasugerowała Polsce wdrożenie nadzwyczajnych środków ostrożności, a także zaproponowano pomoc i szkolenia przez amerykańskich oficerów.

Gość gość
22;08 shatyn zacznij juz bunkier budować

Gość gość
Www.youtube.com/watch?v=L_i36KeNQkM a jarosław jest gejem, tylko to ukrywa.

Gość gość
jezeli targowica jezdzi i wywleka za granica sprawy kraju histeryzujac o putinizacji ,braku wolnosci i wszystkim co najgorsze to co w tym dziwnego ze obama chce sie dowiedziec z pierwszej reki jak jest a nie słuchac plotek i targowicy