Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co najbardziej lubicie kupować w biedronce ?co wam stamtąd naprawde smakuje ???

Polecane posty

Gość gość
Flaczki wołowo-wieprzowe nie w słoiku, ale w takim batonie Rurki z kremem śmietankowym Lakiery do paznokci Takie małe herbatniczki Biszkopty Kefir Tola - Rewelacja Schab z wędzarni Tymbarki

Gość gość
Potwierdzam rurki z kremem pycha :D Poza tym w biedronce kupuje przeważnie chemie - płyn do naczyń Kraft (chyba jedyny który nie wysusza mi dłoni), podpaski, wkładki higieniczne, chusteczki higieniczne, płatki kosmetyczne, patyczki, chusteczki intymne, worki na śmieci, często jest promocja na płyn do prania Woolite - to wszystko wychodzi taniej niż w Rossmannie a jest naprawde dobrej jakości.

Gość gość
Chrupki o smaku pomidora w ziołach

Gość gość
Ja lubie chemie z biedronki, np do niemiec zabieram stamtad chusteczki do demakijażu i do czyszczenia mebli , bo tutaj mimo,że chemia dobra i tania to takich dobrych i w takiej cenie chusteczek tu nie znajde. Poza tym rurki z kremem są pyszne, ryby zawsze są fajne.

Gość gość
Pomarańcze deserowe, szprotki w puszce, ciemny makaron, nabiał, płyn do mycia naczyń Tymek(najłagodnieszy dla dłoni i ubrań), chusteczki higieniczne, mydło naturalne. Różne przemysłowe śmieci za grosze, typu golarka za 10 pln, czapka za 4, portfel skórzany za 15, czy balerinki skórzane za 19;) Wspominałam o komplecie garnków emaliowanych za 25?

Gość gość
ee tam

Gość gość
Ale ja tylko w Lidlu kupuję choć biedra jest obok ale kuźwa dwa razy przy kasie stać? A lidla lubię bardziej bo porządek widzę, czyściutko ładniutko pachniutko i nie widzę zwiędłości na ryneczku warzywnym;)

Gość gość
Ostatnio się w ludlu papryka popsuła-zawsze mięli taką dorodną i bez skazy że klękajcie narody! W biedrze kupiłam 50paczek makaronu ryżowego za 3zł! Taki sam w almie był po 10zł prawie! Kupiłam kiedyś w biedrze lampki nocne 8zł za sztukę a w kartonach po nich było jeszcze kilkanaście listków baterii do pilota pakowanych po 4 także akurat miałam małe dzieci i mnóstwo zabawek na takie baterie to mi się przydały na pół ich dzieciństwa tego wystarczyło.

Gość gość
No może i mają okazje czasami ale człowiek nie jeleń i widzi że to wszystko w cenę innego wliczone. Jednak czasami upoluje się prezent.

Gość gość
Kupuję tam produkty bez laktozy - serki i jogurt, bo to jedyny sklep w moim miasteczku, który ma je w ofercie. Niestety wadą jest to, że te produkty są tylko raz kiedyś w ofercie, a potem znikają i wracają po kilku miesiącach :o

Gość gość
serki homogenizowane o smaku waniliowym w dużych kubeczkach

Gość gość
Większość rzeczy w biedronce jest gownine. Najgorsze sa te wyprodukowane dla biedronki. Te wspomniane soki nie sa dobrej jakości. Jakim cudem litr soku pomarańczowego może kosztowac 2 zl? Robiliście kiedyś sok z pomarańczy w domu? To wychodziloby na to ze pomarancze sa droższe niż caly ten sok. A już calkiem nie wiem jak można kupować mieso w takim sklepie. Przeciez to mieso z samego wyglądu jest ohydne... A chipsy o których ktoś pisal maja składnik rakotwórczy i dalej by długo wymieniac

Gość gość
dokladnie..w biedronce jest syf dla biedoty ..sama chemia i g****o.. tylko alma jest dobrym marketem.

Gość gość
Ja tam mam biedronkę pod nosem więc kupuję często. Ale lakier do włosów ten biedronkowy Loreto -rewelacja! wella czy timotei się nie umywa do niego! z jedzenia kupuję różnie, ale jestem zadowolona ze wszystkiego :)

Gość gość
hehehe

Gość gość
Ja kupuję papier toalety Quenn i chusteczki. Z pozostałych rzeczy to polecam mrożonki Mroźna Kraina i jogurt kawowy. Pozostałe rzeczy kupuję oryginalne np. masła laciate, mleko Nan.

Gość marakuja_123
Bardzo lubię sosy do spaghetti, ale niestety nie dostaję do domu ich gazetek i muszę przeglądać w necie. dobrze, że trafiłam na strone https://lidl.gazetki-promocyjne.net.pl/, bo przynajmniej jestem na bieżąco :)

Gość gość
Pizze papas z salami, jogury vitale kiwi, graciale truskawkowa (ciasto, babka tez jest spoko), ketchup, sos hamburgerowy do hambirgerow, laysy strong, ciastka z marmolada.

Gość gość
Mieli bardzo dobre pierogi mrożone, ale teraz ich smak się zmienił i są wręcz obrzydliwe.

Gość gość
podpaski