Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Takie pytanie do mezczyzn

Polecane posty

Gość gość

Jak dlugo jestescie w stanie utrzymac pozadanie do kobiety,nie majac z nia blizszego ,sluzbowego,kontaktu oprocz spotkan np. w pracy,gdy ewidentnie chemia jest?

Gość gość
zwal se i nie utrzymuj pozadania

Gość gość
Nie rozumiem tego zdania, wiec musiała to pisac kobieta? Masz na mysli utrzymac pozadanie w sensie , żeby nie wybuchnąć tzn utrzymac pożadanie w ryzach, czy utrzymac pozadanie w sensie pożądać w ukryciu i nagle przechodzi np po 3 miesiacach jak grypa? Czy nie majac blizszego kontaktu to masz na mysli tylko spotkania w pracy powiedzmy raz na miesiac?

Gość gość
Kobieta,kobieta, a jakze:). Chodzi o codzienny kontakt , silne przyciaganie,wzajemne,ale z roznych powodow nie do skonsumowania:). Relacja pracownicza,ale kumpelska mozna powiedziec. Pytam, bo jestem zwyczajnie ciekawa. Dzieki za odp

Nie wiem czy na podstawie naszych odpowiedzi da się zbudować jakąś teorię. To zapewne kwestia osobnicza. Pomijając nieistotną część Twojego pytania, a skupiając się na treści zasadniczej, odpowiem Ci, że ja na przykład pożądam pewnej osoby poznanej ok. 9 miesięcy temu, z którą od 4 miesięcy nie mam żadnego kontaktu. Jednak za każdym razem, jak sobie przypomnę... :D

Gość gość
Ooo matko, no co Ty:). Twardy jestes:). Wazne,ze Ci z tym dobrze.

Średnio dobrze :o :P W każdym razie z nikim wcześniej ani później prowadziłem tak intrygujących rozmów, których prędko nie zapomnę. Ale nie jest to stan stały. Nie wyklucza pożądania innych osób :P

Gość gość
No ja mysle,ze na zawsze Ci tak nie zostanie:) . Taaak, mnie tez mozna uwiesc przez rozmowe i pare zwyczajnych,intymnych gestow:)

Gość gość
Znowu ten cholerny gej :D