Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iwo88

Agresja po alkoholu i marihuanie

Polecane posty

Gość gość
dobrze wiesz, że jutro go zastaniesz bo będzie odsypiał jedź teraz - teraz go właśnie nie zastaniesz ale tobie chyba jednak zależy żeby się z nim spotkać, prawda?

Gość gość
autorko tez radze ci jedz teraz a jego mniej w d***e

Gość gość
ale ona specjalnie chce jechać jutro żeby się z nim spotkać przecież trzeba mu wybaczyć i uwierzyć w kolejną bajeczkę że "to ostatni raz" - jak zawsze!

Gość Iwo88
Zanim pojadę to zadzwonię do teściowej która mieszka dom dalej żeby się dowiedzieć czy on tam jest.. i właśnie nie.. nie chcę go spotkać..

Gość gość
wydaje mi sie ze chcesz, bo ja bym jak najszybciej zabierala rzeczy chocby teraz czy cos, on niech wroci nawalony i [otem zobaczy ze cie nie ma, sraj na niego i tyle

Gość gość
Iwo88 wczoraj Tak jak napisałam wcześniej jestem u rodziców z dziećmi.. nie mam zamiaru fundować dalej tego piekła dzieciom, bo są dla mnie wszystkim. Wierzę, że mi samej z dziećmi będzie lepiej niż z nim.. x Tylko pamiętaj, że on niezależnie jaki by nie był jeśli będzie chciał widzieć się z dziećmi lub zabrać je do siebie nie możesz mu odmówić to to jest ich tata. Takiego mężczyznę wybrałaś na ojca swoich dzieci i ma on swoje prawa.

Gość gość
Lekarz podjęłas najlepsza decyzję! Brawo! Teraz, zrób coś dla siebie , udaj się do najbliższego domy pomocy być może właśnie do oddziału w którym leczy się alkoholizm, w tym miejscu znajduje się również psychiatra . To nie jest wstyd, walcz o siebie :) Prawdopodobnie jesteś współzależniona od męża alkoholika. Wiem co pisze. Lekarz tej specjalizacji pomoże Ci poskładać myśli w całość, bądź dobrej myśli dziewczyno :) Powodzenia :-)

Gość gość
Iwo 88- związać się z nałogowcem - błąd. Ale dac sobie zrobić 3 dzieci z ćpunem... to głupota. Ale - byc lata z takim i nic nie robić w celu poprawy sytuacji - to współuzależnienie. Jak już nie myslisz o sobie- pomysl o dzieciach, dlaczego fundujesz im zycie z problemami? idż na terapię AA, tam zobaczysz mechanizmy, jakie toba rządzą( wyszedł, a ja się zastanawiam gdzie martwię), ( siedze w nerwach zastanawiając się czy wróci naćpany itp)

Gość Iwo88
Pojechałam po rzeczy nasze, jego na szczęście w domu nie było. Od rodziny wiem, że jest u swojego kuzyna... Nie wiem czy on jest alkoholikiem bo on nie pije codziennie ani tak często.. i sam wie że np wódki pić nie może bo ma po niej małpi rozum więc już od lat pije tylko piwo.. tylko jak przesadzi z piwem to też mu odwala.. z resztą nie ważne... Ja z dziećmi zostaje u swoich rodziców i będę myślała jak tą sprawę rozwiązać.. może to głupota jak piszecie że dałam sobie zrobić 3 dzieci.. ale jak gdzieś wcześniej pisałam zasiliło się wszystko przez ostatnie pół roku..

Gość gość
czyli nie wieadomo jak zareaguje jak zobaczy ze odeszlac z dziecmi, moze sie ogranie, daj znaj pozniej co i jak,i trzymaj sie!

Tak,tak dawaj jej nadzieję,że on się ogarnie , a ona już jutro się spakuje i spowrotem do niego wróci

Gość gość
pavlo, w*****iaj

Gość gość
Właśnie rozpocząłem opisywać własne doświadczenia w tym temacie. Jeśli ktoś miałby ochotę poczytać czy podzielić się swoją opinią ... Zapraszam. http://pragnienie-duszy.blog.pl/

Gość gość
gosc z 16.22 sama wy...laj! alkoholikowi ani cpunowi nie wolno wierzyc,nawet jak powie, ze sie zmieni.Bo sie nie zmieni!!!! Wiec nadzieja na polepszenie sytuacji jest calkowicie bezsensowna. Autorka powinna twardo stac na ziemi i zrobic wszystko, aby tego smiecia pozbyc sie ze swojego zycia, i przede wszystkim z zycia swoich dzieci. I tak tolerowala ta chora sytuacje zbyt dlugo!

Gość lauriemama
wolno wierzyć ale nie na słowo, a na czyn. Jeśli taka osoba tylko gada a nic nie robi to wiadomo, ale są ośrodki, w których prowadzone jest leczenie uzależnień, takie jak np www.alkater.pl/ jesli taka osoba podejmuje próbę wyjścia z nałogu w taki sposób to trzeba jej wierzyć i wspierać ją.