Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilianka01

chciala bym z kims pogadac na temat chlopaka ktory mi sie podoba

Polecane posty

Gość lilianka01

jakis czas temu podbijal do mnie pewien chlopak. nie podobal mi sie wtedy wiec go splawilam. los chcial, ze kilka razy go zobaczylam "na zywo" i zaczal mi sie podobac. problem w tym, ze wyglada na to, ze juz nie jest zainteresowany. kiedys do mnie pisal, ja mu nie odpisywalam. szukalam punktu zaczepienia wiec odpisalam mu na wiadomosc, ktora kiedys do mnie napisal. nawet mi nie odpisal. to, ze uwaza mnie za ladna to wiem na pewno- pisal mi ze juz 5 lat temu mu sie podobalam ale wtedy mialam faceta wiec nawet nie zaczynal do mnie. ja Wy to widzicie?

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość lilianka01
no zabawne wiem. ale ja juz mam takie szczescie. najgorsze jest to, ze jak juz mi sie ktos spodoba to na dlugo i moge tak o nim myslec nawet 2 lata nie spotykajac sie z nim. niektorym podoba sie ktos co miesiac a ze mna jest troche inaczej, bo normalnie to powinnam sobie odpuscic.

teraz on cie spławił, skoro nie odpisał tzn nie jest zainteresowany choć może jest szansa że nie przeczytał wiadomości

Gość lilianka01
no wiem, ze mnie splawil. wiadomosc przeczytal, byla bym glupia tlumaczac ze nie przeczytal. chodzi o to, ze to nie zobaczyl mnie pierwszy raz tylko znal mnie od 5. pisal mi ze strasznie mu sie podobam, ze jestem taka piekna, cudowna i wogole. mozliwe ze znajac kogos wiele lat tak nagle mu sie odwidzialo?

Gość gość
Wyślij zdj możliwe ze ściemnia 10938980

Gość lilianka01
ze sciemnia z czym? ze jestem ladna? jemu sie podobalam wiem to na pewno a mowa wlasnie o nim. innym nie musze.

Gość gość
powinnas bywac w miejscach gdzie mozesz go spotkac. jesli uda ze cie nie widzi albo skonczy sie na "czesc" bedziesz juz wiedziala. ale moze byc zupelnie odwrotnie, dzialaj.