Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PiS ma kobiety za idiotki ?

Polecane posty

Gość gość
" Wy serio uważacie, że lekarze nie będę uswac ciąż pozamacicznych? Skończcie bredzićpechowiec.gif " Wiesz co...powiedziałabym, że wątpię bo to trzeba być debilem. Ale tak samo wątpiłam w możliwość całkowitego zakazu aborcji itp. Mnie bardziej przeraża to, że ktoś może zaprzestać leczenia bo "może jest w ciąży". Ja byłam raz w takiej sytuacji gdzie podejrzewano kilka rzeczy (w tym i ciążę, także pozamaciczną) raz, że nie zwraca się wtedy co kobieta mówi (jak zapewnia np, że nie ma możliwości być w ciąży), dwa, to twra parę dobrych h. Jak stan będzie wymagał NATYCHMIASTOWEGO leczenia a lekarz nie będzie miał pewności co do ciąży (bo to moga być ewentualne pierwsze tyg) to przy nowej ustawie nie wiem czy będzie leczył. W ustawie jest chyba, że można podjąć leczenie w przypadku zagrożenia życia. A jak wiemy z określeniem tego różnie bywa. Ludzie i na pogotowiach umierają bo lekarz sądził, ze jednak stan jest lżejszy.

Gość gość
Prosze włączyć sobie stacje inf i posłuchać jakie i jak rystrykcyjne stanowisko ma pis. Ciąża zagrażająca życiu ma być podtrzymywana. I nie bedzie tu woli lekarza tylko jasne prawo narzucajace zakazu aborcji.

Gość gość
Ja powiem szerze ze zagłosowałam na Pis i niestety to byl mój błąd. NIe zagłosowałam dla 500 zł bo mam jedno dziecko i tak mi sie nie należy ale miałam nadzieje ,ze oni coś zmienia, Jest coraz gorzej :( i az przykro ze kobieta zaczyna być traktowana tak przedmiotowo .

Gość gość
Tak to już jest, że wielu młodych nie pamięta o rządach PiS z lat 2005-2007, a teraz zaliczają zonk, że rząd do spółki z klerem zagląda im do łóżek, tabletnka "po" będzie znowu na receptę, a po aborcje będą jeździć na Słowację. "Ośmiorniczki" były "be"? Teraz macie szariat katolicki, miliony z waszych podatków idą do kieszeni Rydzyka i jesteśmy na prostej drodze do drugiej Grecji. Rozumiem, że to wam bardziej "pasi"? To jest "cacy"? Może przy następnych wyborach będziecie mądrzejsi, chyba, że pięć stów całkiem zlasowało wam mózg.

Gość gość
Zamkneli wam oczy tymi 500 zl. Boze co za ciemenogrod.

Gość gość
A wiecie że teraz to nawet nie będzie można jeść jajek? ...bo to życie poczęte :p