smutasek85 0 Napisano Kwiecień 19, 2016 Sil :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania609 0 Napisano Kwiecień 19, 2016 Nie wierzę Sil jaki wynik miałaś 0 to jest nie możliwe ...kurde miało się tym razem udać ...Tak mi jest bardzo przykro ;( tyle Cię mocno..kochana nie załamuj się masz jeszcze mrozaczki ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 19, 2016 Sil :-( Kasia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anies30 0 Napisano Kwiecień 19, 2016 Sil najdroższa.... mocno Cię sciskam:( pamietaj ze masz mrozaczki i masz po kogoo wracać. Przytulam mocno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylwia_159 0 Napisano Kwiecień 19, 2016 Sil........... :( może te maluszki się nie rozwinęły do blastusi w Tobie i to dlatego... ale masz dwa silne rozwinięte kropki, które muszą dać radę... Mówię Ci, masz przesilne przeczucie że to była ostatnia stymulacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylwia_159 0 Napisano Kwiecień 19, 2016 MAM* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania609 0 Napisano Kwiecień 19, 2016 Agula a ty co? Już po punkcji.?.przecież miałaś w czwartek mieć ustalany zabieg?co się zmieniło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneta197722 0 Napisano Kwiecień 19, 2016 Sil-bardzo mi przykro. Ja dziś miałam transfer jednego zarodka w 3 dobie. Bo tylko 2 komórki wyhodowałam-lipa straszna. Zobaczymy co z tego będzie. To już był trzeci transfer i jeśli teraz nie wyjdzie to odpuszczam.. Po 7 latach walki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania609 0 Napisano Kwiecień 19, 2016 Anetko myśl pozytywnie..będzie dobrze ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mandy11 0 Napisano Kwiecień 19, 2016 Sil nosz qur.. ;-( Tulę mocno... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dredzik84 0 Napisano Kwiecień 19, 2016 Sil ... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aguuula2525 0 Napisano Kwiecień 19, 2016 Zle to napisałam! Chodzilo mi o to jak w zeszlym roku Cie widziałam :) przepraszam. U mnie bez zmian, punkcja we czwartek ;) Sil, nie mam słów... Przykro mi! Masz mrozaczki i to b.silne! Masz po kogo wracac! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zizia_a 0 Napisano Kwiecień 19, 2016 Sil :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania609 0 Napisano Kwiecień 19, 2016 Agula to punkcje masz jednak w czwartek ?a ja myślałam że w czwartek dopiero dr M Ci powie kiedy masz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 19, 2016 Dlaczego Sil :( 3maj się :( Madzia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania609 0 Napisano Kwiecień 19, 2016 Sil pamiętaj że nadzieja umiera ostatnia masz mrozaczki wróć po nie w pełni sił ..a się napewno uda ..nie wie od czego to zależy ..ale nie poddawaj się..będzie dobrze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikita2809 0 Napisano Kwiecień 19, 2016 Sil... :'( Nie mam słów które Cię pocieszą, poza tymi że musi absolutnie się udać z Twoimi silnymi blastkami AA! Ja też jeszcze w to wierze, że mrozaki dadzą radę i w końcu zostaniemy matkami...przytulam Cię :* Aguuula, Ty to masz pamięć hehe ;) Wysiaduj jajca :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peonia88 0 Napisano Kwiecień 19, 2016 Sil, to jest straszne :( trzymaj się, do wytrwałych świat należy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 19, 2016 Witajcie. Sil jest mi bardzo przykro - żadne słowa Cię teraz nie pocieszą :( Jestem z Tobą. Allessa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 19, 2016 Sil przykro mi. Masz po kogo wracac. Walcz dopoki nie wygrasz. Tule mocno Tola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kasiurek86 Napisano Kwiecień 19, 2016 Sil brak mi słów. Jakie to wszystko jest niesprawiedliwe....ściskam mocno i mam nadzieje, ze szybko sie z tego podniesiesz. Dziewczyny apeluje do wszystkich- nie krępujcie sie korzystać z pomocy psychologa, to bardzo pomaga, a my wszystkie tutaj szczególnie tego potrzebujemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Vicky83 Napisano Kwiecień 19, 2016 Sil tule mocno.... Zbieraj siły i wracaj po mrozaczki.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karolcia885 Napisano Kwiecień 19, 2016 Sil ;( Strasznie mi przykro trzymaj się i nigdy nie poddawaj !!! Czy któraś z was stosowała zamiast lutinusa- utrogestan??? Podobno jest bardzo dobry ale nie dostępny w Polsce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
catarina99 0 Napisano Kwiecień 19, 2016 karolcia ja miałam utrogestan ale ostatnio był problem z kupieniem go nawet w czechach , tam on zawsze był dostepny wiec moze najpierw sie zorientuj czy jest dostepny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 19, 2016 Ja brałam utrogestan, najpierw dzwoniłam do apteki i zamawiam odpowiednią ilość dopoero jechalam panie mówiły po polsku w Cieszynie Aurelka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 19, 2016 Ja brałam utrogestan, najpierw dzwoniłam do apteki i zamawiam odpowiednią ilość dopoero jechalam panie mówiły po polsku w Cieszynie Aurelka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylwia_159 0 Napisano Kwiecień 19, 2016 Dokladnie skoro swiezaki nie daja rady to mrozaki dadza :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sil_sb 0 Napisano Kwiecień 19, 2016 Nie wiem co mam wam powiedzieć. Jak widać wszystko to nie wszystko. MaBo dzięki ci za odstąpienie czwartku, będę mogła w spokoju porozmawiać z dr M. Zobaczymy jaki ma plan na nasze mrozaczki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolcia885 0 Napisano Kwiecień 19, 2016 Catarina99 a ile płaciłaś ??? możesz polecić jakąś aptekę w Czechach, dr M bez problemu wypisywał receptę?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach