Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

z normalnego chłopaka stałem się chory psychicznie

Polecane posty

Gość gość

przez płeć żeńską

Gość gość
A ja dokladnie ODWROTNIE: z normalnej, rozsądnej kobiety stałam się rozchwianą emocjonalnie wariatką- przez płeć męską.

Gość gość
Ja tez bylam normalna i trzezwo myslaca, a po relacjach z mezczyznami uwazam, ze wszystko jest ze mna nie tak i mam nn stop dola.

Gość gość
czyście zwariowali wszyscy? przez faceta, przez babę "stać się chorym psychicznie"? nie ta/ten to będą inni. można poczuć się źle jeśli ktoś kogoś zdradził, nadużywał zaufania, był kłamcą i manipulantem, zerem, które o sobie mówiło zawsze dobrze, a o innych źle. jednak życie biegnie dalej i szkoda marnować go na wspominanie takich odchodów całe życie i przez nich cierpieć. to wasze myśli robią z was wariatów. zmieńcie je. 🖐️

Gość gość
niektórzy to przez kafeterie haha!

Gość gość
ja tez, przez kilka lat stalkingu

Gość gość psycholożka
Do autora Częste zmiany partnerek nie wpływają dobrze na psychikę ludzką.Z kazda zawsze będą problemy.Często ludzie którzy stale zmieniają partnerów potem pozostaja sami ,nie nadają sie juz do związku,nie chce im się lub są wypaleni emocjonalnie,dziwaczeja i głupieją,staja sie problemowi. Wiele jest takich osób a ludzie postronni sie dziwią ze taki przystojny/ładna ,tyle miał kobiet/mezczyzn a sie nie ożenił /nie wyszła za mąż.Właśnie dlatego. Nastąpił przesyt,przesada i koniec. Takie życie . Sam sobie zaszkodziłeś.

Gość gość
mądrze napisane, dokładnie tak jest.

Gość gość
tyle że tutaj nie o to chodzi

Gość gość
A o co chodzi?

Gość gość
Bo to było tak: ta taka,ta taka,ta siaka,ta nie,może tamta eeeee nie ,z ta juz konie inna mi sie podoba, może z ta ,nie a może z tamta , z ta juz koncze bo podoba mi sie jej kumpela itd itd . I z zadna nie wyszło.Teraz chory na głowę i pije i szaleje i załuje ze mogl inaczej postapic ale na żale za późno.Jest odpowiedni czas na cos potem czas nie wraca.I nastepna i nastepna i sie nie układa to zamiast pracować nad związkiem to olac i następna itd aż zdziwaczał i zglupiał.

Gość gość
bo to wszystko nie te,ta nie znika nie da rady to siła większa niż wasza wola i pomyłki

Gość gość
Jak to, ta nie znika nie da rady? zawłaszczyłeś całkowicie jej psychiką?

Gość gość
cipooo głupia jestem babą i napisałam o miłości

Gość gość
Nie przez plec żeńską tylko przez samego siebie .Gdybys wybrał jedna i z nią byl nie byloby problemu a tak kazda inna,inny charakter,inna mentalność,inne przyzwyczajenia,inne oczekiwania no doprawdy można psychicznie zachorować. Ludzie szczęśliwi od lat w stałych związkach z jedna partnerka nie maja takich problemów.