Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stud234

Ja po prośbie :)

Polecane posty

Gość stud234

Hej :) Jestem studentem i chciałbym Was bardzo prosić o pomoc w pisaniu mojej pracy dyplomowej. Jeśli zechcielibyście wypełnić jedną krótką, prostą i niewymagającą nadmiernego wysiłku ankietę, to byłbym szalenie wdzięczny ;) Ankieta ta dotyczy zakupów odzieży przez Internet. Link do niej zamieszczam niżej. Pozdrawiam i życzę udanego dnia :) https://www.survio.com/survey/d/D4P3C6D6J9A6V8A5K

Gość gość
juz wypełniłam :) Ale dodam od siebie, że z naprawdę z niewielu ubrań kupionych przez neta byłam/jestem zadowolona, większość to szajs dobrze obrobiony photoshopem. To już chyba lepiej iść do sklepu, przymierzyć, zobaczyć jaki materiał, czy porządny i wtedy kupić, nawet jeśli wyjdzie drożej ale lepiej mieć jedną porządną sukienkę kupioną w sklepie za np. 80zł niż 3 szajsowe sukienki zakupione przez neta za 20-30 zł każda i wstyd w tym wyjść na ulicę bo tak prześwituje dzianina, że d..... widać :O

Gość gość
Haha :D Niby racja, ale generalnie jest kilka fajnych stron internetowych, gdzie można kupić bardzo oryginalne ubrania, takie, których w sklepach się nie uświadczy. Ale oczywiście mają swoją cenę :P

Gość gość
cena nie ma akurat nic do rzeczy, bo te drogie ubrania też są uszyte krzywo i byle jak; rzadko mozna kupic porządnie uszyte ubranie bez względu na cenę; przecież nawet celebrytki widzi się często w okropnych szmatach które kosztowaly majątek