Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety protesują przeciwko całkowitej aborcji ale śmieszy mnie to że

Polecane posty

Gość gość
Kretynom , nie ma co tlumaczyć... i tak nie zrozumieją...

Gość gość
bo to tylko w polszy tak jest, że pracownik fizyczny musi tyrać jak jakiś niewolnik :O za granicą te fizyczne prace są o wiele lżejsze, jest też więcej miejsc pracy, a nie tak jak u nas - że jedna osoba musi tyrać za dwóch czy za trzech :O w dodatku za goownianą kasę

Gość gość
Polska - to dziwny kraj...

Gość gość
x to jest chyba na zasadzie praw nabytych, prawo nie działa wstecz, i bezprawne jest odbieranie przywilejów, które juz ktos nabył. Zawsze mnie wkurzały te przywileje, tu masz racje, i powinno sie je radykalnie obcinac xxx no więc właśnie, skoro ktoś zaczynał pracę np. 40 lat temu i wtedy miał prawo do emerytury w wieku 65 lat, to jakim prawem na kilka lat przed emeryturą mu wydłużają czas pracy o dwa lata? czemu są równi i równiejsi? To dla policjantów prawo nie działa wstecz, ale dla zwykłego kowalskiego to juz tak? ja mogę zrozumieć podniesienie wieku emerytalnego ale tylko dla tych ludzi co dopiero teraz wchodzą na rynek pracy, a nie dla tych po 50tce...

Gość gość
Tyle tu piszecie o antykoncepcji, a jak dalej tak pójdzie to i tego kościół do spółki z pisem,wam prawnie zabroni. Będziecie spać z kalendarzykiem i co miesiąc z nadzieją wyglądać miesiączki.

Gość gość
XXI wiek a, niby kraj cywilizowany, a klechy rzadza kobiecymi brzuchami.....szok!!! Tak jako soba powyzej pisze. Zaraz zabronia antykoncepcji, potem utna prawa kobietom I je do garow I dzieci, a potem nastanie Islamabad, ktorego ponoc polacy nie chca. To chyba juz przygotowania dla uchodzcow, ktorzy maja g****ic Polki. I co taka bedzie miala zrobic? Moze jak u arabstwo wyjsc za maz za g****iciela. Niezle sobie to PIS wymyslil.......podreperuja demografie sila!!! Jestem za prawem polskich kobiet do aborcji. Jestem kobieta I ciesze sie ze nie mieszkam w PL I zal mi polskich kobiet, ze sa traktowane jak inkubatory. Sama dzieci nie mam I nie zamierzam I nikt mnie do rodzenia nie zmusi!!!!!!