Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

nie chcę dalej być zabawką..

Polecane posty

Gość gość

Nie wierzę w to, że muszę tutaj o tym napisać. Jestem z moim chłopakiem 10 miesięcy. Od jakiegoś czasu nasze spotkania przybierają charakter.. tylko seksualny. Straciłam z nim dziewictwo (teraz tego żałuję), od tego momentu on chciałby kochać się w czasie każdego naszego spotkania. To było znośne, do chwili kiedy zaczęłam odmawiać a on przez to twierdził, że ze mną coś nie tak, że go nie kocham.. Powiem od razu, że faktycznie, mam kontakt z moim bylym chlopakiem, tylko dlatego, że to przy nim czuję się bezpieczna i kochana. Zastanawia mnie jednak dlaczego on tęskni tylko za moimi "walorami". Piersi i tyłek, tak jest cały czas. Kiedy tylko jego ręka tam wędruje, próbuję go od siebie odsunąć i w tym momencie jest natychmiastowy foch, BO GO NIE KOCHAM. Zastanawiam się nad powrotem do byłego chłopaka, który mnie szanuje i rozumie. Jedyną przeszkodą jest to, że boję się mojego obecnego chłopaka, boję się tego jak zareaguje, że nie chcę z nim być mówiąc, że nie czuję się z tym dobrze, że nasze spotkania wyglądają jak wyglądają, plus to, że nadal kocham byłego. Proszę Was o radę.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować