Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozstania i powroty

Polecane posty

Gość gość

Dzień dobry, Byłem przez 3,5 roku w szczęśliwym związku ze swoją dziewczyną od pół roku byliśmy nawet zaręczeni. Tóż po zaręczynach narzeczona wyjechała do pracy w Anglii. Odwiedzałem ją tak często jak tylko pozwalała mi na to praca. Po sylwestrze mieliśmy małą kłótnię pogodziliśmy się i wróciłem do PL a narzeczona została. Pod koniec lutego gdy do niej przyjechałem postanowiła się rozstać. Nie podawała powodu od tak nagle uznała że to koniec. Przez marzec codziennie do niej pisałem dlaczego to zrobiła byłem zdruzgotany. Teraz na początku kwietnia napisała do mnie że chce wrócić. Powiedziała mi całą prawdę że poznała kogoś i chciała z nim spróbować, że czuła się samotna i opuszczona. Ale po paru tygodniach uznała że dalej mnie kocha i chce wrócić. Co mam robić? Czy mam jej wybaczyć ten jeden skok w bok? Przez ostatnie lata zawsze byla szczera i wierna.

Gość gość
Dodam jeszcze, że wyjechała w październiku, odwiedzałem ją co miesiąc. A ja został w PL aby skończyć studia magisterskie.

Gość gość
taa, widać jaka jest szczera i wierna :o nie wyszło z innym to chce wrócić

Gość gość
A co z zasadą "jak kochasz to puść jak wróci na zawsze będzie Twoja"?

Gość gość
i później się dziwić jak po ślubie będą skoki w bok, oczywiście zawsze wróci... do męża :) ach, te zauroczenia :)

Gość gość
Jeśli naprawdę chcesz wiedziec co ona do Ciebie czuje i czy będziecie razem szczęśliwi napisz do mojej wróżki Sofii. Jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl