Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

widziałam dzisiaj na ulicy dwóch obściskujących i całujących się facetów

Polecane posty

Gość gość
konstytucja RP mówi o równości Ludzi i podmiotów gospodarczych wobec prawa. to czemu zagraniczni nie płacą w Polsce podatków?czemu kilkugodzinne dziecko -obywatel RP może byż zabity po urodzeniu , i wobec niego się nie stosuje kary jak dla Kajetana P. np.?czemu chłopak kradnący bo chory umysłowo idzie siedzieć a rzekomo niepoczytalny ćpun rozjeżdzający w Sopocie kilkadziesiąt osób nie podlega karze?pytań mnóstwo a konstytucja zmodyfikowana przez komuchów to prostytucja RP. jak zresztą cały ten śmieszny kraik od bugu do odry

Gość gość
niedlugo beda wmawiac ze zoofilia i pedofilia jest normalna(juz byli tacy ...) dajac przyklady jak to baba zakochala sie w delfinie czy normalnym jest wspolzycie z 8latka. w niemczech czy szwecji sa burdele ze zwierzetami itd. Pluje na wasza wolna europe ktora zalewaja ciapaci i niedlugo ja kompletnie dobija. to nie jest normalne ze facet ***** faceta, psa, dziecko, starca czy trupa! zrozumcie zboczency i zwyrodnialcy. zboczenie to zboczenie, w naturze pedalow czy pedofilow itd nie ma wiec to nie jest normalne. i nie dlatego ze pedofil w sutannie na ktorego rowniez pluje tak powiedzial a dlatego ze natura takich tworow nie stworzyla a komplikacje genetyczne i chore komorki. nowotwor nie jest zdrowa tkanka, tak samo jak pedal czy pedofil czy zoofil nie jest normalnym czlowiekiem

Gość gość
wielcy poprawni politycznie :D niedlugo wam islamisci pokaza co to tolerancja i poprawnosc ktorych nota bene tez zawziecie bronicie - feministki, pedaly itd. co ciekawe jest bo feministki i pedaly jako pierwsze pojda na szafot z rak ciapatych. zapamietajcie ze chorym i zwyrodnialym jest czlowiek ktory tyka sie osob tej samej plci, dzieci, zwierzat, starcow czy trupow! hitler by wiedzial co z takimi robic. durny zachod niedlugo wyzdycha we wlasnych fekaliach

Gość gość
Sie nie mówi pedał tylko gej lub homoseksualista i osoby homoseksualne nie są chore bo ile można pisać że homoseksualizm nie jest chorobą ani zaburzeniem i badania naukowe też to dowiodły mają prawo do własnego życia mają takie same prawa i obowiązki też są ludźmi płacą podatki pracują i w czym są niby gorsi? Czemu wy ich tak nienawidzicie co oni wam takiego zrobili że tak ich atakujecie nienawidzicie i nieakceptujecie za co? I czemu nie potraficie być osobami tolerancyjnymi? Widać że ani jednej osoby homoseksualnej nie znacie i żyjecie stereotypami zaakceptujcie ich bo tolerancja działa w dwie strony podajcie powody dlaczego ich nieakceptujecie i nienawidzicie?

Gość gość
I przestańcie ich wykluczać oni nie są gorsi i nie są marginesem społeczeństwa mają takie same prawa jak wy są takimi samymi ludźmi i obywatelami jak wy skąd w was sie tyle jadu i nienawiści bierze za co? Że dwoje dorosłych ludzi się kocha i żyje ze sobą nie robiąc przy tym nikomu krzywdy? Wbrew waszym opiniom gej to nie gościu chodzący pół nago roznegliżowany damskim krokiem zachowujący się jak baba w damskich ciuszkach w makijażu zbabiały gościu bo to są wyjątki większość gejów lesbijek wygląda jak każdy inny człowiek tak samo sie zachowuje ubiera pracuje normalnie gada z ludźmi ma też przyjaciół nie wyróżnia się z tłumu i można z nimi na dużo tematów porozmawiać pośmiać się pożartować nieraz w czymś pomogą jak każdy i po wyglądzie i zachowaniu byś nawet nie wiedziała że są homo

Gość gość
I ps ja wiem o czym pisze bo mam znajomych gejów i jak każdy są wśród nich są osoby miłe zbuntowane głupie mądre fajne wredne niekoleżeńskie koleżeńskie z różnymi poglądami jak każdy i nie wsadzajcie wszystkich do jednego worka i spróbujcie ich zaakceptować i zakończcie te konflikty i nie bójcie się inności ja nim tych gejów poznałem tak samo gadałem jak wy wystarczy ich bliżej poznać to stereotypy ulecą daleko ich akurat lubię normalnie z nimi gadam smieje się chodzimy razem na mecze czy do kina na zakupy rozmawiamy pijemy piwo palimy fajki jak to każdy normalnie się traktujemy

Gość gość
I 90 procent gejów i lesbijek nigdy nie było w gejowskim klubie ani na paradzie równości i większości to się nie podoba i oni sie dodatkowych praw i przywilejów nie domagają bo mają takie same prawa jak wszyscy i nic nikomu na siłę nie narzucają tym bardziej tolerancji i większość rzadko lub wcale na temat orientacji seksualnej czy swojego życia mówią oni rozmawiają na takie same tematy jak my wszyscy czy to sport telewizja polityka czy o wszystkim i niczym

Gość gość
Odpiszcie

Gość gość
dupdup

jaki pojazd lewackich ameb po autorce, która napisała tylko, że ich widziała:D nie dziwię się, że Lisy i inne zwierzaczki hodują Wasze mózgi jak trzodę chlewną

Gość gość
broken - nikt po autorce nie jeździ, tylko po homosiach i innego rodzaju zboczeńcach!