Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak wczoraj ubrałyście dzieci na spacer ? a jak dziś?

Polecane posty

Gość gość

ile mają lat? ja wczoraj ubrałam córkę 2 lata i 9 miesięcy w bluzkę z długim rękawem i na to bluzę, spodnie cienkie i cieniutkie rajstopy, opaska na uszy widziałam dziewczynkę w jej wieku w czapce bawełnianej i kurtce wiosennej

Gość gość
wczoraj kożuch, dziś jeszcze dołoże do tego czapkę.

Gość gość
Po co rajstopy?? 7 lat, leginsy, bluzka, bluza i sportowe buciki.

Gość gość
kolejny durny temat ludzi bez wyobrazni 333 www.youtube.com/watch?v=n08-SNPvLKk

Gość gość
ja ubieram w koszulkę + kurtke wiosenna , cienka bawełniania czapka , spodnie , 2 lata

Gość gość
Dokładnie! Widać po kilku tematach o ubraniach, że każdy ma inne opinie na temat pogody, stroju. Autorko bazuj na swoim własnym doświadczeniu. jedne zalożą dziś czapkę, inne nie. Jedne założą rajstopy, inne nie - i nie ma co krytykować. Ubieraj jak chcesz, znasz najlepiej swoje dziecko.

Gość gość
autorko i ta dziewczynka w kurtce wiosennej i bawełnianej czapeczce jest ci solą w oku czy jak?

Gość gość
6 miesiecy - wcziraj kurtka jeansowa, koszulka z dlugim rekawem, body z krotkim, skarpetki i jeansy.. dzisiaj tylko body z dlugim rekawem i komplet (kaftanik i polspiochy).

Gość gość
2lata i 9mc corka Wczoraj 18st C ale wiało legginsy, sportowe trampki, bluzka na długi rękaw , "kurtka" jeansowa i opaska na uszy Dzis 22st C wieje legginsy, adidasy, bluzka bawełniana na długi rękaw. Tyle

Gość gość
Boże drogi, skąd wy się bierzecie. Takie nieudolne osoby nie powinny mieć dzieci ! Jak nawet takich prostych spraw nie potraficie samodzielnie ogarnąć to co dopiero inne kwestie :o Normalnie ubieramy, tak jak siebie. Skoro Tobie jest ciepło w bluzie zdejmij ją dziecku, przecież temperaturę ciała ma taką samą jak Ty, nie niższą nie wyższą. Takie to trudne ?!

Gość Jedynaczka4
Dziecko ubieram stosownie do temperatury. Czapeczkę letnią, spodnie, lżejszy sweterek i kamizelkę, buciki połówki. drugie w wóżku śpiworek, letnia czapeczkę.

Gość gość
Wczoraj bluzka z krótkim rękawem na to bluza legginsy skarpetki i addidasy. Dzisiaj bluzka z krótkim rękawem, !legginsy i skarpetki. Bluzę nosilam w rękach bo nie chciała dać sobie założyć. Ma trzy latka. Zero czapki, chustki, opaski itp.

Gość SokZmalin
Wczoraj miał cienką kurtkę i bez czapki. Dziś już w bluzie a że mocniej wieje to jeszcze watę w uszach (ma dreny). Wczoraj wcale nie zabezpieczałam uszu. Dreny ma już 11miesięcy, lato i jesień za sobą i od wiatru jeszcze mu nie ropiało nic. Ma prawie 3lata.

Gość gość
ja dzisiaj swojej córce futro założyłam.

Gość gość
Dziecko ubieram stosownie do temperatury. Czapeczkę letnią, spodnie, lżejszy sweterek i kamizelkę, buciki połówki. drugie w wóżku śpiworek, letnia czapeczkę. x po kiego grzyba te czapki??????

Gość gość
Powaliło was kobiety z czapkami przy takiej temperaturze jak dzisiaj? Mi było bardzo ciepło w bluzce na 3/4 rękaw a co dopiero temu dziecku w tych waszych rasjtopach spodniach czapkach i kurtkach. .

Gość gość
córka pół roku - spodnie, buty, body z krótkim rękawem, cienka bluzka i bluza, cienka czapka, wczoraj podobnie tylko same body z dł. rękawem i bluza.

Gość gość
Moja dzis spodnie adidaski i krotki rękaw żadnej czapki

Gość gość
Bodziak z długim rękawem , cienka bluzka z długim rękawem , legginsy i butki. Mysza ma 8 miesięcy.

Gość gość
a i chustka na głowę , to dzisiaj:)

Gość gość
Ja dzis tylko body krotki rekaw plus bluza, spodnie, bez rajstop bez czapki :)