Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goigoi

Jestem beznadziejna!

Polecane posty

Gość goigoi

Tak, jestem beznadziejna. Zastanawiam sie nad soba i swoim zyciem i zdaje sobie sprawe, ze jestem do niczego. Nie mam zadnych talentow, nie umiem spiewac, tanczyc czy gotowac. Jestem beznadziejna zona i matka, wszystkim sie szybko nudze, nawet praca. Nie zalezy mi na niczym. jestem taka jedna, mala, pani NIC. Czy ktos ma podobnie?

Gość gość
oj zazdroszcze ci, bo ja klakierze nawet zona i matka nie jestem. a to juz jest coś :D wielki osiąg :d

Gość gość
no ja też nie jestem żoną ani matką więc autorko jednak coś udało ci się osiągnąć

Gość gość
bycie zona i matka to nie jest zadne osiagniecie, bo bez faceta by tego nie bylo. prawdziwym osiagnieciem jest cos na co sie w pojedynke zapracowuje :)

Gość goigoi
Ciesze sie , ze jestem matka, ale wciaz mysle, ze nie najlepsza. Meza mam, ale tez wspanialego zycia z nim nie ma, tak zwyczajnie, jestesmy bo jestesmy. To chyba wlasnie po slubie i po porodzie ogarnela mnie depresja i teraz te poczucie, ze nic nie ma sensu, ze nie mam celu, ze jestem nikim i ze juz nic ciekawego w moim zyciu sie nie wydarzy. A wiecie co jest najsmiesniejsze? To, ze znajomi mysla, ze jestem wesola i zabawna osoba hahah a ja jestem wrakiem czlowieka.