Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kochanice żonatych to k******y bez honoru.

Polecane posty

Gość gość
17:38- wcale nie głupie, powinny poszukac takiego co ich zdradzał nie będzie bo ten typ tak ma i to nie jest wina kochanki, ale męża, gdyby nie ona pewnie znalazłby inną

Gość gość
Aha i chociaz jestem kochanką to nigdy bym nie wydzwaniała do jego zony i go nie szantażowała, zawsze też jestem dyskretna, ja nawet bym nie chciała żeby on się dla mnie rozwiódł bo byłoby z tym mase komplikacji, tak jak jest mi odpowiada, po co mam sobie brac na kark trójke jego dzieci, sluchac pretensji jego żony, mieszkać z nim tam gdzie bym pewnie nie zbyt chciała bo tam ma dom? Zreszta gdybym została druga zona to by mnie pewnie traktował jak tamtą czyli oszukiwał i bym mu nie ufała jakby wyjezdzał na delegacje bo wiem , ze sie zatrzymuje u mnie jak z niej wraca, także rola kochanki jest fajna, to mnie zabiera w koncu do restauracji i robi prezenty, a żona mu musi te obiadki gotować i prac skarpetki

Gość gość
Pavlo1985 dziś Psychiczna kochanica, co wszystkim żonom wmawia zdrady założyła sobie nowe konto na kafe - Pavlo1985 smiech.gif x Jestem facetem, a to konto ma już ponad 4 lata Prawda boli? xxx Boli to ciebie dopa, bo ci zarosła mchem sfrustrowana kochanico z rozdwojeniem jaźni, co każdemu na kafe wmawia zdradę. :D Żaden mężczyzna nie nazwie się facetem, tłumoku. :D Dyżurujesz tu całymi dniami i nocami kopnięta w zad kochanico licząc na to, że spotkasz tu swojego byłego kochasia, albo jego żonę. Jesteś chora psychicznie, lecz się :D

Gość gość
17:38- wcale nie głupie, powinny poszukac takiego co ich zdradzał nie będzie bo ten typ tak ma i to nie jest wina kochanki, ale męża, gdyby nie ona pewnie znalazłby inną x Odczep się od żonatego i nie dzwoń do niego to się przekonasz, że żony zdradzał nie będzie i jego małżeństwo znów będzie szczęśliwe.

Gość gość
17:52- akurat, to sobie znajdzie inna bo on twierdzi,ze zona juz go nie podnieca i brakuje mu pożądania do kobiety wiec gdzies musi je spełnic

Gość gość
Ja pierniczę ile tu siedzi kochanek żonatych facetów. Same się przyznają kretynki :D

Gość gość
Zresztą potencjalne kochanki mogą jakoś tam kusić, ale to facet decyduje sie ostatecznie na zdradę ,a nie kochanka, ona jesli jest wolna to nikogo nie zdradza Zresztą... Ja nie jestem jego pierwszą kochanką to tez o czymś świadczy, a z żoną on jest juz jakies 20 lat

Gość gość
17:56- moge sie tu przyznac, w koncu jestem anonimowa :P a w realu tylko nielicznym sie do tego przynałam tzn dwóm przyjaciółkom, a tutaj to przeciez nikt i tak mnie nie zna...Lubie być kochanką bo jest w tym cos ekscytującego, a bycie żoną... już chyba mniej , szczegolnie zdradzaną, w ramansach jest wiecej ekscytacji

Gość gość
Ja nie jestem jego pierwszą kochanką to tez o czymś świadczy x i nie jedyną :D

Gość gość
18:54- szczerze to az tak bardzo mi nie zalezy zebym byla jedyna bo go nie kocham, ale mysle, ze teraz jestem jedyna bo by raczej mu braklo czasu na inne, ja jego powaznie nie traktuje, nie zakochałam sie w kazdym razie,ale tak mi jest dobrze

Gość gość
dziś No popatrz z żoną jest 20 lat i się nie rozwiódł a takich kretynek jak ty co same się wypinają dziesiątki przeleciał. To też o czymś świadczy. :D

Gość gość
18:54- szczerze to az tak bardzo mi nie zalezy zebym byla jedyna bo go nie kocham, ale mysle, ze teraz jestem jedyna bo by raczej mu braklo czasu na inne, x no z tobą to on raczej niewiele czasu spędza skoro ty non stop piszesz na kafe

Gość gość
18:58- on mial na dluzej dwie takie kochanki mnie i taka jedna wczesniej, a poza tym powiedzial, ze "bylo kilka przygod" wiec zone zdradzal, dlatego ja jego druga zona bym byc nie chciala, lubie go i seks z nim jest super ,ale bym sobie nie chciala zniszczyc zycia,a przy nim bym mogla. wyjechalby na jakis wyjazd sluzbowy i juz by mi rozne mysli chodzily po glowie, bo przeciez teraz zone oszukuje wiec i mnie by mogl.. Nie, nie chcialabym sie absolutnie zamienic z niego zona

Gość gość
19:01- spedzamy od czasu do czasu i to mi wystarcza, mozliwosci sa ograniczone bo zona go "pilnuje" , uwazam ,ze nie jest uczciwy wobec niej, ale to jego sprawa, ja i tak nie wiaze z nim planow na przyszlosc

Gość gość
czyli jesteś prostytutką. Jak mu się zachce a żona nie ma ochoty to dzwoni i przychodzi do ciebie a ty robisz mu dobrze tak jak on chce. On zapina rozporek i wraca do zony a ty wchodzisz na kafe i piszesz o nim :D

Gość gość
19:12-nie jestem prostytutka bo nie biore za to kasy :P a jest mi z nim przyjemnie, ja uwielbiam seks i dlatego sie z nim spotykam, poza tym go zwyczajnie lubie , moze nie kocham , ale darze sympatią , nie chcialabym sie w nim zakochac nie wyobrazalabym sobie zycia z nim jako druga zona... On nie jest dobrym materialem na meza, to napewno

Gość gość
ty kochanka a ty nie masz męża albo swojego faceta żeby cię roochał jak tak lubisz? musisz żonatego się czepiać? nie chce cię żaden wolny facet?

Gość gość
gość dziś A Tobie żal czy co że tak ziejesz ogniem i wyzywasz. ? Poszukaj kogoś i zostan kochanka. Proste? - Proste ;)

Gość gość
Dobrze wiesz, że on się nie rozwiedzie, ty nie chcesz go stracić, to wmawiasz nam tu i sama sobie, ze tylko dla dobrego seksu się spotykasz, a prawda jest taka, że jakby żona go zostawiła, to ty w górę z radości byś skakała, że w końcu się doczekałaś

Gość gość
dziś Mylisz się on ma żonę, ja też kogoś mam. Dobrze nam tak jak jest.

Gość gość
19:33- nie znasz mnie to nie wiesz, ja poprostu uwazam,ze to nie jestdobry material na meza, przede wszystkim bałabym sie zdrady, no a po drugie przy mnie jest milutki, a podejrzewam ,ze na codzien moze byc trudny z charekteru, tak mi sie zdaje

Gość gość
gość dziś A Tobie żal czy co że tak ziejesz ogniem i wyzywasz. ? Poszukaj kogoś i zostan kochanka. Proste? - Proste xxxxxxxxx Nie zieje tylko się śmieję z takich głupich jak ty. Nie każda kobieta jest desperatką co się szmaci na prawo i lewo.

Gość gość
Myślisz że kazda kochanka to "desperatka która smaci się na lewo i prawo " Bląd ! Ale Ty wiesz przecież lepiej ;) Śmiejesz się, a nawet nie wiesz z czego. Bravo ;)

Gość gość
Kochanica, baju baju będziem w raju :D i temu komuś co go ponoć masz nie przeszkadza, ze ciebie pieprzy jakiś żonaty facet? Czy może ten twój fagas jest tak beznadziejny w seksie, że ty musisz dodatkowo wypinać się żonatemu, bo byś nie wiedziała co to porządne roochańsko? :D

Gość gość
Myślisz że kazda kochanka to "desperatka która smaci się na lewo i prawo " Bląd ! Ale Ty wiesz przecież lepiej Śmiejesz się, a nawet nie wiesz z czego. Bravo xxxxxxxxxx Porządna i szanująca się kobieta nie rozkracza się przed cudzym mężem, głupia d*****.

Gość gość
dziś Wybacz, ale nie odpowiem na Twoje pytania, ponieważ to nie jest Twoja sprawą. Ty i tak na nie odpowiesz sobie znakomicie, tak po swojemu ;)

Gość gość
No co jest kochanica, nie przeszkadza twojemu fagasowi, ze ciebie roocha inny, że mu obciągasz, ze każdy kto chce może cię przelecieć, jak prostytutkę? Co ty masz za faceta, chyba niedorozwiniętego umysłowo? :D

Gość gość
gość dziś Masz odpowiedź wyżej,

Gość gość
bo ona ma krzywe nogi jak sra a nie faceta :D

Gość gość
"każdy kto chce może cię przelecieć, jak prostytutkę?" - Nie ale Ty i tak stwierdzisz że każdy Czyżby mąż Cię zdradził ? Nie odpowiadaj. Żegnam :) miłego wieczoru, i upuść jeszcze trochę tego jadu, bo pekniesz ;)